Projeleriniz

Turkojan
Daimi Üye
bi kac gündür youtube downloader yapmaya calısıorm.. mesala benim bulduklarım flash compenantının icerisine direk olarak link verildinde acılıo ama bunu avi, yada baska bi formatta kaydedebilirmiyiz?yada daha baska bi yöntemle yapılabilrmi? bi ara sanki bu forumda gördüm gibime geldi ama bulamadım..

bayağı geçti ama işine yarar.. :)

http://www.wardom.org/youtube-video-downloader-kodu-t177975.html?p=1558464#post1558464

bu arada Justice Crusades ben zaten MsgBox ilk visual basic öğrendiğimde biliyordum ama daha detaylısını öğrenmek istedim japon yardım etti.. :)

saygılar..

- Yönetici düzenlemesi: :
sinadus_33
Banned
selam arkdaslar ısteyenvarsa satılık vb 2005 projesıyaparım ama satılıktırbakın alıtınıcızıyorum

Blot
Forum Kalfası
Arkadaşlar şöyle şaşalı bir proje yapsak
Wardom neymiş bi göstersek
Ne dersiniz??
Ben şimdiden elimden geleni yapmaya hazırım

Orj_Erdi
Çırak
Beyler S.a Toptan Artık burda Tkılcam Güzel Site xD Bir İsteğim Olcak Bu Knight Online I bilirsiniz onun için vb den nasıl ANti-cheat Yazabilirim Yardım olcak ?

mbk.
Forum Kalfası
hep birlikte proje geliştirmeye varmısınız. ilk önce neler yapabileceğimizi görmek için bir not defteri yapalım. ama xp dekinin aynısını. görsel olarak ben tasarımı yaptım . menüler falan herşey tamam. kodları hepbirlikte yapalım ve neler yapabileceğimizi nereye kadar gideceğimizi görelim. tamamen aynısını yapabilirsek olayı aşmışız demektir :D

neler yapabildiğimizi gördükten sonra ve bir takım gibi proje yaptıktan sonrada istek projeler ile devam ederiz. yada microsoftun bir programının daha kaynağını yazarız. :)
onlar kodu vermiyosa biz kodu yazarız :)

notdefteri deyip geçmeyin açın inceleyin :D takıldığınız birçok yer olacak. birlikte yaparsak aynısını yapacağımıza ve yeni projelere başlıyacağımıza inanıyorum.

herkez geliştirip tekrar projeyi eklesin

başlangıç projesi:

http://www.upload.gen.tr/d.php/s2/7yo07ggp/ms-notepad.rar.html

eğer bir takım gibi geliştirebilirsek birçok proje çıkarabiliriz.

turkhacking
Forum Kalfası
hep birlikte proje geliştirmeye varmısınız. ilk önce neler yapabileceğimizi görmek için bir not defteri yapalım. ama xp dekinin aynısını. görsel olarak ben tasarımı yaptım . menüler falan herşey tamam. kodları hepbirlikte yapalım ve neler yapabileceğimizi nereye kadar gideceğimizi görelim. tamamen aynısını yapabilirsek olayı aşmışız demektir :D

neler yapabildiğimizi gördükten sonra ve bir takım gibi proje yaptıktan sonrada istek projeler ile devam ederiz. yada microsoftun bir programının daha kaynağını yazarız. :)

notdefteri deyip geçmeyin açın inceleyin :D takıldığınız birçok yer olacak. birlikte yaparsak aynısını yapacağımıza ve yeni projelere başlıyacağımıza inanıyorum.

başlangıç projesi:

Şuan bir otomasyon yazıyor olmasaydım teklifini kabul ederdim dostum. Ama malum 6 aydır sürekli kod yazıyorum. Vaktim olmuyor ;)
Bence siz de bir takip otomasyonu yazın hiç olmazsa para kazanırsınız dostum ve veritabanı kullanma ve mantık yürütmekte kendinizi geliştirirsiniz.

fuujin
Daimi Üye

başlangıç projesi:

cok daha iyi bir dizany yapabilirim sizin icin gdi,gdi+ ve directx 8.0 ile su anda okulda bir tasarim yapiyorum 1 hafta icinde bitiririm ve paylasirim begenirseniz tasarimini ben yapabilirim ve notepad gozunde buyutme cunku yapmasi kolay:d ama birseyler yapmaya calisman cok guzel saygi duyarim kolay gelsin:)

mbk.
Forum Kalfası
türkhacking bu zaten sadece başlangıç olacak dediğin gibi bir proje de yaparız ileride seninde yardımların ile:) ama proje geliştirecekler kimler onları bi tanıyalım görelim ve yalnız olmadığımızı anlayalım...

notepad yapmak çok zor demiyorum, ben zaten daha önce benzer bir proje yaptım
ama tamamen aynısını yapamadım.notepad deki yazı tipi , sayfa yapısı ,yazdırma zorlayacak bölümlerdir.
bu sadece başlangıç için ve takım içinde çalışma yapmak için.
daha kapsamlı projeler de yaparız ama ilk baş başlamak lazım.

tasarımını da daha iyi yapabiliriz dediğin gibi ama ms-notepad ile aynı olması için böyle yaptım
amacım kaynak kodu zorla almak :D:D

ama güzel bir tasarım yaparsan tabiki onu kullanırız

ikinize de teşekür ederim diğer arkadaşlarıda bekliyorum buraya :)

- Yönetici düzenlemesi: :
turkhacking
Forum Kalfası
mbk_kbm dostum ben teşekkür ederim. Güzel faaliyet ama malesef senin bu konuda ilerleyeceğini zannetmiyorum(programlama takımı konusunda) :( Çünkü genel olarak herkes ayrı telden çalıyor. Bunu gruplarda da gördük biliyorsun. O yüzden fazla kişinin yardım etmeyeceğini sanarım ;) Ve gdi kütüphaneleriyle çalışmalar yapılsa emin olun kat be kat güzellikte bir program yazabilirsiniz :)

cok daha iyi bir dizany yapabilirim sizin icin gdi,gdi+ ve directx 8.0 ile su anda okulda bir tasarim yapiyorum 1 hafta icinde bitiririm ve paylasirim begenirseniz tasarimini ben yapabilirim ve notepad gozunde buyutme cunku yapmasi kolay:d ama birseyler yapmaya calisman cok guzel saygi duyarim kolay gelsin:)
Dostum bana visual basic ile gdi ve directx konularıyla alakalı elinde olan videolu dökümanları varsa verebilir misin? Gerçi video olması şart değil ben de kafaya bu konuyu iyice taktım ama malesef okuluna falan gitmediğimiz için bir yerden sonra takılıyoruz :( O yüzden desteğini bekliyoruz dostum :)

Çünkü kendim normalde otomasyonlar ile ilgileniyorum ama görüntü olarak pek de güzel göründükleri söylenemez ama gdi konusunda bizlere eğitimde yardımcı olursan eminim çok güzel programlar çıkarabiliriz :)

turkhacking
Forum Kalfası
Beyler aklımda bir proje var şu anda. Otomasyon yazmaktan iyice sıkıntı bastı :D Biraz değişiklik yapma zamanı geldi.

Wardom adına yeni başlayan coderlara kolaylık olması için bir süper DLL dosyası yazalım derim.

İçinde her türlü şey olabilir. Önemli olan uzun uzun kod yazmak yerine herkes programında bu DLL i kullanır ve VB.NET gibi nasıl herşeyi kodlama yerine ocx i ekliyorsak bunda da aynısı olur.
Planet source ye veririz. Site sükse yapar.

Mbk nin virüs kodlarını topladığı gibi herkes bildiği kodları versin. Birleşelim. Uzun uzun kodlama yerine tek satırlık kodlarla bütün işlemleri yapalım.

Eğer yapmak isteyen olursa programlama grubu kuruyorum orada buluşalım ;)

mbk.
Forum Kalfası
ben varım her zamanki gibi . dll yazma fikri de güzel . kısa kodlarla işlerimizi hallederiz.
ama bir önceki postunun başını okumanı tavsiye ederim :D

turkhacking
Forum Kalfası
heehehe:D:D Dostum ben zaten bu faaliyete girecek kişileri önceden tahmin ettiğim için kapasite belli baştan zaten :D
Msn mi pm atarım sana dostum :)

Kendim zaten böyle bir projeyi bitirirdim ama önemli olan takım olabilecekmiyiz onun tecrübesini edelim dedim :)