R10.net Davetiyeleri

sssnakesss
Forum Kalfası
Merhabalar,

R10.net için davetiye göndereceğim. Fakat hem R10'un alakasız kişilerle dolmaması için, hem Wardom'un bu bölümlerinin biraz aktif olması için, hem de benim referansımı R10 üzerinde kötü bir şekilde kullanmamanız için biraz kısıtlama getireceğim.

Kurallar:
-Webmaster bölümlerinde min. 5 konusu olmalıdır;
-Bu yaptığı paylaşımlar ile benim gözüme de girmelidir, yani her 5 konuyu aşan kişiye de davetiye yollayacağım demek değildir.

Haydi kolay gelsin, isteyen ve şartlara uyan arkadaşlar lütfen buradan yazsınlar.

- Yönetici düzenlemesi: :
AhmetAKAN
Banned
Ya abi senin üyeliğin niye kirlensin.. Başka bi mailine bi hesap aç.. dağıt :) kirlenirse o kirlensin.

Zaten buradan dağıtacağın için hepimiz WardomUser leriz :) burdakilerden kirlencekse hiç yaşamasın r10 :)

Dağıtmakla uğraşamam diyorsan destek@srotube.com 'a davetiye yollarsan.. Ben dağıtabilirim :)

Hatta gerekirse 1st classa bile yazabiliriz :D 1st class a geçin r10 vs sitelrin davetiye mailleri hesabınıza gelsin.. :D

! JUBA !
Forum Kalfası
ben kaç tane konum var bilmiyorum ama davetiyeye ihtiyacım var. kendi sitelerinde ki davetiye istek bölümleri artık çalışmıyor. burdan başka bulacak başka yer de yok.

Mfurkan7
Çırak
r10 da okdar üye var nasıl referansla alıyorlar hala o yüzden ben webmastersitesindeyim ayrıca template monster konum var

ogame
Daimi Üye
imzada reklam yasak bildiğim kadarı ile Mfurkan7 imzanı editle yoksa editlerler .)