Pokemon Tasoları

icais
Cool Çırak
Zevk meselesi bende erotik filmlerdeki artislerin resimlerini koleksiyon yapıyorum :p
Onların koleksiyonunu yapsam koyacak yer bulamam ben :eek:

hocam öyle deme bea :) belki adamda manevi değeri vardır küçümsedin hemen
Manevi değeri var zaten yoksa ne yapayım tasoyu.

Zaten başka koleksiyonlarımda var ;)

Para olsun, Pul olsun, Peçete bile var ama bunlar klasik ve benim için manevi değeri olmayan şeyler.

giyotin6
Çırak
poşet dolusu tasomun annem tarafından acımasızca sobaya atılışı aklıma geldi ve birkaç saniyeliğine çocukluğuma daldım :)

Aγaz.
Forum Kalfası
Bütün paramı cipse verirdim bide cipsleri yoklardık elimizle taso varmı yoqmu die :D way bee ne günlerdi

icais
Cool Çırak
Bütün paramı cipse verirdim bide cipsleri yoklardık elimizle taso varmı yoqmu die :D way bee ne günlerdi
Benim bakkal tanıdıktı babamla giderdik hep, bakkal amca bana içinde taso olan cips seçer öyle verirdi ;)

Küçük cipslerden daha çok taso çıkardı nedense, bende bir büyük alıcağıma üç küçük alırdım en az 5 taso çıkardı toplamda :p

icais
Cool Çırak
yok ya *********kten değil :) ileride para getirecek şeylerin biriktirilip saklanması daha güzel ,tasoyu zamanında bizde oynadık :) olsa gönderirdim ama yok :)

neden sansürlerdi anlamadım kü.çüm.semek.ten yazıdım
Varsın para etmesin, Manevi değeri var o yüzden. Taa 90 lardan bugüne kadar çizgi filmleri olan bir şey sonuçta.

Keşke elinizde olsaydı millet hep satıyor hani makul bir şey istese tamamda 40 tanesine 450TL isteyen bile çıktı :mad:

WaRDoktor
Elit Üye
Harbiden , dünyanın cipsini yedik yağlı yağlı :) taso varmı diye un ufak ettik cipsleri , internetten bile getirtmiştim zamanında beleşe , Freelays.com'da form dolduruyordun zarf içinde yolluyorlardı..

Bendede bir sürü vardı ama şimdi kimbilir nerde yada atılmıştır büyük ihtimal..

Bu arada bendede para koleksiyonu var , bekliyorum iyice geçsin zaman :p

- Yönetici düzenlemesi: :
icais
Cool Çırak
Harbiden , dünyanın cipsini yedik yağlı yağlı :) taso varmı diye un ufak ettik cipsleri , internetten bile getirtmiştim zamanında beleşe , Freelays.com'da form dolduruyordun zarf içinde yolluyorlardı..

Bendede bir sürü vardı ama şimdi kimbilir nerde yada atılmıştır büyük ihtimal..

Bu arada bendede para koleksiyonu var , bekliyorum iyice geçsin zaman :p
Hocam tasolara bir baksanız mutlaka duruyordur bir yerlerde :rolleyes:

icais
Cool Çırak
Bugün elime baya bir taso geçti, Satan arkadaşa çok teşekkürler :) TV tasolardan nerdeyse seri bitti 8 adet eksik var :) TASO 1-2-3 lerden de hala arıyorum.