Pc Oyun İstek v10

cozummerkezi
Cool Çırak
:mad: :( :mad::mad: Slm uygar bey nasılsınız satranç konusunda acil yardıma ihtiyacım var

Chess Assistant 12 with Houdini 2 PRO bu program hoodiniyi çalıştırıyor

Satranç Yardımcısı 12 Houdini 2 PRO ile satranç online analiz oyunlar, ya da bilgisayara karşı satranç oynamak oynamak, satranç oyunları ve veritabanlarını yönetmek için eşsiz bir araçtır .

Profesyonel Paketi en iyi satranç motoru içerir - Houdini 2 PRO (CCRL tarafından 3350 derece), satranç açılış Ansiklopedisi 2011 , güçlü bir arama sistemi, benzersiz bir ağaç modunda toplam 5.1 milyon oyun, veri tabanları (1 Ekim 2011 itibariyle) - güncellenebilir 2000 yeni oyunlar ,

Houdini 2 PRO kadar destekleyen yeteneğine sahip, dünyanın en güçlü satranç motoru , 32 çekirdek ve 32 GB karma . ChessOK Akvaryum, Fritz ve ChessBase Houdini 2 PRO UCI motor bağlanabilir.

Satranç Açılış Ansiklopedisi 2011 tüm açıklıklar, fazla kilit açma pozisyonları ile zengin teorik malzeme , GM Kalinin tarafından 8000 ek açıklamaları ve güçlü motorları tarafından 40 milyon değerlendirmeler içermektedir . Tüm açıklıklar için ayrıntılı bir anahtar sistemi ihtiyaçlarını karşılamak için değiştirilebilir .

Satranç Yardımcısı 12 Pro aynı zamanda Houdini 2 Pro motor bağlanabilir ChessOK Akvaryum 2011 içerir.

Metehnz17
Hızlı Çırak
counter strike global offensive diye yeni bir oyun var oyunu indirdim ancak kurulumda sorun yaşıyorum oyunun linki heryerde var ancak oyunu açınca ekran donuyo ve oyundan atıyor bunun hakkında birşeyler yapabilir misin ben araştırdım baya bulamadım kurarken mi yanlış yapıyorum acaba :S oyunun linkini veriyim bi indir dene istersen yardımcı olursan sevinirim.

LİNK

darkness034
Forum Kalfası
Son çıkanı "Scarface The World is yours " olması gerekiyor.
Eğer bunu arıyorsanız :

Kod:
http://www.fulloyun.com/f9/scarface-the-world-is-yours-full-oyun-indir-download-yukle-8873/
Umarım reklam olmuyordur böyle paylaşmak...
Amacım yardımcı olmak.
Başka sitelerin linkini paylaşmak reklamdır lütfen paylaştığınız linki gizleyiniz !

kontrol etmeden veriyorsun moderatör kardeş gerçi sende haklısın ama o konuda fileserve kapatıldı . netload da ise linklerin bir kısmı ölü arşivleri zarar görmüş yani bizde biliyoruz google a yazıp ilk çıkana girmeyi :D

kara62burk
Çırak
S.aleyküm K.gelsin
Oyunun adı : Left 4 dead 2
Oyunu '' wupload '' veya '' uploadic '' upload etmenizi istiyorum çünkü premium acc var...

Eğer yaparsanız size minnettar olurum
şimdiden teşekkürler

- Yönetici düzenlemesi: :
barnicle
Cool Üye
Medieval 2 Total War Kingdoms paketini bulabilir misin? Full...dan yükledim hata verdi oyunu baştan yükleyeceğim sayelerinde.