x_SerhaT_x
Çırak
eline koluna sağlık kardes .umarım becerebilirim denicem şimdi[keşke programları rapidden vermeseydin]

:d
Kardes öle saçma bişi yazmıssın ki kendimi sana cevap vermek zorunda hissettim.Sen modemi her 1 saatte bir restlemen gerektiği için bilgisayar başından 100 metre uzağa gidemezsin bu 1yaw modemi kapatıp tekrar açmam 1 dk. mı bile almaz. baksanıza kurulum 2 saat sürmüş.![]()
Hocam Walla bu sefer bu açığı kapatması zor gibi çünkü halen uyanmadı rapid ben nerdeyse 3 haftaır kullanıyorum süper teknik bide bu açığını kapatması için bizim pcleri kapatması gereklütfen rapid 1 gün daha bulma bu açığı yarın bilgisayarıma geçiyorumteşekkürler
![]()
kardes senönce herseyi silip yeniden yükle.sonrada unuversal dawnloader ı arsivden çıkart.ve cıkan kloserin içindeki DecryptionCheck.exe dosyasına 1 kere tıkla.güncellestirme yapıp fine reader ı sormayacaktırr.Bende hata veriyor. İlk olarak FineOCR.exe dosyasının yerini soruyor gösteriyorum.
![]()
Sonra dosya bulunamıyor diyor.
![]()
En sonda AutoIt programındaki kodu gösterip dosya bulunamadı diyor.![]()
![]()
Çözümü olan var mı? Herşeyi anlatıldığı gibi yaptım.
kardes aslında bu bir açık sayılmaz.Sen herseyi otomatik yaptırıosun o kdr.Hem yeni kodlamaya gecse bile fine reader cok deneyimli bi program .tarayıcınızdan tarattıgınız belgeleri okuyarak üstünde düzenleme yapabilmenizi sağlıyor.yani rapid in kodlamalarını okuyamaması gibi bi durum yok.bize sorun yaratabilecek tek husus var o da güncelleme yapmaması.lütfen rapid 1 gün daha bulma bu açığı yarın bilgisayarıma geçiyorumteşekkürler
![]()
Kardeş çok güzel bi soru sormuşsun bende cewabını bekliyorum bu sorunun çünkü geçen gece açık bırakmıştım sabah bi baktım 200 bilmem kaçıncı kez sordurma yapmış herşey tamam gibi ama bu kötü hemde çok kötüha birde bu mesajın içinde bi sorum olacak.kurdum ve kullanıyorum suan programı.fakat bazen ip degişmiyor. nedeni ni bek anlamadım ama bazen ikinci bir res atmam gerekiyor.bunu programda zamanlıyamazmıyız.??
eger ip degismezse 204 minite wait hatası verio napmam lazım acaba?
Yardımın için teşekkürler ama bu seferde DecryptionCheck.exe ekrana hiç gelmiyorkardes senönce herseyi silip yeniden yükle.sonrada unuversal dawnloader ı arsivden çıkart.ve cıkan kloserin içindeki DecryptionCheck.exe dosyasına 1 kere tıkla.güncellestirme yapıp fine reader ı sormayacaktırr.
ve kurulumlarının [1 i haric system32 nin içine kurulması gereken bi dosya var] hepsini program files e yap belki dawnloader ona göre ayarlıdır
sonunda çalıştırdım , bende de aynı sorun çıktı , denemek için 10mb lık 10 tane dosya attım, sorunu gördüm , dosyayı indirdikten sonra kaydettiğimiz mouse klavye hareketlerini oynatmıyor, dosya bilgilerinde waiting 50 min hatası çıkıyo, bağlantı kesilmediği için . ben her ayarı yaptım fakat her dosya indirdikten sonra kaydettiğimiz mouse hareketleri olan dosya oynatılmıyor , bu yüzden rapidin bekleme süresi bitene kadar downloader deneme yapıyorKardeş çok güzel bi soru sormuşsun bende cewabını bekliyorum bu sorunun çünkü geçen gece açık bırakmıştım sabah bi baktım 200 bilmem kaçıncı kez sordurma yapmış herşey tamam gibi ama bu kötü hemde çok kötü![]()
Kardeş aynı sorunla boğuşuyoz dün sabahta aynı gıcıklıkla gene karşılaştım indirdiğim dosyanın son partında kalmış program 155.denemesini yapıyodusonunda çalıştırdım , bende de aynı sorun çıktı , denemek için 10mb lık 10 tane dosya attım, sorunu gördüm , dosyayı indirdikten sonra kaydettiğimiz mouse klavye hareketlerini oynatmıyor, dosya bilgilerinde waiting 50 min hatası çıkıyo, bağlantı kesilmediği için . ben her ayarı yaptım fakat her dosya indirdikten sonra kaydettiğimiz mouse hareketleri olan dosya oynatılmıyor , bu yüzden rapidin bekleme süresi bitene kadar downloader deneme yapıyor![]()
bunun çözen var mı acaba , neden o kaydettiğimiz dosyayı oynatmıyor her yüklemeden sonra , ayarları gösterildiği gibi ekledim ben planyıcıya
Kardeş aynı sorunla boğuşuyoz dün sabahta aynı gıcıklıkla gene karşılaştım indirdiğim dosyanın son partında kalmış program 155.denemesini yapıyodubide benim dikkatimi bişey çekti bazen o planlıyıcıdaki tıklanacak kutu kendi kendine boş olabiliyor o zamanda olmuyo başlıca sebeplerden biri bu diğeride mouse hareketleri bunnar çözülürse değme keyfine
![]()
arkadaşlar size şöyle bi şey önerebilirim modemi 2 kere restlemeyi deneyin (Makro kayıt programını)kullanarak ama bilmiyorum bende daha iple ilgili bi problem olmamıştı.(modemi şöyle 2 kere restleyebilirsiniz makro kayıt programını kullanarak 1 kere resetleyin sonra sayfayı kapatın sonra sayfayı açıp 1 kere daha resetleyin sonra bu kayıtı pilanlayıcı ya gösterin bukadar)Kardeş çok güzel bi soru sormuşsun bende cewabını bekliyorum bu sorunun çünkü geçen gece açık bırakmıştım sabah bi baktım 200 bilmem kaçıncı kez sordurma yapmış herşey tamam gibi ama bu kötü hemde çok kötü![]()
Universal Share Downloader programını sil yeniden indir ve güncelleyiciyi bir kere çalıştır ilk sayfada anlattığım gibiBende hata veriyor. İlk olarak FineOCR.exe dosyasının yerini soruyor gösteriyorum.
arkadaşım 2 kere aynı mesajı yazmışsın dalgamı geçiyorsun anlamış değilimbence en kesin çözüm modemi kapatıp tekrar açmak IP değişikliğiyle istediğin kadar dosya indirebilirsin şahsen ben öyle yapıyorum