PTPPaid To Promote ile paranızı iki katına çıkarın

xthief
Forum Kalfası
dostum bişi sorsam bi de ben sitelerime banner alcam bu sitelerden. nasıl yaparım bi bilgin var mı?

bişi daha sorcam türkçe bi sponsor sitesi de biz açalım. bi üstad bize yardımcı olsun. wardom olarak hep birlikte kazanalım??? nasıl olur?

bi soru daha autosorfer gibi bişi önerin var mı?
ptp siteleri auto surfu kabul etmiyor. ama auto surf de de kazanılır.

sponsor sitesi açarız da bizim milletimizle olmaz yaw. hem bi 500 doları sermaye yapman lazım.

1000 üye garanti olsun (sürekli takip eden) ii para getirir. ben denedim ama pek üye bulamadığımdan geri kapattım.

hem tek kişi ile zor oluyor. sitenin tanıtımını iyi yapman lazım, promosyonlar uygulaman lazım . anlayacağın lazım da lazım. ödemelerini aksatmadan yaparsan 1 ayda 3-4000 üye yaparsın.

getirisi ne olur dersen. günlük 50 dolar kar bırakır(PTP varsa sitende)

@51m©@n
Forum Kalfası
bi saattir batch numarası istiyor.

2- Üye olduktan sonra www.kittensptr.com adresine girelim. Advertise bölümünde alabileceğiniz krediler vardır. Bunlardan Paid to Promote: Paid to promote email only yazan bölümden Paid to promote 1000 click guarenteed - $0.35 üzerine tıklayıp ödemeyi hangi hesaptan yapmak istiyorsak ona tıklıyoruz . Ben egold seçtim yeni bir pencerede form doldurulmuş olarak açılıyor. Sadece hesap numarası ve şifremizi girip onaylıyoruz. Onay işleminden sonra
The e-metal payment was successful.
Your batch number for confirmation is 65890339
Thank you for using e-gold.
mesajı gelir burada BATCH numarasını kopyalıyoruz.

buraya gelemiyorum.

@51m©@n
Forum Kalfası
abi ben bu işi beceremedim ya. batch number gelmiyor. ayrıca gönderiyom kabul etmiyor. paypal kullanacaktım. olmadı.

OuTLaWsys
Banned
Şimdi Burada yani genel olarak PTP olayında yapılan olay şu mu oluyor?

Donkeymailsdeki Referaal Linkimizi kittensptr sitesine reklam olarak veriyoruz.
Bu reklama tıklayan 1000 kişi karşılığında 0.75$ alıyoruz.

Kittensptr bu reklamı nasıl yapıyor yani e-mail yoluyla mı,sitelerinde PTC bölümünde mi?
Bu 1000 kişinin tıklama süresi 24 saat içinde kesin sonuçlanıyor mu? Yoksa 1000 kişinin dolp 0.75$ ı almak 3-5 gün mü sürüyor?

whoyouare
Daimi Üye
walla ben verdim reklam 3-4 ay önce kittenspr ye 1o günden fazla sürdü tamamlanması tıklamaların bide donkeymail kttenspr den gelen tıklamaların yanılmıyorsam bende yarısını filan saydı... ben kittenspr yi tavsiye etmiyorum!
Ama admin yardım sewer biri attıgım maillere cewap veriyodu! :D

OuTLaWsys
Banned
Tavsiye ettiklerin hangisi yani donkeymails teki url yi hangi sitelerde promote edeyim
tabi 1000 click ücreti de çok fazla olmasın kitten 0.35$ a veriodu.

whoyouare
Daimi Üye
Tavsiye ettiklerin hangisi yani donkeymails teki url yi hangi sitelerde promote edeyim
tabi 1000 click ücreti de çok fazla olmasın kitten 0.35$ a veriodu.
:D güzel soru? bunun cewabını bende bulamadım yani tam denk gelmiyor söylenenle tıklamama sayısı tier muhabbeti yüzünden tier-1-2 secmeme ragmen reklam veririken olmadı anlamadım bende xthief kesin bi cewab verebilirse cok süper olcak :) kolay gelsin tekrardan.....

Carpathia
Cool Çırak
Arkadaşlar aynı şekilde bu ptp linklerini ptc sitelerinde verebilirmiyiz çok sağlam bir 5000 ptc ye 1,5$ ptc sitesi buldumda yani 5000 ptc demek 5000donkey demek :D

yani çarp artık $0.75X5 :)

3.75$ yapar yani 1,5 veriyon 3.75 alıyon çok iyi bence bu arada bu şekilde yaptığımızda donkey ban atmasın bize ? :D

xthief
Forum Kalfası
sen yeterki ptp sini kullan adamın ban atmaz kardeş merak etme.

donkeymails e 2004 den beri üyeyim hiç aksatmadı ödemelerini. paran ne kadar olursa olsun sen kazanıyorsan o senin üzerinden kazanıyor.

Carpathia
Cool Çırak
xthief birde şunu söyleyim sakın her yere reklam veririm adamlar tıklar mantığı ile gitmeyelim çünkü boşa reklam vermiş oluruz mesela donkeymails.com a intofferstan 5000 clicklik reklam yönlendirdim ptp hiç bir tıkı saymadı bende tıkları kabul eden bi siteye yönlendirdim onları halbuki gerekli olan şey donkeymailste approved sites den gelen tıkları sayıyor yani bu konuda dikkatli olsun herkes ptp linkini alacağınız siteden approved sitess deki listeye bakın valid % en yüksek olan siteden reklam vermeye çalışın ;)

xthief
Forum Kalfası
e oyunun kuralı bu kaubl edilmiş sitelerden gelen hit geçerli .

ptp hakkındaki yazıyı okuduysan yazmış olmam lazım.

Carpathia
Cool Çırak
bir durum daha var yalnız mesela beavermails.com da şu an sadece validler 733 valid tık var fakat ptp creditim 150 ben bu işi anlamadım bu sayı 733valid de iken yani normail 0.9$ a yakın bişey vermesi lazım çünkü 1000credite 0.9$ veriyor sizin söylediklerinize göre 1000 click e 0.9$ vermesi lazım bu nasıl iş anlamadım

xthief
Forum Kalfası
işte işin inceliği burda

hitlerin hangi ülkelerden geldiği de önemli. hani bir tiers oalyı varya işte o . mesela türkiyeden gelen hit 0.4 olarak americadan gelen hit 1 kredi olarak değerlendiriliyor.

hit aldığın sitenin tier 1 den başka kullanıcı kabul edip etmediğine göre üye olman gerekir diyorum. biraz daha uğraşırsan işin kolaylıklarını kavrarsın.

kimi surf sitelerinde tiers seçme özelliği var bunlardan link alabilirsin. illaki para ile değilde o sitede surf yaparsın aldığın kredilerle hangi ptp sitesini kullanıyorsan oranın linkini yayınlarsın.,,

kolay gelsin

cerkiner
Daimi Üye
intoffers sitesine reklam verip de beaversden para almak istemişsin ama yanlış yapmışsın :D
para yatırmadan önce iyice araştırsan daha iyi olurdu :D

5000 hitin hepsinin sayılması içn "Targeted " bölümünden sadece "canada, united kingdom, united states" alta geçmeli (önce - all de alt liste sıfırlansın sonra bu dediğim 3ünü alta geçir.

tabiki beavermailsin apporoved listesinde intoffers olduğu içn yoksa hiçb i hit sayılmasdı :D

bi dahaki sefere artık

vede "click wait" bölümüne 2 yazmalısınki bütün tıklar 1 point sayılsın :D

Carpathia
Cool Çırak
eh işte bilmiyoruz ne bilim bende bütün ülkelere açtım o linki birde bişey dicem bu cilck wait olayı nedir yani bir üye reklama tekrar ne zaman tıklasın diyor? ee? şimdi 2 yaparsak 2 gün sonra tıklamıcakmı 1 yapsak daha iyi değilmi?

cerkiner
Daimi Üye
1 yapsak daha iyi ama beavermails bunu bazan geçersiz sayıyo yani beavermailsin server saati ile intoffersin server sati arasındaki farktan dolayı. %100 sonuç için iki yapıyoz :D