PTPPaid To Promote ile paranızı iki katına çıkarın

xthief
Forum Kalfası
(Bu işlerden para kazanılmaz furyasını atlattık sayıyorum.)

PTP çoğumuzun bilmediği bir kazanç yöntemidir. PTR(Paid to Read)(Oku Kazan ) ve PTC(Paid to Click)(Tıkla Kazan) sitelerinin üçüncü kazandırma şekli PTP’dir.

Tıklamayla, okumayla uğraşmak istemeden kazanmak isteyenler için çok güzel bir sistemdir. Hiçbir zahmetiniz olmuyor. 3 aşamada işimiz bitiyor.

Başlamadan önce araçlarımızı edinelim.

Browser : Mozilla Firefox ---- Kesinlikle gereklidir. Popup pencereleri engellediği için en önemli aracımızdır. Diğer bir özelliği de her sayfa için ayrı bir pencere yerine sekmeler açabiliyoruz. (İster link üzerine sağ tıklayıp Yeni sekmede , isterseniz CTRL+Mause Sol tuş)
Antivirüs : Ben PANDA kullanıyorum. Seçim sizin.
Email : Sadece sponsor siteler için kullanmak üzere bir mail adresi.
Paracıklar için Hesap : www.egold.com veya paypal veya moneybookers veya AlertPay

Şimdi PTP olayına başlayalım.
1- İlk önce bunu denememiz için en az 2 siteye üye olmalıyız.(bu sitelerden sürüsüyle var. Ancak güvenilir(ödeme yapan) siteler bulmalısınız). Ben size örnek 2 site tavsiye ediyorum. www.donkeymails.com ve www.kittensptr.com (üyeliğinizi mail adresinize gelen linkle aktif etmeniz gerekiyor.)
2- Üye olduktan sonra www.kittensptr.com adresine girelim. Advertise bölümünde alabileceğiniz krediler vardır. Bunlardan Paid to Promote: Paid to promote email only yazan bölümden Paid to promote 1000 click guarenteed - $0.35 üzerine tıklayıp ödemeyi hangi hesaptan yapmak istiyorsak ona tıklıyoruz . Ben egold seçtim yeni bir pencerede form doldurulmuş olarak açılıyor. Sadece hesap numarası ve şifremizi girip onaylıyoruz. Onay işleminden sonra
The e-metal payment was successful.
Your batch number for confirmation is 65890339
Thank you for using e-gold.

mesajı gelir burada BATCH numarasını kopyalıyoruz.

3- Şimdi diğer siteye giriyoruz.(Yeni sekmede açarsak hazırlamış olduğumuz form kaybolmaz) www.donkeymails.com ve Paid To Promote bölümünü açıp http://www.donkeymails.com/pages/ptp.php?refid=capitalmail şu şekilde linkimizi kopyalıyoruz. Donkeymailsde işimiz bitti şimdilik bize sadece ptp linkimiz gerekliydi. Tekrar dolduracağımız forma gelip alışverişi bitireceğiz. Formu resimdeki şekilde dolduruyoruz.

Your Name / Username: kullanıcı adı
Your Email: email
Payment Method : Ödeme şekli
Transaction ID / Batch Number: ödeme sonrasında ödemenin gerçekleştiğini gösteren numara

Your Comments & Notes : Donkeymailse den aldığımızı için Donkey mails yazıyorum.
Ad Description: açıklamaya da aynısı
Paid-Link URL: Donkey mailsden kopyaladığımız promote linkimizi yapıştırıyoruz.
Ad Text: (Everything you want displayed with your ad) : buraya ne yazsanız olur mailde görünecek metin.

En sonunda alttaki kutucuğu işaretleyip Send tuşuna basıyoruz ve bu iş bitiyor.
En geç 24 saat içerisinde linkimiz gösterilmeye başlıyor. Bunu Advertising Stats bölümünden kaç kez gösterildi kaç kaldı gibi görebiliriz. Genellikle 1000 mailimiz 1 gün içerisinde gönderilmiş oluyor. 10.000 link alsanız da aynı şekilde 1 gün içerisinde bitiyor.

Buraya kadar güzel linkimizi aldık şimdi bunun geri dönüşümü Donkeymailsde Paid to promote bölümünde yukarıdaki resimde görüldüğü gibi kredimizin geri dönüşünü görebiliriz. Her 1000 kredide kredileri Convert tuşu ile paraya çeviriyoruz. 1000 den aşağı olamaz ama isteseniz 10.000 de dönüştürün.

Sonuç olarak yaptığımız işlem :

35 cent e linkimizi aldık. 75 cent olarak değer siteden gelir elde ettik.

Bence 100% kar demektir.
Eğer egold yada siteler hangisini destekliyorsa en az 35 centiniz varsa başlayın bu işe . Aynı anda 10-15 site ile çalışırsanız gelsin paralar gelsin paralar :) :):):)
Tıklama yok Okuma yok zahmet azcıcık.

Eğer hiç para yatırmadan kazanmak istiyorum derseniz sitede birikmiş paranla veya pointlerle aynı işlemi yaparsınız.

- Yönetici düzenlemesi: :
CoLoNeL`
Banned
Bu işlerden para kazanılmaz insanları kandırma arkadaşım :D

Şaka bir yana Xthief modluğun hayırlı olsun bu bölüme çok faydan dokunacağına eminim.

Saygılar...

CoLoNeL`
Banned
E-golda üye olmayı düşünüyorum fakt merak ettiğim buraya 35 centi nasıl yükleyebilirim? paypal vs. gibi sitelerin hiç birinde hesabım yok ? Ve sen hangini tavsiye edersin verdiğin bu adreslerden ?

xthief
Forum Kalfası
Fikir istiyorsan bence egold en iyisi.

Nasıl para yüklerim diyorsan bu işin komisyoncuları var. %8 ila 10 arasında komisyon alıyorlar. Sonuçta paypal hesabı da açsan bir komisyonuc ile çalışacaksın.
Ben egold hesabını açtır. 10-15 dolar yatır hesabına dene bu sistemi. 10 dolarla kimse batmaz.

Kolay gelsin.

whoyouare
Daimi Üye
abi saolasın walla ben de bu "promote" ne diodum :D

ben 5 tane mail yoluyla para kazan itesine üyeyim + e-gold hesap var+ e-golda para var ama su senin yeni verdiğin siteye kittenspr.com üye deilim diğer para kazandığım sitelerde de aynısını yapabilir miyim aacabaa?

xthief
Forum Kalfası
PTP plugini bulunan tüm sitelerde uygulanabiliyor.

illaki site ismi istersen ben aşağıdaki sitelerin hepsini kullanıyorum ve hiç sorunsuz ödemelerimi alıyorum.

whoyouare
Daimi Üye
bi sorum daha olcak: www.kittensptr.com 1000 mail reklamına 0.35$ alcak ya donkeymails 1000 credit e 0.75$ veriodu... 1000 mail 1000 credi ediyomu donkeymails da... yani 1000 tıklama 1000 credimi ediyo? anlayamadım....

whoyouare
Daimi Üye
bi sorum daha olcak:D donkeymails de pointlerimi kullanarak PTP yapamıyom,,,,,
yani point karsılıgı degişim olmuyomu? tesekkürler yardımların için....

xthief
Forum Kalfası
ilk sorun

1000 tıklama normalde 1000 kredi eder ancak TIERS olayından dolayı sanırım 800 felan ancak olabilir. (no2allmails de 1000 kredi 1 dolar şu anda en avantajlısı. pek çok site var da böyle upgrade istiyorlar)

ikinci sorun
point değişimi oluyorda Redemptions bölümünden sanırım 1500 point e 1000 tıklama alınabiliyor.

whoyouare
Daimi Üye
abi şimdi dediğin gibi en karlısı no2allmails şimdi burada ptp yapmak için hangi siteye üye olmak lazım? approved sites lere baktım! bazı degerler var mesela valid:%95 dio bazı siteler için, sonra tiers die bi olay var turkey için 500 dio!!!! NEdir aga bunlar bide bunları acıklarsan WALLA tamamdır bu iş!

xthief
Forum Kalfası
no2allmails e

clicksmanina
moonlight
cashavenue
bellessurf
bellesemails
neonlight
donkeymails
polarptr
sunflower

ilk aklıma gelenler bunlar. hepsinden yolluyorum. no2allmails den de tümüne yolluyorum. günlük 1000 pointten fazla getirisi var no2 nin . ptp 2 günde 1 dolar oluyor zaten.

sürekli yukarıdakiler ile çalış birbirlerine gönder. mümkünse egoldaki paranı değil site içerisindeki kazandıkların ve puanlar ile link al. PTP den kazandıkların yeter bence

@51m©@n
Forum Kalfası
kısaca biz nasıl yapalım diyonuz şimdi?

tabiki şaka xthief gardaşım öptüm alnından adam kutsal bi iş yapıyo. para kazanmanın yöntemini anlatıyo. bi de bize bi çek caps atarsan elinden öperiz.

@51m©@n
Forum Kalfası
dostum bişi sorsam bi de ben sitelerime banner alcam bu sitelerden. nasıl yaparım bi bilgin var mı?

bişi daha sorcam türkçe bi sponsor sitesi de biz açalım. bi üstad bize yardımcı olsun. wardom olarak hep birlikte kazanalım??? nasıl olur?

bi soru daha autosorfer gibi bişi önerin var mı?