Php,Cgi,Perl Bölümlerine Moderator Adayıyım

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Moderatör olduktan sonra sen de pm kutunu biz sefil üyelere kapatmayacaksan, destekliyorum ;)

alpi_09
En istikrarlı üye
Benim için fark etmez...

Ama bana kalırsa wardom asıl amacından uzaklaşmış durumda...

Onu asıl amacına döndürecek yöneticileri olmalı...

eflatunn
Moderator
Yönetici
Gila yine bir yerleri kurcalamaya çalışıyor diye düşünen olabilir. Gerekçeyi Necdet'e yazdım.

Kırk yılın başı..

Kırk yılın başı, bir yöneticiye işim düştü bugün.

Bakın..

Bu sitede @admin , pm kutusunu ulaşılabilir tutuyor

co-admin @necdet35 , pm kutusunu ulaşılabilir tutuyor ancak, gecesi gündüzüne karışmış, yoğun.

@nesta_34 pm kutusunu kapalı tutuyor, sebebini biliyor ve hak veriyoruz.

@vantura pm kutusunu kapalı tutuyor ama 7/24 sitededir ve ne zaman adını zikretseniz, anında sizi cevaplar.

Ya peki diğerleri?

İsim vererek kimseyi rencide etmek istemiyorum ama, bir sitede admin, co-admin ulaşılabilir, dün yönetici olmuş şahıslar ulaşılamaz kadar tepelerdeyse, bu işte bir terslik var.

Yönetici kendisini üyeye kapatacaksa, adminler ne diye yönetici seçerki?

Olay budur vesselam :cool:
mesaj attında biz mi görmedik ehtiyar :)

akay
Super Moderator
Site Yetkilisi
Moderatör olduktan sonra sen de pm kutunu biz sefil üyelere kapatmayacaksan, destekliyorum ;)
Pm kutusu kapatma diye bir durum yok.. ben kimseye gönderemiyor kimsedende alamıyorum bilinçli yaptığım bir olay değil.. admin el atacak inşaallah bekliyoruz :cool:

aday arkadaş için hayırlısı neyse olsun diyorum..değerlendirilecektir

justim123
WarrioR
Desteğinize teşekkürler. Elimden geldiğince bir şeyler yapıyorum.

Yetki verirseniz hem bölümü çekip çevirir, yeni konular eklerim, hem de yardıma ihtiyacı olanlara kod yazarım.

Henüz bana ulaşan bir yetkili yok. Nasıl olacak bu iş?

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Yeni bir moderatör demek, yeni bir kan, yeni bir heves demektir.

Moderatörlük verilir, yöneticiliğin gerekleri yerine getirilmediği taktirde geri alınır.

Bu görev geri alışı bazen ayları, bazen günleri, bazen sadece saatleri bulur.

Hak eden, görevi layığıyla yerine getiren kalır, yapamayan gider, yerine yenileri gelir.

Kan değişikliği her zaman iyidir.

Yeni yöneticilerin alınması iyidir

Hele hele, birisinin kalkıp ta yöneticilik adaylığı koyması daha da iyidir.

Bakmayın armutun sapına, üzümün çöpüne.

Görev verin vatandaşa.

Öyle yöneticiler geldi ki; Birkaç gün sonra yetkileri geri alındı, sizler de biliyorsunuz

Yapamazsa alırsınız, biter.

Ummadık taş baş yarar demişler

Bakarsınız, hiç ummadığınız bir bölümde umulmadık canlılıklara yön verir bu arkadaş..

Hazır bunu yazmışken, şunu da tekrar yazayım.

Hani; Emir telakki eder durumuna düşmeyin ama benim yazma tarzım bu, bilirsiniz :cool:

Tam 6 yıl önce ilk kez yazdım.

Daha sonra 3.5 yıl boyunca yukarıda da defalarca yazdım

Hiç bir şekilde ilgi görmedi yazdığım

Yine yazıyorum..

Wardom, geçmişiyle, üye sayısıyla, bağımlılıklarıyla Türkiye'nin en önemli sitelerinde ilk beşi zorlayan bir sitedir.

Wardom'da yöneticilik yapmış olmak, biz wardom bağımlıları için onurdur, gururdur.

Sosyal alemde boynumuza takılan madalya, omuzumuzda apolettir..

Wardom yönetiminden birileri kendi isteğiyle gittiği ya da velev ki; Kovulduğu zaman bile

Bir sayfa açın, ayırdığı zaman, yaptığı katkı için küçük bir teşekkürü esirgemeyin.

İnsanlara kullanılmış prezervatif muamelesi yapmayın.

Yıllardır aranızda kader birliği yapmış arkadaşlarınıza bu kadarcık bir vefayı çok görmeyin.

Not: Tekrarlamakta yarar var, bu teklifi ilk, 6 yıl önce aşağıdayken,

Daha sonra birkaç kez, yukarıdayken yazdım.

Haydi o gün yoğundunuz, üzerine düşemediniz.

Ziktiredin geçmişte yöneticilik yapmış olanları

Hiç olmazsa bu günden sonra şu kadarcık nezaketi arkadaşlarınıza çok görmeyin.

Unutmayın: Yarın size de çıkabilir :cool:

Tekrardan destekliyorum :)

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Yetki alamadım hala?
Bu işler sabır ister.

Yöneticilik yetkisi vermek, en kolayı. O yetkiyi hak etmek için sadece iyi paylaşımlarda bulunmak yetmez.

Yöneticilik yetkisi verdikten üç beş gün sonra bu yetkinin geri alındığı arkadaşlarımız oldu.

Bu durum, hem yetki alıp, yetkisi geri alınan arkadaşta üzüntü yarattı, hem o yetkiyi verip geri alanda sıkıntı oldu.

Yöneticilik yapmak, sorumluluk ister. Paylaşım yetmez. Mesaj sayısı yetmez. O sorumluluğa sahip olup olmadığına kim, nasıl karar verecek diye düşünme. Yönetimde çıkarttığınız gazdan akşam ne yediğinizin detaylarını verebilecek uzman arkadaşlarımız var ;)

Yakın tarihimiz, yönetim katına çıktığı gün aşağıdakilere küfür kafir iftira atan, attığı iftiraların altında ezilen ve bir süre tahammül gösterildikten sonra pasaportu eline verilen yöneticilerle doludur.

Yakın tarihimiz, yukarıya çıktığı gün, ne var ne yok, olduğu gibi diğer üyelere bildiren ve bu yüzden kapı dışarı edilen yöneticilerle doludur.

Örnek vereyim: Turgay Can isimli arkadaşımız yöneticilik için adaylık koydu, yığınla destek almasına rağmen yönetime kabul edilmedi. Kabul edilmemiş olması, mutlaka yamuk adam olması anlamına gelmez. Hiç beklemediği bir anda da cart diye yöneticilik yetkisi aldı ki; Aldığı yetkiden kendisinin bile sonradan haberi oldu.

Demem odur ki; Bu işler biraz sabır ister.

Şayet sana yöneticilik verilmeyecekse, sebebiyle birlikte yazılıp konu kapatılır.

Sabırlı olmanı, kabul edilmese bile aynı tempoda devam etmeni öneririm.