Rapidshare Kesin Çözüm

Durum
Yanıtlara kapalı.
TUGRUL BEY
Elit Üye
yeni kotlama kırılmıştır ve artık fine raidere gerek kalmamıştır

aşağıda anlatılanları dikkatli bi şekilde yaparsanız siz bilgisayarınızın başında olmadığınız zaman bilgisayarınız sizin yerinize rapidden sıralamış olduğunuz dosyaları indirir ve sizin yerinize modemi resetleyip ip no yu değiştirebilir
ve böylece rapidi kırmış olursunuz

öncelikle olayın mantığını söyleyelim mantık tabiki modemi resetlemek ve rapid şifresini kırmak peki bunu el değmeden nasıl yapabiliriz ona bi bakalım ve arkadaşlar lütfen tamamını okumadan ve olayı anlamadan yorum yapmayalım ben 1 aydır deniyorum ve en az bu yöntemle 150gb indirdim.böyle bir yöntem daha görülmedi..ARKADAŞLAR biraz zor gelebilr ama bir kere yapılan bi işlem denemeye değer vede şu aşamada rapid bu yönteme bi çare bulamaz

Arkadaşlar şuana kadarki bence en iyi çözüm Budur anlatım tamamen bi arkadaşa(emtraider) aittir benim tarafımdan geliştirilmiştir olabildiğince kısa ve anlaşılır anlatmaya çalıştım rapidden çilesinden kurtulmak istiyorsanız bi okuyun derim:)

Öncelikle Gerekli Programları Sayayım:
yeni kotlamaya uygun aynı zamanda gerek duymaz USDownloader çözdüğü kotlama

2-bu işlemide ( Rapidshare.de ) adresindeki Şifresini Kırmak İçin uyguluyoruz Openssl Kurulumu

NOT: Opensll'ı C:\Windows\sistem32 Klasörünün içine kuruyoruz başka yere kurmayın RESİM DEKİ GİBİ

3- Makro kayıt programları mouse ve klavye hareketlerini kaydederek rutin olarak gerçekleştirdiğiniz işlemleri tek bir tıklamayla gerçekleştirmenizi sağlar. Jitbit programının artı bir özelliği ise yaptığınız kaydı exe dosyası olarak derleyebiliyor ve oluşan dosya bağımsız olarak çalışabiliyor. Jitbit Macro Recorder 2.31 FULL İçinde seriali vardır bölelikle kayıt esnasında herhangi br kısıtlama ile karşılaşmıyacağız...

5- NET Freamework 2.0 bilgisayarınızda kurulu olması gerekiyor
.

( Bu işlemi niçin yapıyoruz Modemimize reset atıp tekrardan bağlanmamızı kayda almak ip'yi değiştirmek bunu .exe uzantısı halinde almak Universal Share Downloader araçılığı ilede her download'tan sonra bu exe dosyasını otomatik olarak çalışmasını sağlayıp bekleme süresine maruz kalmamaktır.. :)

Şimdi Tek Yapmamız gereken Jitbit Macro Recorder ile makro kaydı yapmak (ancak kayıt esnasında hareketlerimizi yavaş yapmaya özen gösterelim işlemimizin sağlamlığı açısından ) Start Recording düğmesine bastığınız anda fare ile tıkladığınız ve klavye ile tuşladığınız her hareket kayıt edilmeye başlar. Scroll Lock(Rollen tusu) tuşuna bastığınızda ise kayıt sona erdirilir.

Bu işlemi Usb modem için anlatıyorum ethernet bağlantılı olanlarda bu işlemi yapabilir..

Kayıt başladığında yapacağınız ilk hareket görev çubuğundaki "masaüstünü göster" düğmesine basmak olsun. şimdi masaüstündeki modem kısayolumuzu bularak açalım karşımıza çıkan penceredeki bağlantıyı kes tuşuna basıyoruz hareketlerimizin yavaşlığına dikkat edelim (kısacasıRutin Bağlantıyı kesip açma işlemi ) daha sonra tekrar modem kısayoluna gidip açalım bu sefer bağlan diyoruz bağlantı sağlandıltan sonra Scroll Lock tuşuna basıp kayıt işlemine durduruyoruz. işte bukadar. isterseniz play tuşuna basıp yaptığınızı kontrol edebilirsiniz. yanlış olursa tekrardan yapın.. exe uzuntısı yapmamız için yapmamız gereken basit, File deyip Compile to EXE ' ye basıp istediğimiz bir yere kaydetmek

exe uzantısını hazırladık Jitbit Macro Recorder ile bir işimiz kalmadı

Şimdi oluşturduğumuz exe dosyasını Universal Share Downloader 'a göstermek Resime bakarak yapılması gereken ayarı gösterdim. seçenekler bölümünden giriyoruz türkçe olarak gösteriyom

Bir partın indirme işlemi bittikten sonra hemen hazırladığımız exe otomatik olarak devreye giriyor bekleme süresi ortadan kalkıyor ve indirmeye devam ediyor binevi premium üyelik gibi bişey:D :D

Bu işlemi bir kereye mahsus olarak yapıyoruz ve bayağı bir süre uğracağımızı sanmam tamamen kendi sunumumdur begenen arkadaşlar olursa teşekkürlerini esirgemesinler yeni paylaşımlarla buluşmak üzere..

arkadaşlar ayarları dikkatli bi şekilde yaparsanız hiç bir sorun çıkmaz tek sorun rapit biliyorsunuz bazen kotlamaları değiştiriyor o değiştirdikçe bizde güncelleriz
arkadaşa(emtraider) teşekür ederiz bu yöntemden dolayı tabi benimde ufak eklemelerim oldu :D bu tabiki bi yöntemdir denemek görmek sizin elinizde ayarları en iyi şekilde anlattım lütfen dikkat edelim
herkese kolay gelsin..

NOT: ARKADAŞLAR bu olay üzerinde bazı çalışmalar yapıyorum yöntemi kısaltmak için eğer başarılı olursam burda yayınlayacağım tabiki bunu sizde geliştirebilirsiniz ama başka çözüm bulunana kadar en iyisi bu bide lütfen bakıp geçmeyelim iyi veya kötü bir şeyler yazalım hatalar varsa düzeltelim en azından verilen emeğe saygımız olsun ...

- Yönetici düzenlemesi: :
adalet1
Cool Çırak
dostum ben sabah 5 gibi bu konuyu gördüm dediklrini yapmam saat 7 yi buldu ama
çok süper bi yöntem bazı yerleri tam yapamadığımdan dolayı ben biraz uğraştım ama işe yarıyor şöyleki şu saate kadar elimi sürmeden tam 2 gb indirdim ama dediğin gibi kotlama değişirse işe yaramıyacakmı ? inşallah değişirse buraya yeni kotlamayı yazarsın bide bu uzak masa üstü bağlantısıyla ilgili bi şey sorucam ben bu verdiğin 2 programıda indirdim yanlız 2 program çalışınca antivirüs programı alarm veriyor gizli uygulama var diye sence hangini kullanmalıyım bide böyle bi bomba konuya 80 kişi bakmış ve cevap yazan olmamış çok garip doğrusu.:confused:

TUGRUL BEY
Elit Üye
dostum ben sabah 5 gibi bu konuyu gördüm dediklrini yapmam saat 7 yi buldu ama
çok süper bi yöntem bazı yerleri tam yapamadığımdan dolayı ben biraz uğraştım ama işe yarıyor şöyleki şu saate kadar elimi sürmeden tam 2 gb indirdim ama dediğin gibi kotlama değişirse işe yaramıyacakmı ? inşallah değişirse buraya yeni kotlamayı yazarsın bide bu uzak masa üstü bağlantısıyla ilgili bi şey sorucam ben bu verdiğin 2 programıda indirdim yanlız 2 program çalışınca antivirüs programı alarm veriyor gizli uygulama var diye sence hangini kullanmalıyım bide böyle bi bomba konuya 80 kişi bakmış ve cevap yazan olmamış çok garip doğrusu.:confused:
bak kardeşim bu Universal Share Downloader versiyonu kendini güncelliyo ama yinede yeni kotlama gelmeden bunu bilemeyiz ama önemli değil kotlama değişsede farketmez yeni versiyonu veririz bu uzak masa üstü bağlantısınıda o konuda cevaplarım şu anda bu konuyla ilgili bazı çalışmalarım var bu arada 145 kişi bakmış
cevap veren olmamış sadece karma yollayan arkadaşlar karma verdiğiniz için teşekkürler ama yorumda yazsanız daha iyi olur çünkü benim amacım bu olayı sizlerin de yardımıyla geliştirmek bunuda ancak verilen destekle yapabilirz
KOLAY GELSİN..

S2MuRG
Forum Kalfası
yaw modemi kapatıp tekrar açmam 1 dk. mı bile almaz. baksanıza kurulum 2 saat sürmüş. :D

TUGRUL BEY
Elit Üye
yaw modemi kapatıp tekrar açmam 1 dk. mı bile almaz. baksanıza kurulum 2 saat sürmüş. :D
dostum gece herhalde yatmıcan sen yoksa senin yerine modemi kapatanmı var:D :D zaten amac sen evde olmayınca ve gece kullanmak sen başında olmayınca sabaha kadar rapidi sömürmek..

King_of_The_satelliteS
Forum Ustası
Tuğrul Bey ilk defa işe yarayan bi rapid kırıcı program gördüm sayenizde teşekkürler emeklerinize sağlık inşAllah programı geliştirebilirsiniz. Saygılar+k

TUGRUL BEY
Elit Üye
Tuğrul Bey ilk defa işe yarayan bi rapid kırıcı program gördüm sayenizde teşekkürler emeklerinize sağlık inşAllah programı geliştirebilirsiniz. Saygılar+k
kardeş aslında buna ek bazı şeyler yaptım ama şimdi milletinkafası karışmasın eğer konu tutarsa onlarıda vericem ama şu anda denemeler yapıyorum mesela Auto Power On And Shut Down adlı bi görev programı var eğer indirme kesilirse onu devre ye sokmaya çalışıyorum bakalım ne olacak tabi bunu arkadaşlarda geliştirebilir ve burda paylaşabilir
KOLAY GELSİN..

izzet-diker
Çırak
Bence Rapidshare den devamlı dosya indirmenin yolu modemi kapatıp açmandır.Böylede modem IP sini değiştirerek tekrar Rapidshare den dosya indirebilmektesiniz.....

adalet1
Cool Çırak
kardeş allah razı olsun senden sayende emuladan kurtuldum valla 2 gündür deniyorum elimi sürmeden 25gb indirdim inşallah bu yararlı konuyu modlar sabitler
ben tamamen rapitle ilgili googlede arama yaparken karşıma çıktı baya bi şansım varmış konu daha yeni açılmış sağol..

fmetin
Forum Kalfası
Tuğrul Bey çok önemli bir konuya değinmişsin. Bu konudan bende yararlanıcam. Teşekkürler. Emeğine Sağlık ;)

TUGRUL BEY
Elit Üye
denemedim ama kotlama ne ya :D:D emeye saygı =).
bak kardeşim kotlama bu seninde bilmen lazım bazen rapidde bu rakamların şekli şemali değişiyo:D :D o yüzden bu değiştiği zaman kotlama Universal Share Downloader programınıda güncellemek gerekiyo o da benim işim yani sömürmeye devam...

sqrm
Çırak
walla ilk defa 5 ay once rapidshare kırmaya calısmıstım acıkcası o zamanlar pek oyle kayda değer bir şeyler bulamadım. hatta il defa deneyipte iseyaradığını soyleyebılecegım sıstem bu fakat bız 3 arkadas daha ıyısını yaptık bır rapidshare accountu aldık. adam bası 4 ytl ye gelıyor :) flasgette basıyoruz olaya bılmıyorum 4 ytl ıcın kasmaya degermı. gunluk lımıtıde ılk bır hafta doldurmustuk artık o da dolmuyor ole herkez kafasına gore takılıyor bencede deneyın hem bılgısayar kullanırken hemde ındırebılmekde bır luks mesela ıs yerınde sınırla baglantıyı 15 kb ye aksama kadar ındırsın sende ısını gor cok rahat cok ama yınede emegıne saglık arkadasın resmen bır sey ıcat etmıs :)

silverchest
Hızlı Çırak
abi allah razı olsun denemedim ama peki int. yi landa kullanlar nasıl yapacak ordan nasıl modem resetlenecek fark edermi çünki benim kullandığım modemler hep lan da evde landa iş yerinde lan abimde lan da landa lan nasıl olacak o bunada bi açıklama varmı

Durum
Yanıtlara kapalı.