Projeleriniz

ÑïghtMâ®ξ
Forum Kalfası
bi önerim var turkhacking hep birlikte yeni başlıyacaklar için vb dersleri oluşturalım.Bende yeni öğreniyorum.Elimde güzel bir kaynak var tabi sizlerde isterseniz

turkhacking
Forum Kalfası
Tabi bu olabilir yakında iyice boş kaldığımda vb derslerini ayrıntılı bir şekilde videolu görsel ve sesli derslerde anlatacağım.
Videolarda kodların mantığını gösterdikten sonra projeler yapacağım. Bilmeyenler için faydalı konular olacaktır. ;)

Ama şuanda ders konusunda birşey yapamam. Çünkü DLL dosyasını bir bitirmemiz lazım ki öteki projelere geçebilelim değil mi?

hasip4441
Çırak
Benbi Adult izleme Programı yapıcam tv kanal izleme gibi nasıl yapabilirim arkadaşlara göstericem :D

iLLeqaL-q4
Daimi Üye
Arkadaşlar benim aklımda bi proje var ama önce bunu ögrenmem lazım ben mesela bi buton hazırlayıcam pro. başlarken orda mesela her 20 dakikada çık yada 30 dakika gibi böle alt alta sayılar olucak onu ayarladıkdan sonra okey - tamam dedikten sonra aşagı inecek ve 20 dk sonra tekrar çıkacak ama yapmış oldugum pro. çıkacak böle bişey mümkünmü mümküse kodları verebilirmisiniz

iLLeqaL-q4
Daimi Üye
iLLeqaL-q4 biraz daha düzgün anlatırsan yardımcı olmaya çalışacağım
Şimdi mesela programı çalıştırcam o zmn böle ufak bi
kutu çıkacak işde içinde orda böle aşagı inen bi menü de işde 20 dk vs. yazacak o resimdeki gibi mesela 20 dk seçtim tamam diyecem 20 dk sonra tekrar yaptıgım program açılacak yani bu dosya ne kadar süreler arasında çıksın diye bi dosya olucak...

- Yönetici düzenlemesi: :
rejisor
Cool Çırak
bir web tarayıcı yapmak istiyorum. ama biraz farklı olsun istiyorum. istediğim aslında sadece web tarayıcı değil. seçmeli bir tarayıcı. sadece benim sık kullandığım adreslerde arayacak kelimeleri. google, aol, yahoo değil öncelik benim listem olacak eğer istersem bu sitelerinde arayacak. benim gibi sık kullanılanları uzun olan kişilerin işine yarar diye düşünüyorum. vb olması tercih nedeni (az buçuk bildiğim için) web browser yaptım ama belirlediğim sitelerde örneğin wardom org'da ve mynet.com aramasını istediğimde sadece bu sitelerde arayacak. eğer yoksa o zaman google v.b. yerler bakacak. bu veri alma işlemini çözemedim. yani wardomun arama botu ile mynetin botunu browsere nasıl aktarağım yardımcı olacak olan var mı acaba bana??

karazaman
Cool Üye

Şimdi mesela programı çalıştırcam o zmn böle ufak bi
kutu çıkacak işde içinde orda böle aşagı inen bi menü de işde 20 dk vs. yazacak o resimdeki gibi mesela 20 dk seçtim tamam diyecem 20 dk sonra tekrar yaptıgım program açılacak yani bu dosya ne kadar süreler arasında çıksın diye bi dosya olucak...
bence programin icine koyacagin bir timer ile isini cozersin
1) once senin programinin system tray da calismasini sagla heryerde bulursun bu kodu
2) pro nun icine koydugun timer ile de ayarlarsin kac dakikada bir cikacagini
timer kontrolune --atiyorum " form1.show " yazman yeterli olucaktir diye dusunuyorum

ben daha once ingilizce kelime ezberlemek icin boyle bisi yapmistim ve bu yontemi kullandim
aradigin bu ise dene
kolay gelsin

firstclass
Banned
Merhabalar , ( Uzun Bir Aradan Sonra )
VB Bilen Arkadaşlar , Yapmak İstediğiniz Projeleri Burda Paylaşabilirsiniz , Beraber Yapmak İstediğiniz Projeleri Burda Tartışıp Yardımlaşmanız İçin Bu Konuyu Kullanınız.
Not ; Ben Böyle Bir Program Yapacam , Şu Programı Yapmak için Ne Yapmam Gerek , Şöyle Bir Program Yaparsak Nasıl Olur ? vs vs vs. Gibisinden Mesaj'ları Lütfen Buraya Yazınız.
Not2 ; Unutmayın , Fifa , NFS, Oyun Adobe , Ulead Programları Bir Değil Bir Çok Kişi Tarafından Geliştirilmiştir.

İlginiz İçin Teşekürler.
jhasegfjköhdasjgdasgd
aaaaayyyy kalp krizi geçireceeeem zhuahuıdsahgıludshauhahah

Nef'î
Daimi Üye
Ya Benim Şöyle Bi Projem War Ama Vb den Nerdeyse Hiç Anlamıyorum,Amacım Şu;10 Kat Np Programı Yapıcam,Tabiki Çalışmıycak Sadece Görünüş Olarak,İçine Keyloger Atıcam...Görünüşü de Şöyle;

Görünüş Olarak Böyle Olucak(Beni Oku Yerine Hakkında Butonu Koyucam,Mesaj Olarakta Bişiler Sallıcam Artık Nese,Ordaki Beni Okuyla Çıkan Mesajı Forumlara Koyarken Anlatım OLarak Koyucam...Benim Burdaki Sorunum Programın Biraz Daha İşe Yara Gözükmesini Sağlamakta...Ordaki Gözat Butonu Boş Değilde Gerçekten İşe Yaramasını,Ve Programın Anlatımdaki Gibi Kaç Adam Öldürdüğünü Saymasını İstiyorum,0-1-2 Diye Artıcak Adam Öldürdükçe,10 Olduğunda Sayı 10 Kat Np Başlat Butonu Aktif Olucak,Butona Bastığında 10 Rakamının Olduğu Text ,Aktifliğini Kaybedicek...Bide Bu Adam Öldürme Sayısı,Kişi 10 Kat Np Başlat Butonuna Basmadan Kendi Öldüğünde Sayı 0 a Düşücek(Bu Sayede Noobları Programdan Uzak Tutucam,Sadece Ölmeden Partisiz 10 Adam Öldürebilcek Kişiler İndiricek...)

Jeal0usy
Banned
Klasöre Gözat Ekranın Açılması

Projenize 1 adet modül ekleyin

Aşağıdakileri modüle kopyalayın

Kod:
Public Const BIF_RETURNONLYFSDIRS = 1

Public Const BIF_DONTGOBELOWDOMAIN = 2

Public Const MAX_PATH = 260

Declare Function SHBrowseForFolder Lib "shell32" (lpbi As BrowseInfo) As Long

Declare Function SHGetPathFromIDList Lib "shell32" (ByVal pidList As Long, ByVal lpBuffer As String) As Long

Declare Function lstrcat Lib "kernel32" Alias "lstrcatA" (ByVal lpString1 As String, ByVal lpString2 As String) As Long

Public Type BrowseInfo

hWndOwner As Long

pIDLRoot As Long

pszDisplayName As Long

lpszTitle As Long

ulFlags As Long

lpfnCallback As Long

lParam As Long

iImage As Long

End Type
Aşağıdakileri forma kopyalayın

Kod:
Private Sub Form_Load()

Dim lpIDList As Long

Dim sBuffer As String

Dim szTitle As String

Dim tBrowseInfo As BrowseInfo

[COLOR="Red"]'Aşağıdaki yazıyı değiştirebilirsiniz[/COLOR]

szTitle = "Burası"

With tBrowseInfo

.hWndOwner = Me.hWnd

.lpszTitle = lstrcat(szTitle, "")

.ulFlags = BIF_RETURNONLYFSDIRS + BIF_DONTGOBELOWDOMAIN

End With

lpIDList = SHBrowseForFolder(tBrowseInfo)

If (lpIDList) Then

sBuffer = Space(MAX_PATH)

SHGetPathFromIDList lpIDList, sBuffer

sBuffer = Left(sBuffer, InStr(sBuffer, vbNullChar) - 1)

MsgBox sBuffer

End If

End Sub

Nef'î
Daimi Üye
[+ JeaLousy ] Dediklerini Yaptım Ama Tam Olarak İstediğim Gibi Olmadı...Şimdi Klasöre Gözat Yaptıktan Sonra START Knight Online Butonuna Bastığımda Bu Klasöre Gözatla Seçtiğim Dosyayı Çalıştırmasını Nasıl Sağlıyacağımı Da Söylersen Çok İyi Olur...Ayrıca Şöyle Bi Sorun Daha War Ki,Klasöre Gözat Kısmında Hiç Bir exe Gözükmüyo Sadece Klasörler War,exe Leri De Seçebilmesini Nasıl Ayarlıycam?

Jeal0usy
Banned
Dostum Common Dialog kontrolünü kullanarak yapabilirsin o dediğini.Mesela exe formatlı dosyaları seçmek için filter olarak .exe formatını seçebilirsin.Zaten senin istediğin sadece görüntü olmasıysa eğer textboxa programın dizinini yazdırman yeterli.Eğer takılırsın pm at buradan takip etmek biraz zor :)
Oraya formaliteden bir yol belirlersin programın açılışında da warloggeri aktifleştirirsin olay biter :)

Nef'î
Daimi Üye
[+ JeaLousy ];2380397 demiş ki:
Dostum Common Dialog kontrolünü kullanarak yapabilirsin o dediğini.Mesela exe formatlı dosyaları seçmek için filter olarak .exe formatını seçebilirsin.Zaten senin istediğin sadece görüntü olmasıysa eğer textboxa programın dizinini yazdırman yeterli.Eğer takılırsın pm at buradan takip etmek biraz zor :)
Oraya formaliteden bir yol belirlersin programın açılışında da warloggeri aktifleştirirsin olay biter :)
Tamam Hallettim Sorunu,Kodlar Da Şu;

Private Sub Command4_Click()
CommonDialog1.Filter = "Launcher Dosyası |Launcher.exe"
CommonDialog1.DialogTitle = "Lütfen Launcher.exe yi Seçiniz!"
CommonDialog1.ShowOpen
Text2.Text = CommonDialog1.FileName
End Sub

Bununla Gözat Kısmını Yaptım,Son Satırdaki Kod text2 ye Yazıyo,Küçük Bi Kodmuş Aslında Ben Biras Daha KArışık Bekliyodum,

Private Sub Command1_Click()
Shell Text2.Text, vbNormalFocus

End Sub

Bunuda Çalıştır Komutu İçin Kullandım Sorunsuz Çalışıyo...Yardımların İçin Teşekkürler...

Buda Programın Son Hali;

ezgigizem
Çırak
Newton Raphson Yontemi

arkadaslar çok acil olarak bir turlu yapamadıgım projeme yardım edebilir misiniz ? içinden cıkamıyorum bir turlu...
soru:
Newton-Raphson yöntemi kullanılarak F(x)=(2^x)-(x^2) [2 ussu x eksi x kare] denkelemin kökükünü A1 (SHEET 2) hücresinde hesaplatan bir program yazın (başlangıç değeri olarak 0.5 ve 3 değerlerini kullanın)

yardımcı olursanız çok sevinirim ...

ümmühan
Çırak
Arkadaşlar aşağıdaki gibi bir proje yazmam gerekiyor.
Mesela aynı kalemden ayın;
5inde 30 tane,10unda 20 tane alındı
Bunların ikisi de ayrı ayrı kaydolacak yani ben ürün adı girdiğimde mesela Rotring yazdığımda alınan bütün Rotringler’i gösterecek. ayrıca stok listesi diye bir şey var orda da şöyle gösterecek;
Ürün adı/ /stok sayısı
Rotring 50
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stoka kaydedilen ürün depodan çıkınca mesela Rotring 50 tane vardı 10u bilgi işlem e verildi o zaman stok listesinde 50 değil 40 tane gösterecek ve mesela ben bilgi işleme verilen tüm ürünleri listeleyebileceğim.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Program vb.net de yazılacak zaten ben bir kısmını hallettim. Veri tabanı olarak Access kullandım. Ekleme silme düzelte falan tamam. Ama daha önce hiç böyle bir program yazmadığım için anlattığım yerlerin nasıl olacağını bilmiyorum.
Yardım ederseniz çok sevinirim.
yardım etmek istiyenler; ummuhan.turan.92@gmail.com mail adrsim.