Hayırlı Bayramlar herkese :)
xpressmen Forum Kalfası 30 Ağustos 2011 #22 Tüm islam aleminin bayramı mübarek olsun. Gerçi bana bu ramazan da bayram yok. Geçen ramazan annem, bu günde teyzemi toprağa verdim.
Tüm islam aleminin bayramı mübarek olsun. Gerçi bana bu ramazan da bayram yok. Geçen ramazan annem, bu günde teyzemi toprağa verdim.
xpressmen Forum Kalfası 30 Ağustos 2011 #23 Tüm islam aleminin bayramı mübarek olsun. Gerçi bana bu ramazan da bayram yok. Geçen ramazan annem, bu ramazanda (bugün öğlen) teyzemi toprağa verdim.
Tüm islam aleminin bayramı mübarek olsun. Gerçi bana bu ramazan da bayram yok. Geçen ramazan annem, bu ramazanda (bugün öğlen) teyzemi toprağa verdim.
LABOURER Forum Kalfası 30 Ağustos 2011 #26 xpressmen demiş ki: Tüm islam aleminin bayramı mübarek olsun. Gerçi bana bu ramazan da bayram yok. Geçen ramazan annem, bu ramazanda (bugün öğlen) teyzemi toprağa verdim. Hepsini görmek için tıklayın... başınız sağolsun, hayırlı bayramlar sevgilerimle
xpressmen demiş ki: Tüm islam aleminin bayramı mübarek olsun. Gerçi bana bu ramazan da bayram yok. Geçen ramazan annem, bu ramazanda (bugün öğlen) teyzemi toprağa verdim. Hepsini görmek için tıklayın... başınız sağolsun, hayırlı bayramlar sevgilerimle
metatron Super Moderator Site Yetkilisi 30 Ağustos 2011 #28 sungur58 demiş ki: büyük harflerle Ramazan Yazdım diye geçen sene 1 gün ban yemiştim... Beni banlayanı hadi tahmin edin Hepsini görmek için tıklayın... gecen sene de böyle kışkırtıcı yazmışsan haketmişsindir demek ki
sungur58 demiş ki: büyük harflerle Ramazan Yazdım diye geçen sene 1 gün ban yemiştim... Beni banlayanı hadi tahmin edin Hepsini görmek için tıklayın... gecen sene de böyle kışkırtıcı yazmışsan haketmişsindir demek ki
özgür's Forum Ustası 30 Ağustos 2011 #30 Bu başlık altından Tüm wardom ailesinin Ramazan Bayramını kutlar, Sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice bayramlara erişmemizi Yüce Allah(c.c.)'dan niyaz ederim. Keşke metatron da kendi açtığı konuya mesaj yazmamıza izin verseydi de oradan da Zafer Bayramımızı kutlar nitelikte mesaj yazabilseydik
Bu başlık altından Tüm wardom ailesinin Ramazan Bayramını kutlar, Sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice bayramlara erişmemizi Yüce Allah(c.c.)'dan niyaz ederim. Keşke metatron da kendi açtığı konuya mesaj yazmamıza izin verseydi de oradan da Zafer Bayramımızı kutlar nitelikte mesaj yazabilseydik
Shadow39 Forum Kalfası 30 Ağustos 2011 #32 Ramazan bayramımız mübarek olsun inşallah. Sağlık,mutluluk ve huzur diliyorum. Bunun yanında Zafer Bayramı'mız olmasa idi, bu bayramları göremeyecektik,kutlayamacaktık. Bunun da altını çizmekte fayda var. Saygılar.
Ramazan bayramımız mübarek olsun inşallah. Sağlık,mutluluk ve huzur diliyorum. Bunun yanında Zafer Bayramı'mız olmasa idi, bu bayramları göremeyecektik,kutlayamacaktık. Bunun da altını çizmekte fayda var. Saygılar.