Program İstek

haberci41
Çırak
merhaba bana ProShow Producer 9 programı lazım bir arkadaşımda görmüştüm güzel bir programdı ama onunkide trial programdı ben buldum ilacını kopyala yapıştır yapıyorum ama program register numarası istiyor bu konuda yardımcı olurmusunuz

Pe55iMySTiC
Forum Kalfası
office 365 ya da 2016 ya da 2010 ve 2013 üstü bi office setup ve crack hakkında yardımcı olabilirmisiniz? winmail.dat yüzünden sıkıntıya düştük...

krasavcik
Hızlı Çırak
merhaba , bana dwg açabılecegım saglam lısanslı program lazım baslangıc sevıyesınde acılen yardımcı olabılırmısınız

DarkSoldiers
Cool Üye
Merhabalar herkese. Arkadaşlar bana twitter facebook google vs sosyal medya ortamları ve arama motorları üzerinden yapılan paylaşımları depolayıp analiz edecek bir program lazım ve bu program güncel olarak anahtar kelime girdiğim zaman o kelimelerle ilgili olarak yapılan paylaşımları önüme getirebilecek birşey olması lazım bununla ilgili program nasıl bulabiliriz edinebiliriz acaba yazılımcı arkadaşlar veya bunu yapabilecek bilgi ve beceriye sahip arkadaşlar bana pm üzerinden iletişime geçebilirse sevinirim. Herkese iyi günler dilerim

- Yönetici düzenlemesi: :
asivesuskun
Çırak
arkadaşlar bana Creative Cloud un tam olanı lazım Illustrator olanından şimdiden emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim

alpay29
Super Moderator
Site Yetkilisi
arkadaşlar bana Creative Cloud un tam olanı lazım Illustrator olanından şimdiden emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim

Adobe Illustrator 2021 İndir – Full v25.4.1.498 Türkçe

Türkçe +
multilang dil ara yüzüne sahip Adobe Illustrator 2021, sektör standart ‘ına ikonik tasarımlar hazırlamanız için geliştirilmiş bir programdır. Adobe Creative Cloud’un bir parçası olan bu vektör grafik yazılımıyla, herhangi bir sektör için video, logo, çizim, yazı desenleri, tipografi, web siteleri, mobil vb. gibi çalışmaları yapabilir. İçerdiği geniş araç yelpazesini yaratıcı gücünüzle harmanlayarak medya, endüstri alanı için harika tasarımlar oluşturabilirsiniz. Her yerden ilham alan Adobe Illustrator 2021 programı, çevrim dışı olsanız bile bilgisayar ve tabletinizden çalışmanıza olanak sağlar. Ayrıca var olan font, glif, şablonları kullanarak tasarım konusundaki yaratıcılığınızı farklı yerlere taşıyabilirsiniz.

Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi:
Windows 7, 10 ve üstü

İşlemci 32×64 bit destekli Çok Çekirdekli Intel ve üzeri :

Ram:
32-bit için 1/4 – 64-bit için 4/16 gb bellek önerilir

Sabit Disk alanı: kurulum için 2 gb veya üzeri tavsiye edilir

Ekran Kartı , 4.0 ve üzeri ile uyumlu

Adobe Illustrator 2021 CrackAdobe Illustrator 2021 Katılımsız

alpay29
Super Moderator
Site Yetkilisi
Selamlar
365 için bende bir destek isteyebilir miyim yıllar sonra :)

Office 365 İndir – Türkçe Pro Plus + Lisanslama
Office 365 İndir, Türkçe
dil destekli, tüm Office 365 sürümleri full halinde kullanmanız için yapılmış bir programdır. Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, Outlook gibi premium sürümlerine erişebilir, PC, Mac, Windows Tablet, iOS, Android, Phone cihazlarla uyumlu, Skype ile iletişim kurabilir, Microsoft desteğiyle uzman kişilerden telefon yoluyla yardım alabilir, Cep ve Tablet cihazlarıyla belge oluşturabilir, görüntüleyerek Düzenleyebilir. Office 365’le aynı zamanda fidye yazılımı, dosya kurtarma özelliği bulunan programda, OneDrive bulut depolama ile konuda belirttiğimiz uyumlu cihazlarla belge, resim ve dahasını içeren kişisel dosyalarınızı depolayarak. düzenler ve paylaşmanıza olanak sağlar.
Örnek verecek olursak PowerPoint ile slayt klip oluşturma, Word Excel ile formül ve doküman hazırlama gibi işinize yarayacak bir çok işlevsel özelliği bulunan programı kullanabilirsiniz.

Office 365 EtkinleştirmeOffice 365 Lisanslama

uLeaD
Daimi Üye
Merhaba arkadaşlar autocad in en son full kullanabileceğim versiyonunu paylaşmamız mümkün mü