PiLastik Taksaydın Kopmayana Karma Hediyem

Ya Siz ?

• Begendim :D

Votes: 16 59.3%
  • Begenmedim :(

Votes: 3 11.1%
  • İdare Eder :)

Votes: 8 29.6%

• Toplam oy
    27
*
Banned
PiLastik Taksaydın ''Kopmayana Karma Hediyem''

Bugün bir yasLı abimizin basına geLen bir oLayı anLatacagım Size;

AbiyLe okuLa giderken otobüste karsıLastık, Görseniz öyLe matrak biri ki yasını hiç de beLLi etmiyor. neyse bana anLattıgı bir macera var :D konuya döneLim :D

Bu abi birgün, otobüse biniyor tabi otobüste üniversite ögrenciLeri feLamda var :D neyse abi sagına bakıyor, soLuna bakıyor kimse yer vermiyor gencLerden.. eLindeki bastonu yatay sekiLde tutuyor ve otobüste seyahat basLıyor.. iLerLeyen zamanLarda kız yasLı abimizin bastonunun p*p*suna batmasından rahatsız oLacakki !.

-Amca zamanında sunun ucuna pLastik taksaydınız simdi bu acıyı cekiyor oLmazdım diyor. :D

işte oLay burda kopuyor;

Senin babanda zamanında Senin üretimin esnasında pLastik kuLLansaydı :D bana bu LafLarı diyor oLmazdın diyor. :D :D :D

Koptum Ya . . .

dipnot: akLıma geLdikce, gereksiz yere güLdüm diye hoca dersten attı :D

türkiye20
Forum Kalfası
heheheheheheheh işte buna gülerim :D:D:D:D:D:D:D:D:

o amca nın önce ellerinden sonra gözlerinden öperim:D:D:D:D:D:D:D

+k alcaan var adam:D:D

*
Banned
Sanirim daha evvel verilmisti :D Wardom'da biryerde okumustum ya nerde hatirlamiyorum :)
daha önceden de duymuştum...süper bir olay yaa...:D:D
Ne yani Şimdi ben KekLendimmi :rolleyes: :confused: :D

:D

Punk'd .

:D

yada siz KekLemeye caLısıyorsunuz :rolleyes:

bir ihtimaL daha bahsi gecen her iki oLayın tesadüf (tesadüf yoktur tevafuk vardır :D) oLma ihtimaLi :D

ama ben olayın sonunu bende

eğer o plastiği baban taksaydı şimdi o koltukta ben oturuyo olucaktım die biliorum
vay amca işinde profesyoneLmiş :D baksanıza versiyon degişikLigi biLe yapmıs :D

- Yönetici düzenlemesi: :
oflee
Daimi Üye
ama ben olayın sonunu bende

eğer o plastiği baban taksaydı şimdi o koltukta ben oturuyo olucaktım die biliorum :D