Pokemon Tasoları

icais
Cool Çırak
Herkese mehaba arkadaşlar.

Kısa zaman önce tekrar koleksiyon yapmaya karar verdim, İlk çıktığı zamanlar hepsinin serisini yapmıştım ama sonra isteyenlere hediye ettim. Şimdi tekrar bir araya getirme zamanı.

Elinde olan, Adeti hiç fark etmez bana pm ile ulaşırsa çok mutlu olurum.

Hiç bilinmedik bir taso setiyle yazımı noktalıyım :rolleyes: Maalesef benim değiller.

AdrenaLiN_
Forum Ustası
bu tür şeyleri toplayanların yaşı genelde küçük oluyor :) yerinizde olsam para koleksiyonu vs... yaparım yani değeri olan şeyler ileride satma ihtimaliniz de olur :) değersiz şeyler için emek harcamayın :)

-JoseJosef
Editor
Resimdeki seriler gerçekten koleksiyonluk tasolar.

Çoğunun olduğunu hatırlıyorum, ama yardımcı olamam.

Aradan kaç sene geçmiş onu bile hatırlamıyorum :)

WaRDoktor
Elit Üye
Ulen hala şu pokemonu gördükçe uyuz olurum , saçmasapan bir sebepten yasaklamışlardı gül gibi çizgi filmi , yas tutmuştuk resmen mahallecek :D

Bizim ülkeyi anlamak zor , ozamanlar gece 12'den sonra şifresiz Showtv'de çıplak hatunlar vardı , erotik filmler falan , onlara yasak yok ama veledin teki kendini camdan attı diye (buda doğruysa tabi) herkesin deli gibi izlediği çizgi diziyi sen kaldır..

Şimdikilerde otursun pepeyi izlesinler anca :D

icais
Cool Çırak
bu tür şeyleri toplayanların yaşı genelde küçük oluyor :) yerinizde olsam para koleksiyonu vs... yaparım yani değeri olan şeyler ileride satma ihtimaliniz de olur :) değersiz şeyler için emek harcamayın :)
Benim için önemli hocam.

Diğer arkadaşlar ilginiz için teşekkürler, Elinde olan varsa lütfen iletişime geçsin.

actionhero
Forum Ustası
bu resimdeki tasolardan Türkiye de çıkdımı yaw çıkdıysa ben nası görmedim. hacı bende 300-500 tane var ama karışık sadece pokemon değil beyblade digimon falan karışık sandıkta poşette eyce uzun süredir duruyor :D büyük olanlarından da vardı birkaç tanede onlar kırılmıştı herhalde. arada bi çıkarıp eski günleri anımsıyorum .

icais
Cool Çırak
bu resimdeki tasolardan Türkiye de çıkdımı yaw çıkdıysa ben nası görmedim. hacı bende 300-500 tane var ama karışık sadece pokemon değil beyblade digimon falan karışık sandıkta poşette eyce uzun süredir duruyor :D büyük olanlarından da vardı birkaç tanede onlar kırılmıştı herhalde. arada bi çıkarıp eski günleri anımsıyorum .
Yok hocam çıkmadı çünkü pokemon Türkiyede o kadar uzun süre yaşamadı, Bu arada bir adet pm attım bir bakabilirmisiniz :eek: