turkhacking
Forum Kalfası
kanka msn de görüşelim
Başlayacağız. Hatta ben yavaştan başladım da sizi bekliyorum sadece 
abici comaman başlığı nasıl göremedinBenbi Adult izleme Programı yapıcam tv kanal izleme gibi nasıl yapabilirim arkadaşlara göstericem![]()
Şimdi mesela programı çalıştırcam o zmn böle ufak biiLLeqaL-q4 biraz daha düzgün anlatırsan yardımcı olmaya çalışacağım
bence programin icine koyacagin bir timer ile isini cozersin
Şimdi mesela programı çalıştırcam o zmn böle ufak bikutu çıkacak işde içinde orda böle aşagı inen bi menü de işde 20 dk vs. yazacak o resimdeki gibi mesela 20 dk seçtim tamam diyecem 20 dk sonra tekrar yaptıgım program açılacak yani bu dosya ne kadar süreler arasında çıksın diye bi dosya olucak...![]()
jhasegfjköhdasjgdasgdMerhabalar , ( Uzun Bir Aradan Sonra )
VB Bilen Arkadaşlar , Yapmak İstediğiniz Projeleri Burda Paylaşabilirsiniz , Beraber Yapmak İstediğiniz Projeleri Burda Tartışıp Yardımlaşmanız İçin Bu Konuyu Kullanınız.
Not ; Ben Böyle Bir Program Yapacam , Şu Programı Yapmak için Ne Yapmam Gerek , Şöyle Bir Program Yaparsak Nasıl Olur ? vs vs vs. Gibisinden Mesaj'ları Lütfen Buraya Yazınız.
Not2 ; Unutmayın , Fifa , NFS, Oyun Adobe , Ulead Programları Bir Değil Bir Çok Kişi Tarafından Geliştirilmiştir.
İlginiz İçin Teşekürler.
Public Const BIF_RETURNONLYFSDIRS = 1
Public Const BIF_DONTGOBELOWDOMAIN = 2
Public Const MAX_PATH = 260
Declare Function SHBrowseForFolder Lib "shell32" (lpbi As BrowseInfo) As Long
Declare Function SHGetPathFromIDList Lib "shell32" (ByVal pidList As Long, ByVal lpBuffer As String) As Long
Declare Function lstrcat Lib "kernel32" Alias "lstrcatA" (ByVal lpString1 As String, ByVal lpString2 As String) As Long
Public Type BrowseInfo
hWndOwner As Long
pIDLRoot As Long
pszDisplayName As Long
lpszTitle As Long
ulFlags As Long
lpfnCallback As Long
lParam As Long
iImage As Long
End Type
Private Sub Form_Load()
Dim lpIDList As Long
Dim sBuffer As String
Dim szTitle As String
Dim tBrowseInfo As BrowseInfo
[COLOR="Red"]'Aşağıdaki yazıyı değiştirebilirsiniz[/COLOR]
szTitle = "Burası"
With tBrowseInfo
.hWndOwner = Me.hWnd
.lpszTitle = lstrcat(szTitle, "")
.ulFlags = BIF_RETURNONLYFSDIRS + BIF_DONTGOBELOWDOMAIN
End With
lpIDList = SHBrowseForFolder(tBrowseInfo)
If (lpIDList) Then
sBuffer = Space(MAX_PATH)
SHGetPathFromIDList lpIDList, sBuffer
sBuffer = Left(sBuffer, InStr(sBuffer, vbNullChar) - 1)
MsgBox sBuffer
End If
End Sub
Tamam Hallettim Sorunu,Kodlar Da Şu;[+ JeaLousy ];2380397 demiş ki:Dostum Common Dialog kontrolünü kullanarak yapabilirsin o dediğini.Mesela exe formatlı dosyaları seçmek için filter olarak .exe formatını seçebilirsin.Zaten senin istediğin sadece görüntü olmasıysa eğer textboxa programın dizinini yazdırman yeterli.Eğer takılırsın pm at buradan takip etmek biraz zor
Oraya formaliteden bir yol belirlersin programın açılışında da warloggeri aktifleştirirsin olay biter![]()