Pokemon Tasoları

Unzile
Forum Ustası
bu tür şeyleri toplayanların yaşı genelde küçük oluyor :) yerinizde olsam para koleksiyonu vs... yaparım yani değeri olan şeyler ileride satma ihtimaliniz de olur :) değersiz şeyler için emek harcamayın :)
History Channel da bir program var Amerikan Koleksiyoncuları diye, Türkiyeyi bilmiyorum da Amerikada bu tarz şeyler paralardan daha pahalı satılıyor.

Tabi çok uzun yıllar sonra ancak değerlenir.. Yine de hobi işte herkesin zevki farklı.

icais
Cool Çırak
History Channel da bir program var Amerikan Koleksiyoncuları diye, Türkiyeyi bilmiyorum da Amerikada bu tarz şeyler paralardan daha pahalı satılıyor.

Tabi çok uzun yıllar sonra ancak değerlenir.. Yine de hobi işte herkesin zevki farklı.
Denk gelirse bakıyım o programa, Bugün Koreden aldığım pokemon kartları geldi. Çok güzeller ama küçükkenkiler gibi değil tabi :(

AdrenaLiN_
Forum Ustası

evet sürekli izlediğim bir kanal oyuncaklar özellikle çok iyi para ediyor ama onlarla bunlar arasındaki fark şu adamlar genellikle kendi tarihlerini yada kendi firmalarının üretimi olan şeylerin koleksiyonunu yapıyorlar :)

Zer0Toleranc3
Forum Kalfası
Ahh Ahh pokemon tasoları bundan yaklaşık 7 yıl önce annem benden habersiz bir poşet (bilgisayar kasası sığıcak kadar ) pokemon taso koleksiyonumu,atarimi,atari kasetlerimi çöpe atmış.Duyunca çok kötü olmuştum ve sinirlenmiştim.Koleksiyonda tüm pokemonlar vardı halley kabına dizip mahelledekilere hava atardım.

Not:Konuyu hortlatmış gibi olmayım forumda bişey ararken gözüme çarptı :)

icais
Cool Çırak
Ahh Ahh pokemon tasoları bundan yaklaşık 7 yıl önce annem benden habersiz bir poşet (bilgisayar kasası sığıcak kadar ) pokemon taso koleksiyonumu,atarimi,atari kasetlerimi çöpe atmış.Duyunca çok kötü olmuştum ve sinirlenmiştim.Koleksiyonda tüm pokemonlar vardı halley kabına dizip mahelledekilere hava atardım.

Not:Konuyu hortlatmış gibi olmayım forumda bişey ararken gözüme çarptı :)
Açıkcası ben hala arıyorum tasoları, Elinde olan varsa verse ya :eek: