turkhacking
Forum Kalfası
Aynen öyle 
bi kac gündür youtube downloader yapmaya calısıorm.. mesala benim bulduklarım flash compenantının icerisine direk olarak link verildinde acılıo ama bunu avi, yada baska bi formatta kaydedebilirmiyiz?yada daha baska bi yöntemle yapılabilrmi? bi ara sanki bu forumda gördüm gibime geldi ama bulamadım..
reis programini inceledim basarilar güzel olmus ellerine saglik istersen yardimci olabilirim bildim konularda elimden geldi kadariyla.benim programı pek sallayan yok galiba..neyse canınız sağolsun.
Şuan bir otomasyon yazıyor olmasaydım teklifini kabul ederdim dostum. Ama malum 6 aydır sürekli kod yazıyorum. Vaktim olmuyorhep birlikte proje geliştirmeye varmısınız. ilk önce neler yapabileceğimizi görmek için bir not defteri yapalım. ama xp dekinin aynısını. görsel olarak ben tasarımı yaptım . menüler falan herşey tamam. kodları hepbirlikte yapalım ve neler yapabileceğimizi nereye kadar gideceğimizi görelim. tamamen aynısını yapabilirsek olayı aşmışız demektir
neler yapabildiğimizi gördükten sonra ve bir takım gibi proje yaptıktan sonrada istek projeler ile devam ederiz. yada microsoftun bir programının daha kaynağını yazarız.
onlar kodu vermiyosa biz kodu yazarız
notdefteri deyip geçmeyin açın inceleyintakıldığınız birçok yer olacak. birlikte yaparsak aynısını yapacağımıza ve yeni projelere başlıyacağımıza inanıyorum.
herkez geliştirip tekrar projeyi eklesin
başlangıç projesi:
http://www.upload.gen.tr/d.php/s2/7yo07ggp/ms-notepad.rar.html
eğer bir takım gibi geliştirebilirsek birçok proje çıkarabiliriz.
cok daha iyi bir dizany yapabilirim sizin icin gdi,gdi+ ve directx 8.0 ile su anda okulda bir tasarim yapiyorum 1 hafta icinde bitiririm ve paylasirim begenirseniz tasarimini ben yapabilirim ve notepad gozunde buyutme cunku yapmasi kolay:d ama birseyler yapmaya calisman cok guzel saygi duyarim kolay gelsinhep birlikte proje geliştirmeye varmısınız. ilk önce neler yapabileceğimizi görmek için bir not defteri yapalım. ama xp dekinin aynısını. görsel olarak ben tasarımı yaptım . menüler falan herşey tamam. kodları hepbirlikte yapalım ve neler yapabileceğimizi nereye kadar gideceğimizi görelim. tamamen aynısını yapabilirsek olayı aşmışız demektir
neler yapabildiğimizi gördükten sonra ve bir takım gibi proje yaptıktan sonrada istek projeler ile devam ederiz. yada microsoftun bir programının daha kaynağını yazarız.
onlar kodu vermiyosa biz kodu yazarız
notdefteri deyip geçmeyin açın inceleyintakıldığınız birçok yer olacak. birlikte yaparsak aynısını yapacağımıza ve yeni projelere başlıyacağımıza inanıyorum.
herkez geliştirip tekrar projeyi eklesin
başlangıç projesi:
http://www.upload.gen.tr/d.php/s2/7yo07ggp/ms-notepad.rar.html
eğer bir takım gibi geliştirebilirsek birçok proje çıkarabiliriz.
Dostum bana visual basic ile gdi ve directx konularıyla alakalı elinde olan videolu dökümanları varsa verebilir misin? Gerçi video olması şart değil ben de kafaya bu konuyu iyice taktım ama malesef okuluna falan gitmediğimiz için bir yerden sonra takılıyoruzcok daha iyi bir dizany yapabilirim sizin icin gdi,gdi+ ve directx 8.0 ile su anda okulda bir tasarim yapiyorum 1 hafta icinde bitiririm ve paylasirim begenirseniz tasarimini ben yapabilirim ve notepad gozunde buyutme cunku yapmasi kolay:d ama birseyler yapmaya calisman cok guzel saygi duyarim kolay gelsin![]()