Projeleriniz

RebelFa1con
Forum Ustası
Private Sro Loader yapmam gerekiyor..

silkroad.exe'yi açıcak..

asd.txt'deki id-pw leri tek tek girip bağlanacak, şifre yanlış hatası varsa Başkasına geçecek

hiç bir bilgim yok, Vb bilgim çok az. elimde 500 adet id pw var ve hiç birini elimle giremeyecek kadar meşgul oluyorum :D En azından böyle bi program işime yarar :(

sourceleri olsada iş görür sanırm :D

not: herhangi bi koruma programı olmadığını biliyorum.. Çünkü private(lisanssız)

Yapabileceğini düşünenler varsa launcher yada sro_client.exe'yi uploadlayıp atabilriim.

yapabilmek için hangi exeyle hangi bağlantıyı kullanmam gerekiyor bilmiyorum.. Internettede hiç sourceleri yokki inceleyim :(

- Yönetici düzenlemesi: :
X.C.O.D.E.R.X
Çırak
Okey101 oyunu isteyen arkadaşlar.

Visual Basic'te Okey101 oyunu yazılmış hazır kodları ile satlıktır.isteyen arkadaşlar pm atsınlar.fiyat uygundur.

antieng01
Çırak
Arkadaşlar ben bir kodlama programı yapmak istiorum tıpkı notepad++ gibi ancak bu sadece web tasarım olcak yanş sadece html asp ve php olcak ben sadece normal not defterine kdr yapa bildim sizden istediğim yazıları tanıyan bir kod mesela adam yazıyı yazarken <?php yazdığında program bunu tanısın ve bu yazının rengini kırmızı yapsın...
Yani;
<?php(kırmızı)
echo(mavi) "deneme";
?>(kırmızı)

"(bu aradaki yazılar turuncu)"

gibi olmasını istiorum lütfen yardım edin

onder1
Banned
Arkadaşlar programda 1 bottun 1 de göz at olacak Gözat a tıklandığın da resim seçilecek Buttona tıklandığında ise benim ayarladığım bi resim seçilen resmin üzerine gelecek Yardım edebilirseniz sevinirim....

ZmaX***
Çırak
ben trojan veya keyloger yapmak istiyorum..BAşka konulardan baktımda hep hata oluyor.???nerden başlamam lazım???

RebelFa1con
Forum Ustası
yazıları cp yaparken Copy Paste(Clipboard) Kodlarını çalan keylog-trojanlardan korumak için

Bir program yazmak istiyorum,

örneğin shift+1 yapınca copy yapıcak ama Clipboard kullanmadan kopyalayacak

Bunun için şifreleme tekniği vs..(Keyloggerlerde şifreli gözükmesi için keyscrambler gibi yapmak istiyorum) Bulabilirmiyiz acaba :D

Mr SaDo
Daimi Üye
proje çokta,uygulayacak kadar bilgi yok...:D
kullanıcıları bilgilendiricek,geliştiricek prog. lazım bence...
tabiki keylog ve trojan yazılımlarıda gerekli...:)
botnete benzer sadece sitedeki reklamlara tıklatmak için bi prog. yazılabilir...:D(bu ücretsiz olmaz eminim,ama sadece reklamlara tıklamalı çünkü botnet açığa çıktı artık,o yazılımada baska bi isim buluruz :) )
msn yerine başka bi yazılım üretilebilir mesela,daha güvenilir,daha sağlam,daha kullanışlı.nasıl face bu kadar kısa sürede bu kadar kullanıcıya ulaştıysa oda aynı şekil olmalı...:)
windows prog.larının daha az ram yiyen,pc'yi daha hızlı ve kullanışlı hale getiricek şekilde yeniden yazılmalarıda yararlı olabilir...
kısaca ücretli yazılımların daha iyi daha kullanışlı sürümlerini yapıp ücretsiz bi şekilde kullanıma sunulabilir,çoğu yazılım firmasınında mantığı bu değilmi?media player vardı bs player çıktı sonra daha iyisi baska bi player sonra daha net görüntülüsü gom player.
yani projeye gerek yokki her yer proje yeterki yapılsın...:)

MaysRa
Çırak
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar ve Hayırlı Geceler ( Şuan ki konumum gereği )

Visual Basic / .Net Yeni yeni öğrenmeye başladım ve bildiklerimin yanında bilmediklerim daha çok ve sizlerin benim bilmediklerimi bildiğinizi düşünerek sizden yardım istiyorum. Sorunum şu visual basic / .Net üzerinde yazdığım bir programa daha sonradan yapacağım yenilikler için güncelleme yapmak istiyorum ve güncellemeyi aşağıdaki resimde gösterdiğim gibi olmasını veya bir benzeri olmasını istiyorum .

Örnek olarak paint'de tasarladığım bir şablon ( Sözde ) programımızın ana menüsü ( ana tasarımı )

Not : Maksatım bir güvenlik programı yazmak değil yapamam da zaten şuan ki bildiklerim ile fakat derdimi anlatırken resim niteliği taşıması için oluşturdum. Şimdi bu programıma diyelim yeni eklenti oluşturdum ve güncelleme yaptırmak istiyorum ve güncellemeyi aşağıdaki resim gibi yaptırmak istiyorum.

Evet arkadaş sanırım derdimi az çok dile getirebildim şimdi böyle bir güncellemenin olması mümkün mü ? güncelleme dosyasını siteden çektiriyorum( Sözde ) resimde

Şimdiden herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Not : Makalem kendi tarafımdan " Yazım hatası " Oluştuğundan dolayı düzeltilmiştir.

genclik84
Çırak
Basİc ÇaliŞmam/determİnat hesaplama)

İyİ geceler arkadaŞlar ben matematİk ÖĞretmenİyİm.kendİ yaptiĞim ÇaliŞmayi sunuyorum umarim İŞİnİze yarar.İncelemenİzde yarar var.

sedat1993
Çırak
Merhabalar ;
Arkadaslar Acil bir kodlamaya ihtiyacım var.

Şimdi Benim yaptıgım sistemde ;
Program Açık olan tüm prorgamların title lerini buluyor yni program adlrı nı buluyor daha sonra Listbox a aktarıor
ListBox'a aktardıktan sonr orda istediğin titleyi seçerek title değiştirebiliyorsun ;

Benim İsteğim ise ;
ListBox'a title leri eklerken ;
Önce Açık Olan Programlrın Pencere Numaraları nı Ekliyor Daha sonra Boşluk Bırakıyor ve Titlesini Yazıor ;
İsteğim ; ListBox İçinde Arama Yaptırmak ; Sadece Titlesini Bulmak ve Otomatik Olarak Seçtirmek ?
Program Pencere id'lerini bulmadan Title Değiştirmek :)

Kısası ; ListBox içinde diğelim şu ekli ;
573208 Görev Yöneticisi
347343 Hesap Makinesi ,,,,, vss vs
ben burda direk olarak listbox içinde aramak yaptırmk istiyorum
text1 e diğelim Hesap Makinesi Yazdıgım zaman otomatik olark Hesap Makinesi seçilecek listbox ta daha sonra titlesi ni değiştirecek ;
Görev yöneticisi yazdıgımda ootmatik seçip title değiştirecek ?

Yapabilirmiyiz ?
Lütfen Yardım Edin :S
Çok Önemli Bir proje için destek bekliorum

Tel 05362021213
Msn ; satis1@metalac.org ;
yardım edicek kşiye süprizim var.
..

H[a]CkeR
Cool Üye
Arkadaşlar Benim Bir Projem Var Bir Proxy Programı Yapmak İstiyorum Arkaplanda Çalışacak Açılışta Otamatik Açılacak Birde Güncelleme Sistemi Olacak Bir DNS Bağlanıp Bu işi Halledecek Yardımlarınızı BEKLİYORUM

_tiesto
Cool Üye
arkadaşlar ben yazılımdan anlamam ama bi projem var benim de..ilerde bi gün olur ya abd ile savaşa gireriz ya da büyük bi devletin ani saldırısına uğrarız..

böyle bi durumda aceba türkiye ne yapar gafil avlanırız malum..

ben diyorum ki; bazı camilerin minarelerinin içine füze koyalım bunu belli kişiler dışında kimse bilmesin..öyle bi sistem olsun ki dışardan bi saldırı olduğu zaman bu minareler otomatik açılıp füzeler harekete geçip hedefi vursun..

olabilir mi böyle bi şey ne zamandır bunu düşünüyorum..

ЧaĿçıи
Çırak
arkadaşlar ben yazılımdan anlamam ama bi projem var benim de..ilerde bi gün olur ya abd ile savaşa gireriz ya da büyük bi devletin ani saldırısına uğrarız..

ben diyorum ki; bazı camilerin minarelerinin içine füze koyalım bunu belli kişiler dışında kimse bilmesin..öyle bi sistem olsun ki dışardan bi saldırı olduğu zaman bu minareler otomatik açılıp füzeler harekete geçip hedefi vursun..

Kullanıcı adının hakkını veriyorsun :D

alierke
Banned

gayet mantıklıı