PTPPaid To Promote ile paranızı iki katına çıkarın

DemonShip
Cool Üye
Arkadaşlar bu ptp olayını ben deniyom şimdi.e-gold biriken bir miktar paramı buna harcıyacam:D

şimdi ben donkeymails ptp adresime yönlendirme yönlendirme yapıyom.
kittensptr kullandım ilk başta başladı clickler gelmeye.

Ya bu kittensptr gibi. 1000hit 0.35 cent olan başka site varmı güvenilir.fiyatı 0.35 le 0.55 arasına kadar olur. yardımcı olursanız sevinirim.

- Yönetici düzenlemesi: :
2dark
Cool Çırak
Arkadaşlar bu ptp olayını ben deniyom şimdi.e-gold biriken bir miktar paramı buna harcıyacam:D

şimdi ben donkeymails ptp adresime yönlendirme yönlendirme yapıyom.
kittensptr kullandım ilk başta başladı clickler gelmeye.

Ya bu kittensptr gibi. 1000hit 0.35 cent olan başka site varmı güvenilir.fiyatı 0.35 le 0.55 arasına kadar olur. yardımcı olursanız sevinirim.
no-minimum.com var. Ben orayı kullanıyorum. 1000 krediye 0.65$ ödüyor. Yalnız ben PTP hitlerini manuel surf sitelerinden sağlıyorum. Ptp linkinizi reklam vererek tıklattığınızda kuşkusuz daha hızlı ve daha çok kazanırsınız. Sitede "Tier" olayı mevcut. PTP linkinize tier 1 veya tier 2 olan ülkelerden hit alırsanız daha çok kredi kazanıyorsunuz.
Bu işlerde eski olanlar bilirler, no-minimum güvenilir bir sistemdir. Ben şimdiye kadar 9$ dan fazla para aldım bu sistemden.

erdemokul
Çırak
bende bu işe girmek istiorum donkeymails we no-minimum.com a üyeyim nasıl yapcam yardımcı olursanız sewinirimparayı nereye yatırcam sonra hangisinden alıp hangisinde yayınlıcam we sonra ödememi hangisinden alıcam yardımcı olursanız sewinirm şimdiden teşekkürler

erdemokul
Çırak
bende deniorum hayırlı olur inşallah ama bi sorum olacak

puanlar 24 saat sonramı gözükcek hesabımda yaklasık 20 saat oldu hiç bişey yokta
(ilk örnekteki siteleri kullanarak aynısını deniorum)

- Yönetici düzenlemesi: :
shems
Çırak
arkadaslar bende daldim dunden beri konun icine fakat soyle bir sorunum war. paypaldan mailime gelen trans. id'yimi yaziyoruz yoksa paypalda odeme yaptiktan sonra cikan ekrandaki receipt id'yimi ?

bu arada emeklerine paylasimina saglik becereebilirsek bizde bisiler kazanicaz sanirim :)

cosbyyy
Çırak
donkeymail in ptp linkini birkac sitede verdim. clixncash de 500 tıklanmış olarak gorunuyor; fakat donkeymailin istatisliklerine girdigimde 130 tık gelmiş olarak gorunuyor. bunlarında 15 tanesi invalid olmuş yani 15 tanesi sayılmamış 115 tane hit sayılmış.

bu sorun nerden kaynaklanıyor. bu sekilde devam ederse zarar etmiş olacagım. bu konuda hem ben hemde arkadaslarım faydalansin. bilgelerden yardım bekliyorum

ShankaFB
Cool Üye
hala 0.35cente PTP yapan site varmı benim bulduklarım hep 2-3 dolar istiyor
daha ucuzları varsa lütfen pm atarmısınız...

cosbyyy
Çırak
gayet iyi bir reklam paketi. sadece 0.55 dolar :)

Zombies Pack
# 4 Tickets
# 5000 Link Credits ( $2.85 Value )
# 8000 PTP Credits ( $12.35 Value )
# 8000 X-Credits ( $0.75 Value )
# 50000 F. Ad Credits ( $2.85 Value )
# 500000 Banner Credits ( $25.35 Value )
# 500000 F. Banner Credits ( $25.35 Value )
Click Here To Buy Now For $0.55!

sitenin ref li linki
http://www.certptp.info/index.php?ref=cosbyyy