İşte Buda Benim Projem!!!
Sanırım kimse projesini paylaşmak istemiyor.Uzun zamandır aklımı bu bölüm kurcalıyordu.Bende işsiz güçcüz evde oturmaktansa aklımda birkaç proje vardı.Onları hayata geçireyim ve forumumuzun bu güzel bölümünü birazda canlı tutayım istedim.Aslında bilmediğim şeyleri siz bilen arkadaşlardan yardım alarak yapamadığım yerleri de sizlerin desteği ile yapıp kendimce güzel ve kullanışlı bir program yapmak oldu.Neyse çok uzun cümleler kurdum saçmaladıysam affedin.Şimdi aşağıda size projemin resimlerini ve kodlarını vericem.En sonda da programda kendi bulduğum hataları yazıcam.Belki bana o konularda yardım etmek istersiniz.

>>>Programın İndirmek İçin Tıklayın<<<
Programın kullanıcı adı ve şifresi :
1234
evet arkadaşlar program göründüğü gibi basit kendimce yaptığım bişey.Aslında ben bunu düzenli bir telefon defterim olsun diye yapmıştım ama daha sonra kafam çok dağıldı , herşeyden biraz koymak istedim.Şimdi ise programda mail atmak,televizyon izlemek,telefon defteri oluşturmak hatta sayısal için numaralar bile var..Ancak tabii program mükemmel değil.Neden diye sorarsanız.
1.Telefon defterinde kayıt yaparken hem textbox hem de mask edit box kullandım.Ancak kayıdı düzgün yapmıyor.Birde telefon defterine ekliyeceğim kişiler için bilgisayardan resimde yükleme yapmak istiyorum.yani arama yaptırdığımda kişinin resmi ile beraber bilgileride görünsün istiyorum ama onuda beceremedim.
2.Hatırlatma diye bir form daha var onu elimi hiç süremedim.Neden derseniz kafam hatırlatmaya basmadı.O bölümde ise telefon defterinde yazılı olan doğum tarihlerini beni uyarması için yapmak istiyorum.
Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
3.Mail atma bölümünde hotmailden mail nasıl yollanır onu bir türlü çözemedim.Gerçi smtp olarak mail atılıyor ama dediğim gibi hemen hemen herkesin hotmailden hesabı var ve daha yoğun kullanılıyor.Bu konuda da yardım edebilecek varsa çok sevinirim.
4.Televizyon ile alakalı söylenecek pek bişey yok.Kanallar çalışıyor ancak ve ancak sınırlı sayıda kanal var.Bana çalışan kanal listesini verebilecek biri varsa harika olur.En azından elimizde çeşit olur.
Şİmdilik benden bu kadar.Dizayn olayına gelince ise.Farklı fikirleri olan varsa bu konuyu da tartışmaya açığım.
Son olarak programı sadece deneme maksatlı.Bir görelim neymiş bu diyen olursa diye birde kurulumlu olarak yüklüyorum.Onuda güle güle kullanın.
>>>Kurulumlu Program İçin Tıkla<<<