Ramil Seferov Kimdir

kursad.eee
Hızlı Çırak
Öncelikle kahramanlarımıza sahip çıkmadığımız kendime kızdım ve bu yazıyı hazırlamaya karar verdim ve maalesef araştırdıkça adını bile duymadığım çok daha fazla kahraman keşfettim Gerekli bilgileri topladıktan sonra onlarıda hazırlayıp paylaşaçağım. kursad.eee

1612952343628.png

NATO'nun "Barış için Ortaklık" programı çerçevesinde Macaristan Milli
Savunma Üniversitesi'nde eğitim alan 27 yaşındaki Azeri USt TEGMEN Ramil
Seferov'un, sınıf arkadaşı 26 yaşındaki Ermeni subay Gurgen Margaryan'ı yangın dolabından aldığı balta ile öldürmüştür. Macaristan da yargılanmış ve ömür boyu hapse mahkum edilmiş ve hala Macaristandadır.

GENERAL OLMAYI HEDEFLIYORDU
Ramil Seferov'un Agabegi Vügar'in anlattigina göre, Ermenistan ile savas basladiginda Ermeni zulmünü kitaplar ve televizyondan degil, yasayarak gören 12 yasindaki Ramil Seferov orta okul ögrencisiydi ve babasi askeri egitim alarak subay olmasini önermisti.
Bu teklifi kabul eden Ramil, 14 yasinda Bakü'deki Cemsid Nahçivanski Harp Okulu'na giriyor. Bir yil sonra çok basarili oldugu için Türkiye'ye gönderiliyor (youtube videosundaki düzgün Türkçesini açıklıyor) ve 4 sene Izmir'deki Maltepe Askeri Lisesi'nde eğitim alıyor. Bu egitimini de basariyla tamamladiktan sonra Ankara'daki Kara Kuvvetleri Okulu'nda egitimine devam ediyor. Ardindan da 1 sene Istanbul'da Türk Silahli Kuvvetleri'nde staj yapiyor. Bakü'ye döndügünde harp okulunda görev yapıyor. Ramil'in askeri egitim için evinden ayrildiginda Cebrayil bölgesinde iki katli ve 14 odali evde biraktigi ailesi, 1993 yilinda bölge Ermeniler tarafindan isgal edildiginde evden sadece 3-4 battane götürerek bölgeden kaçmak zorunda kalmis (Simdi bütün aile Bakü'de bir üniversite yurdundaki tek odada oturuyor). Yakin akrabalarindan 3 kisi savasta hayatini kaybetmis, 2'si kayip düsmüs. Durumu ögrenen Ramil, Izmir'de aylik aldigi 40 dolar bursu hiç harcamadan biriktirerek, ailesine gönderiyormuş. Askeri egitimini ABD'de sürdürerek, NATO standartlarına uygun subay olmak ve General rütbesine kadar yükselme hedefleyen Ramil Seferov, Mart 2002'de Ingilizce ve bilgisayar ögrenmeye basliyor. Macaristan'a da Seferov Ingilizce egitimi için gitmisti.

Ramil Seferov, Gurgen Margaryan'ı neden öldürdü?
Margaryan adlı Ermeni subay, Azerbaycan-Türk bayrağını ayakları altına almış, Türklere ve Ramil Seferovun kendisine küfürler etmiş, işgal edilmiş Azerbaycan toprakları ve Ramilin Karabağ Savaşında şehit düşmüş akrabaları hakkında alaylı ve rencide edici sözler söylemiştir. Bunun üzerine haysiyetli Türk subayı Ramil Seferov daha fazla dayanamamış ve yangın panosundaki baltayı kaptığı gibi Ermeni Margaryan'ın cehennemin dibine yollamıştır.

Bilmeyenler için Karabağ 1991 veya hocalı katliamı ile ilgili araştırabir internette benim paylaşmaktan bile insan olduğum için utanç duyacağım bir çok fotoğraf var

Türklüğe ve Azerbaycan bayrağına hakaret eden Ermenî subayı öldüren Müebbet Hapse çarptırılan Azerbaycan Askeri Subay Ramil Seferov'a hâkim sorar:

- Pişman mısın?..
Ramil Seferov : Evet, diğer Ermeni subayı da öldürmediğim için, pişmanım! (duruşmanın maalesef tam metnini veya tam videosunu bulamadım bu nedenle yukarıdaki dialog dair hiçbir kanıtım yoktur)

*Ramil bana göre kahramandır, kimilerine göre katil,
O noktada mantıklı düşündüğümüzde yapılacak en doğru hareket hedeflediği generallik yolunda daha fazla çalışmaktı, keşke içindeki iç savaşı yenebilseydi Ramil fakat yapamadı, empati kurmaya çalıştım,ben olsam ilk günden kayberderdim o şavaşı bu yüzden bana göre kahraman Ramil

ilk videodaki şarkı merak eden olursa buradan
türkçeye çevirecek azeri arkadaşlar arıyorum şarkı bildiğim kadarıyla Ramil Seferov a yazılmış. yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim

yeniceli
Forum Ustası
"keşke içindeki iç savaşı yenebilseydi Ramil, fakat yapamadı."

Suçsuz,günahsız büyükelçilerimizi,görevlilerimizi öldüren hangi ermeniye bu kadar agır ceza verilmiş?

Yazık olmuş.Üzüntülüyüm,saygı duyuyorum.Allah sabır versin.Kurtulması için bir çare bulunur inşaAllah..!

cyberstalker
Cool Üye
o değilde bir diğer konulara gösterilen ilgiye bak birde buraya desekki crysis 2 ücretsiz olmuş siteyi çökertirler ama desekki bir kahramanımız ölmüş en fazla 40 saniye üzülür bir yorum yapmayı bile beceremezler belki bizm kadar geçmişinden ders almayan bir millet yokturç

backspace11
Çırak
Selam kardesler oncelikle boyle bir kahramanimizin oldugu icin qurur duyuyorum ve onu elestirecek bi bunyeye sahip digilim.

ben sarkiyi Turkceye ceviririm ama su an bilgisayarin hopallorleri yok

en yakin zamanda yazarim bide konu uzerinden baya vakit gecmis

bende gec olsun guc olmasin dedim yorum yazdim

en yakin zamanda ceviririm

Diamo
Forum Kalfası
böyle bir insan evladına benzer biri daha vardı tek başına ermeni karakolunu basıp 40 tan fazla ermeniyi öldürüp şehit olmuştu şimdiki genclere bakıyorumda insanlıgımdan utanıyorum hepimiz ermeniyiz hepimiz o ölen gazeteciyiz diyorlar ya onlar cehaletin 1 numaralı örnekleridir.selametle...

backspace11
Çırak
böyle bir insan evladına benzer biri daha vardı tek başına ermeni karakolunu basıp 40 tan fazla ermeniyi öldürüp şehit olmuştu şimdiki genclere bakıyorumda insanlıgımdan utanıyorum hepimiz ermeniyiz hepimiz o ölen gazeteciyiz diyorlar ya onlar cehaletin 1 numaralı örnekleridir.selametle...
Selam kardes evet sen Mubariz Ibrahimovu diyorsun o ermeni karakolunu basarak 40 tan fazla ermeniyi bizzat silahiyla oldurmus sonrada karakolun silah deposunu patlatarak 150 den fazla ermeniyide oyle oldurmus toplam olara 20 e yakin ermeni oldurdugu soyleniyor.

Bunu ermeniler bile kabul etmis ve Mubarzi olduren askeri kahraman ilan etmis ve madalya vermisler.

Simdiki bazi genclere gercektende aciyorum onlar icinbisey soylemeye degmez ulkenin ve milletin yuzkaralari

Varin ogludur o yollar o yollar,seni ne zaman geri dondurer dondurer.

Senden teselli bir subay mundiri,bir cift yildizli ayli paqonlar.
Senden teselli bir subay mundiri,bir cift yildizli ayli paqonlar.

Ses ver bana sayin leytinant, ses ver bana leytinant.

Hoş müjdeli bir savaşta hay ver bana leytinant.

O gün gelecey gem yine gem yine o zaman dönücem ben sana ben sana.

Şu an yad eldedi yurdumuz yuvamiz,Bitip ükenmiyor o kan davamız.
Şu an yad eldedi yurdumuz yuvamiz,Bitip ükenmiyor o kan davamız.

Vüst son vüsat geç diğil geç diğil,savaş,son sava bitmeyip bitmeyip.

Senger yanindaki büyüdüğü ocağı, Ateşin neriltisi hala geçmeyip.
Senger yanindaki büyüdüğü ocağı, Ateşin neriltisi hala geçmeyip.

Ses ver bana sayin leytinant, ses ver bana leytinant.

Arkadaslar biraz karisik ola bilir kusura bakmiyin

- Yönetici düzenlemesi: :
Ne0
Forum Kalfası
Mubariz buyuk kahramandi

Dogum gunuymus yazmak istedim ama aramalarda yok. Her sene yazardım konu yok

hurma01
Cool Üye
Onu eleştirecek ne yaşadık ki? Haddimize mi

Vatanına hizmet etmiş bir Türk. Cezası da diğer katillerden fazla olmaz mı Avrupa'da zaten...