Programcı ilanları

utop86
Çırak
Web tasarımı ve programlaması yapılır. Uygun fiyata kaliteli web siteleri tasarlanır. Siz özelliklerini belirleyin biz sitenizi oluşturalım.

E-Ticaret siteleri, ürün tanıtımı, kişisel forumlar, emlak, araba, ilan siteleri, kişisel web siteleri, okul siteleri, şirket siteleri, toplistler , rehber siteler, resim, kişisel ve özel portallar, teknoloji, sözlük vb. web siteleriniz yazılır.

Referanslarımız mevcut fiyatlarımız uygundur.

Web sitesi yaptırmak, bize ulaşmak ve referanslarımızı görmek için
Mail Ve Msn Adresimiz: webutop@hotmail.com

bohito
Çırak
ASP Her türlü Web Sitesi Yapılır.. 350 YTL 'den Başlayan Fiyatlarla Arkadaşlar.. ASP HTML FLASH bu 3 karışım ile her türlü site yapılır.. Güncelleme Hosting domain de kendi tarafımdan bulunup site sahiplerine zorlanmadan web site verebilirim..

İletişim için admin@talataltun.com ya da pm atınız.. Teşekkürler..

- Yönetici düzenlemesi: :
m0liver
Forum Ustası
Web tasarım grubuma logo dizayn yapan profosyonel arkadaşlar aranıyor..

- istenen özellikler

- Yaptığı logolardan bir kaç örnek göstereceksiniz..
- Vereceğim bir konuda 2 tane logo yapacak ( Deneme aşaması ) Yapılan logo sadece test içindir..
- Hazır tema kullananlar hiç başvurmasın..

kurumsal logo fiyatımız 250 ytl'dir. Yaptığınız logolar ve test edilmeniz için için sunulan logolarınızdan ücretin %kaçını verceğimi belirleyeceğim.. Herkese emeğinin karşılığını veririm merak etmeyin..

ilginiz için teşekkürler .. Başvurlarınızı lütfen özel mesaj olarak atınız..

Teşekkürler

celalettin1286
Çırak
arkadaşlar http://beyazperde.mynet.com gibi kaliteli bi siteyi tasarlayabilecek tecrübeli arkadaşlara ihtiyacım var benimle irtibata celalettin1286@gmail.com mail adresinden geçebilrsiniz. eğer site istediğimiz üstün özelliklere sahip olursa yüklü bi fiyat vermeyi düşünüyorum. Bu fiyat karşılığında fatura istenir ve vergi de bu yüklü fiyata dahildir.

megabros
Banned
Arkadaşlar Programlama hakkında herkes uzmanım demiş ama baktıgım kadarıyla arkadaş bi yere ulaşamamış pm gelmemiş heralde.....

Programlamada uzman olmak sadece iyi bir okulu bitirmek gerektirir diye bi kanun yoktur insanlar kendilerişni geliştirerekte iyi bir programcı ola bilirler....

Site kodlamada WebProgramla okuyan arkadaşlar da iyi bilirlerki gereçkten iyi bir üniversite bitirirseniz ve paranız varsa iyi bir hocadan veya özel şirketlerden diploma alıcak şekilde ders alırsanız bu işi tam anlamıyla yapa bilirsiniz....

Arkadaşım net üzerinden Kodlama ile ilgileniyorum fakat gerçekten begenirsem bu işi para bile almam emin ol bu işi severek yapan insanlarda oldugunu düşünüyorum...Saygılar..

Calixtus
Cool Çırak
Asp - DotNet - AJAX - MSSQL

Asp - DotNet - AJAX - MSSQL

Microsoft uygulamalı Web Tasarım ve Kodlamada elimizden gelenin en iyisini sunmaya çalışmaktayız. Birçok galeri, e-ticaret, ihale, online işletme sektörlerine programlama yapmış ve halen gelişim platformuna yatırılmış durumdadır.

Referans almak isteyen arkadaşlarimiz bizlere bu hesap üzerinden pm atabilirler. Reklam olmaması için burdan sunmak istemedim.

Her zaman dediğim gibi "1 Ay düşünüp 1 Gecede bitiririz" sözü ile en kısa zamanda en kaliteli ve müşteri memnuniyetinde sistem yazılımlarınız için her zaman danışabilirsiniz.

Grafiker Arkadaşlarada burdan iş imkanı sunabiliyoruz. Eğer tasarım konusunda kendine güvenebilen fakat ekip işleri için biraz emeğe paha biçilmediği gibi en uygun seçimleri kabullenebilecek arkadaşlara her zaman kapımız açık bulunmaktadır.

Her konuda ulaşmak için PM iLe telefon numarası ve msn adresi isteyebilirsiniz.

MANIAC_LORD
Hızlı Çırak
Slm ,

İnternet kontrollü otomasyon projeleriyle ilgileniyorum.
İnternet üzerinden belirlenen tarih ve saatlerde (birden fazla tarih ,saat ve komut bilgisi girilebilir),belirlenen komuta göre herhangi bir yerde internete bağlı olan bir bilgisayarı otomatik olarak kontrol edebilip,buna bağlı olarak herhangi bir elektrikli cihazı verilen komuta göre çalıştırabiliyorum.

Bu tür projelere ihtiyacı olanlar bana mail yoluyla ulaşabilirler.

Mail:
data_0x01@hotmail.com

Teşekkürler...

fitifiti
Çırak
Asp - .Net - AJAX - MSSQL - SQL Konularında uzman aranıyor...

Asp - .Net - AJAX - MSSQL - SQL Konularında uzman aranıyor...
Konusuna hakim ajax asp .net sql mssql konularına ciddi derecerede hakim projede yer alacak arkadaşlar aranmaktadır...Özellikle Web Otomasyon çalışmaları hakkında referanslı ve tecrübeli arkadaşlar
Lütfen irtibat kuracağımız msn adresi yazın Teşekkürler...

sibersun
Çırak
slm

Arkadaşlar

PHP veya .net ile kodlanacak net uzerınden otomosyon program tarzı yapacak profosyenel bır programcı aranıyor.Zamanım olmadıgı ıcın ısteyen kısılere yonlendırecem.Komisyon filan aldıgımı dusunmeyın cunku ortagımın ısı:)

ama baya gelısmıs bısey aslında basıt ama zahmetlı.Script editlenmıyecek sımdıden gelmeyın:) eger isteyen arkadaslar varsa pm atsınlar.

Ucreti 300 ytl.

Gercekten zamanım olmadıgı ıcın buraya yazdım.Basımda daha buyugu var:D

saygılar
merhaba msn adresim
tuncay_celik35@hotmail.com