Rapidshare Kesin Çözüm

Durum
Yanıtlara kapalı.
x_SerhaT_x
Çırak
yaw modemi kapatıp tekrar açmam 1 dk. mı bile almaz. baksanıza kurulum 2 saat sürmüş. :D
Kardes öle saçma bişi yazmıssın ki kendimi sana cevap vermek zorunda hissettim.Sen modemi her 1 saatte bir restlemen gerektiği için bilgisayar başından 100 metre uzağa gidemezsin bu 1
tugrul bey in anlattıgı yöntem sayesinde gece gündüz sen yatarken çalışırken televizyon izlerken hatta istersen binlerce link bulup evine birde güc kaynagı alırsın.sonra yurt dısına çıkıp istedigin gibi dawnload yaparsın bu 2
ayrıca konuyu okumadan nasıl böle cevaplar yazıyorsun anlamıyorum bu da 3.
umarım bir dahaki sefere konuyu okuduktan sonra cevap yazmaya özen gösterirsin.
EmeGe SAyGı

111111_hack
Banned
x_SerhaT_x

güç kaynagı alıp yurd dısına cıakrsın

koptum oraya ya:D:D:D:D:D
ama güzel otutturdun :p

saol kardesim eline sağlık:D

__DeFeNDeR__
Forum Ustası
farketse nolur yeni kodlamaya geçerler millet onuda çözer bi bukadar daha sömürür
premium alsam anca bukadar olur
bu gün aralıksız 3. gece olcak :D lostu indirdim sayılır :D

algorist
Daimi Üye
Bende hata veriyor. İlk olarak FineOCR.exe dosyasının yerini soruyor gösteriyorum.

Sonra dosya bulunamıyor diyor.

En sonda AutoIt programındaki kodu gösterip dosya bulunamadı diyor. :confused:

Çözümü olan var mı? Herşeyi anlatıldığı gibi yaptım.

x_SerhaT_x
Çırak
Bende hata veriyor. İlk olarak FineOCR.exe dosyasının yerini soruyor gösteriyorum.

Sonra dosya bulunamıyor diyor.

En sonda AutoIt programındaki kodu gösterip dosya bulunamadı diyor. :confused:

Çözümü olan var mı? Herşeyi anlatıldığı gibi yaptım.
kardes senönce herseyi silip yeniden yükle.sonrada unuversal dawnloader ı arsivden çıkart.ve cıkan kloserin içindeki DecryptionCheck.exe dosyasına 1 kere tıkla.güncellestirme yapıp fine reader ı sormayacaktırr.
ve kurulumlarının [1 i haric system32 nin içine kurulması gereken bi dosya var] hepsini program files e yap belki dawnloader ona göre ayarlıdır

x_SerhaT_x
Çırak
lütfen rapid 1 gün daha bulma bu açığı yarın bilgisayarıma geçiyorum :D teşekkürler :)
kardes aslında bu bir açık sayılmaz.Sen herseyi otomatik yaptırıosun o kdr.Hem yeni kodlamaya gecse bile fine reader cok deneyimli bi program .tarayıcınızdan tarattıgınız belgeleri okuyarak üstünde düzenleme yapabilmenizi sağlıyor.yani rapid in kodlamalarını okuyamaması gibi bi durum yok.bize sorun yaratabilecek tek husus var o da güncelleme yapmaması.

ha birde bu mesajın içinde bi sorum olacak.kurdum ve kullanıyorum suan programı.fakat bazen ip degişmiyor. nedeni ni bek anlamadım ama bazen ikinci bir res atmam gerekiyor.bunu programda zamanlıyamazmıyız.??
eger ip degismezse 204 minite wait hatası verio napmam lazım acaba?

King_of_The_satelliteS
Forum Ustası
ha birde bu mesajın içinde bi sorum olacak.kurdum ve kullanıyorum suan programı.fakat bazen ip degişmiyor. nedeni ni bek anlamadım ama bazen ikinci bir res atmam gerekiyor.bunu programda zamanlıyamazmıyız.??
eger ip degismezse 204 minite wait hatası verio napmam lazım acaba?
Kardeş çok güzel bi soru sormuşsun bende cewabını bekliyorum bu sorunun çünkü geçen gece açık bırakmıştım sabah bi baktım 200 bilmem kaçıncı kez sordurma yapmış herşey tamam gibi ama bu kötü hemde çok kötü:(:confused:

mermer2005
Daimi Üye
Paylaşım için saol Fakat bu Program Cok Uzun Hemde Cok Zahmetli Ben bi program buldum cok küçük bi program hemde Flasget e benzio 6 rapid dosyasını aynı anda indirebiliosn eger 6 sından biri bittiğinde 7.sinin url sini eklediysen ona geçio Cok süper ve Cok küçük bi program Akşam eve gidim Paylaşcam...100 % süper bişe...Kolay gelsn

izzet-diker
Çırak
bence en kesin çözüm modemi kapatıp tekrar açmak IP değişikliğiyle istediğin kadar dosya indirebilirsin şahsen ben öyle yapıyorum

algorist
Daimi Üye
kardes senönce herseyi silip yeniden yükle.sonrada unuversal dawnloader ı arsivden çıkart.ve cıkan kloserin içindeki DecryptionCheck.exe dosyasına 1 kere tıkla.güncellestirme yapıp fine reader ı sormayacaktırr.
ve kurulumlarının [1 i haric system32 nin içine kurulması gereken bi dosya var] hepsini program files e yap belki dawnloader ona göre ayarlıdır
Yardımın için teşekkürler ama bu seferde DecryptionCheck.exe ekrana hiç gelmiyor :rolleyes: Yükleme de yapmıyor. Şans artık.

MyXoMa
Hızlı Çırak
rapiddown diye bi program kullandım geçen hafta, aynı anda 6 7 dosya inidiriyo, fakat pcyi aşırı yavaşlatıyor. sorun yavaşlatması değil, 2 gb dosya indirdim , bozuk dedi açmadı, sildim gitti rapiddown'u hiç memnun değilim , bunu denyelim bide, zahmetli bi iş gibi ama ne yapalım deniyecez.

MyXoMa
Hızlı Çırak
bazı ayaralamaları resimlerde göstermişsin fakat resimler bende gözükmüyor, , bana yardım edebilecek var mı ? bu abyy readerı yükledim , fakat nerede kullanıldığı hakkında bir bilgi yok, programların hepsi yüklü macro kayıtı da yaptım, dosya linklerini sıraladım , macro kaydını her downloadtan bi dakika sonra çalıştır dedim, fakat orda tıkandım, açıklama eksik :( Downloader code yanlış diye bağlantı sağlanamıyor diyor.

- Yönetici düzenlemesi: :
MyXoMa
Hızlı Çırak
Kardeş çok güzel bi soru sormuşsun bende cewabını bekliyorum bu sorunun çünkü geçen gece açık bırakmıştım sabah bi baktım 200 bilmem kaçıncı kez sordurma yapmış herşey tamam gibi ama bu kötü hemde çok kötü:(:confused:
sonunda çalıştırdım , bende de aynı sorun çıktı , denemek için 10mb lık 10 tane dosya attım, sorunu gördüm , dosyayı indirdikten sonra kaydettiğimiz mouse klavye hareketlerini oynatmıyor, dosya bilgilerinde waiting 50 min hatası çıkıyo, bağlantı kesilmediği için . ben her ayarı yaptım fakat her dosya indirdikten sonra kaydettiğimiz mouse hareketleri olan dosya oynatılmıyor , bu yüzden rapidin bekleme süresi bitene kadar downloader deneme yapıyor :(

bunun çözen var mı acaba , neden o kaydettiğimiz dosyayı oynatmıyor her yüklemeden sonra , ayarları gösterildiği gibi ekledim ben planyıcıya

King_of_The_satelliteS
Forum Ustası
sonunda çalıştırdım , bende de aynı sorun çıktı , denemek için 10mb lık 10 tane dosya attım, sorunu gördüm , dosyayı indirdikten sonra kaydettiğimiz mouse klavye hareketlerini oynatmıyor, dosya bilgilerinde waiting 50 min hatası çıkıyo, bağlantı kesilmediği için . ben her ayarı yaptım fakat her dosya indirdikten sonra kaydettiğimiz mouse hareketleri olan dosya oynatılmıyor , bu yüzden rapidin bekleme süresi bitene kadar downloader deneme yapıyor :(

bunun çözen var mı acaba , neden o kaydettiğimiz dosyayı oynatmıyor her yüklemeden sonra , ayarları gösterildiği gibi ekledim ben planyıcıya
Kardeş aynı sorunla boğuşuyoz dün sabahta aynı gıcıklıkla gene karşılaştım indirdiğim dosyanın son partında kalmış program 155.denemesini yapıyodu:mad: bide benim dikkatimi bişey çekti bazen o planlıyıcıdaki tıklanacak kutu kendi kendine boş olabiliyor o zamanda olmuyo başlıca sebeplerden biri bu diğeride mouse hareketleri bunnar çözülürse değme keyfine:D

MyXoMa
Hızlı Çırak
Kardeş aynı sorunla boğuşuyoz dün sabahta aynı gıcıklıkla gene karşılaştım indirdiğim dosyanın son partında kalmış program 155.denemesini yapıyodu:mad: bide benim dikkatimi bişey çekti bazen o planlıyıcıdaki tıklanacak kutu kendi kendine boş olabiliyor o zamanda olmuyo başlıca sebeplerden biri bu diğeride mouse hareketleri bunnar çözülürse değme keyfine:D

her şey tamam ip rsetleme olayı olmuyo , başka bi programla denedim yine deişmedi, elimde nasıl olsa macro recorder var artık, her türlü yolu denedim , ip değiştiremedim,

bu framework ile ip nasıl değişiyo yardımcı olabilir misiniz? hide ip, diğer programları denedim olmadı, başlat> şalıştır ipconfig> relaese yaptım yine aynı ip çıktı, bi türlü deişmiyor,, bu frameworkten nasıl oluyor, arkadaş exe dosyasını planlayıcıya atın demiş hangisi ben anlayamadım orayı.

TUGRUL BEY
Elit Üye
arkadaşlar size şöyle bi şey önerebilirim modemi 2 kere restlemeyi deneyin (Makro kayıt programını)kullanarak ama bilmiyorum bende daha iple ilgili bi problem olmamıştı.(modemi şöyle 2 kere restleyebilirsiniz makro kayıt programını kullanarak 1 kere resetleyin sonra sayfayı kapatın sonra sayfayı açıp 1 kere daha resetleyin sonra bu kayıtı pilanlayıcı ya gösterin bukadar)
bide kuramayan arkadaşlar yeniden kurmayı deneyin eğer olmassa pc de bi sorun olabilir burda en önemli şey dikkat!!
çünkü gördüğüm kadarıyla baya bi kişi olayı bitirmiş..
valla canavar gibi sistem çalışıyo ne yalan söyleyim artık indircek bi şey bulmakta zorlanıyorum
eğer istek olursa video anlatımı eklerim.

Universal Share Downloader programını sil yeniden indir ve güncelleyiciyi bir kere çalıştır ilk sayfada anlattığım gibi

bence en kesin çözüm modemi kapatıp tekrar açmak IP değişikliğiyle istediğin kadar dosya indirebilirsin şahsen ben öyle yapıyorum
arkadaşım 2 kere aynı mesajı yazmışsın dalgamı geçiyorsun anlamış değilim

kolay gelsin...

- Yönetici düzenlemesi: :
x_SerhaT_x
Çırak
beyler ben su İP degismeme olayını çözdüm.
şimdi ben kısaca bi anlatayım.
daha hiçbirseyaçmadım.yani simge durumuna kücülttügüm hiçbirsey yoktu.
İp mi degistirecegim siteye baglandım.
192.168.2.1 bu benm ki
baglandıktan sonra simge durumuna küçülttüm ve simge durumunda ilk basta. bu önemli çünkü makro kayıt programı sadece gösterildiği şekilde mause ve klavye hareketlerini kaydediyor. neyse şimdi makro kayıt programını başlattım. aşagıdan simge durumuna küçültülmüş reset anresimi açtım ipmi resetledim ve tekrar simge durumuna küçülttüm.ve işlemi tamamladıktan sonra makroyu kaydettim.Yanlız burası önemli explorer ınızın işlemi bitirmesini bekleyin. 30-60 sn arası bişi.yanlız bazılarınıda uzun sürebilir.birde önemli olan kısım en son gene simge durumuna küçültmemiz. Neyse herseyi ayarladık ve makroyu .EXE dosyası olarak masaüstüne kaydediyoruz.Explorer araç cubugunda hala ilk sırada ip resetliyesegimiz siteyi açmış bekliyor.şimdi Dawnloader programının güncellestirmeleri ni faln yaptıktan sonra zamanlayıcıyı kurarken "dosya indirmesi bittikten sonra" yı degilde
"link alınamıyorsa" secenegini secersek sorun cözülmüş olur

MyXoMa
Hızlı Çırak
ip ni değiştirdiğin site nedir bu arada ? benim de aklıma geldi o ama bulamadım anonymus.us mu onun gibi bi site vardı o mu ?

Durum
Yanıtlara kapalı.