Acaba bu oyunun v2.0 versiyonu var mıdır?
salih2o Çırak 12 Mart 2018 #241 Acaba bu oyunun v2.0 versiyonu var mıdır? Son düzenleme: 12 Mart 2018
salih2o Çırak 23 Mart 2018 #242 Forumda Kim 500 Bin İster 2.0 var fakat linki kırık acaba bu oyunun linkini yeniler misiniz?
fearof Forum Ustası 15 Ocak 2019 #244 salih2o demiş ki: Arkadaşlar Toyota Trafik oyununu ariyorum Hepsini görmek için tıklayın... Buraya Bak
salih2o demiş ki: Arkadaşlar Toyota Trafik oyununu ariyorum Hepsini görmek için tıklayın... Buraya Bak
fearof Forum Ustası 15 Ocak 2019 #246 salih2o demiş ki: Verdiğiniz linkte oyun yok Hepsini görmek için tıklayın... Verdiğim linkte aşağıdaki sayfa var Burada yeşil alan içerisindeki direk indir butonuna tıkla Karşına şu sayfa gelecek Dosyayı indirmek için tıklayın yazısına tıkla, dosyayı indir. Çalıştır dedikten sonra çıkan önergeleri tıklayarak dosyayı indir ve oyna. Ben indirdim sorun yok
salih2o demiş ki: Verdiğiniz linkte oyun yok Hepsini görmek için tıklayın... Verdiğim linkte aşağıdaki sayfa var Burada yeşil alan içerisindeki direk indir butonuna tıkla Karşına şu sayfa gelecek Dosyayı indirmek için tıklayın yazısına tıkla, dosyayı indir. Çalıştır dedikten sonra çıkan önergeleri tıklayarak dosyayı indir ve oyna. Ben indirdim sorun yok
salih2o Çırak 15 Ocak 2019 #247 Çıkan önergeleri uyguladım fakat anyburn dosya kurulum diye program çıktı
fearof Forum Ustası 16 Ocak 2019 #249 salih2o demiş ki: Oyun yerine başka bir program çıktı Hepsini görmek için tıklayın... Üzgünüm , demek ki değiştirmişler.
salih2o demiş ki: Oyun yerine başka bir program çıktı Hepsini görmek için tıklayın... Üzgünüm , demek ki değiştirmişler.
salih2o Çırak 26 Ekim 2019 #254 Kim 500 Bin İster oyununun görüntülü 2.0 versiyonunu bulamadım elinde olan paylaşabilir mi? Baktım ama bulamadım.
Kim 500 Bin İster oyununun görüntülü 2.0 versiyonunu bulamadım elinde olan paylaşabilir mi? Baktım ama bulamadım.