Rapidshare Kesin Çözüm

Durum
Yanıtlara kapalı.
TUGRUL BEY
Elit Üye
yanlış anlamadıysam REDSHARE programından bahsediyorsun eğer öyleyse uyuyor hatta bu işlemleri yapan arkadaşlar sadece yeni konudaki programı indirmeleri yeterli

KING NOTHING
Cool Üye
ya tuğrul bey kardeşim ben bu dediklerinin hepsini yaptım macaro kayıtda dahil ama bi türlü inmiyo bu nalaet olası şey negüzel redshare işe yyaramıştı oda gitti valla bana bi yardımcı olyav eğer sana zahmet olmazza video anlatımı eklersen çok sevinirim :confused:

Pirates
Banned
programı çalıştırınca redshare denen yer habire meşgul diyor, bu da patladı herhalde, bişiler indiribilen var mı?

KING NOTHING
Cool Üye
kardeşim redshare patladı sen bu yöntemi dene eğer istersen ama pek buda
olmuo gibi bende ilk dosyayı çekiyo sonra deneme yapıyo habire

TUGRUL BEY
Elit Üye
kardeşim redshare patladı sen bu yöntemi dene eğer istersen ama pek buda
olmuo gibi bende ilk dosyayı çekiyo sonra deneme yapıyo habire
programı çalıştırınca redshare denen yer habire meşgul diyor, bu da patladı herhalde, bişiler indiribilen var mı?
arkadaşlar sistem canavar gibi çalışıyor mutlaka bi şeyleri eksik yapmışınızdır lütfen yazılanları dikkatli bi şekilde yapın çünkü baya bi arkadaş kullanıyor ama siz nerde takıldıysanız yardımcı olurum ayrıca şu anda bazı indirmeler yapıyorum işlerim bitince video anlatımı eklicem malum hepsini yeniden silmem gerekecek deneme yapmasının nedeni senin modemi resetleyememen olabilir bura da ayarlar çok önemli ufak bi hata sistemin çalışmamasına neden olabilir yorumları okuduysanız sistemin çalıştığını görürsünüz
LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT..

Pirates
Banned
pardon ben öteki konu ile verdiğin program için yazmıştım, yerler karışmış, dün 3-4 dosya ardı ardına çekiyordu sonra birden kesildi ve adından hep redshare sitesi meşgul yazıyordu, bu başlık altındaki yöntemi kastetmedim.

jans
Çırak
yaw ben yaptım dediklerini ama şu hatayı veriyoc http://rapidshare.com /files/44584338/SK_s_USDownloader__v23.7_.exe Uygulama bulunamadı diyo.. neden olabilir..Ben nerde yanış yaptım?? :D
bravo süper bi iş yaptınız ama + karma

dezz
Daimi Üye
tuğrul bey gerçekten çok güzell emeğinize sağlık...yalnız Fine Reader bu program kodlamalar çıkınca hahta veriyor.tekrar kurdum ama sorun devam ediyor..acaba yardımcı olabilirmisiniz?

artı karma...+

- Yönetici düzenlemesi: :
KING NOTHING
Cool Üye
arkadaşlar ben bu yöntemle dün çok fazla dosya çemeyi başardım ama bügün olmuyoı sebbide rabi in şifreler deki harf ve rakamların arlarında kesik kesik şeritlerin olması bunu bi yolunu yordamını bilen varsa anlatsın bea :confused:

TUGRUL BEY
Elit Üye
bu gece itibariyle rapit yeni kotlamaya geçmiştir yeni kotlama kırılmıştır ana sayfadaki
yeni kotlamaya uygun aynı zamanda fine raidere gerek duymayan USDownloader programı indirin ve yola devam edin hayırlı olsun..

x_SerhaT_x
Çırak
Acaba kodlamayı kendinizmi çözüyorsunuz tugrul bey?

Tmm programı indirdim.Bu program fine reader a gerek duyuyomu?Birde sordugum soru şu yeni kotlamayı siz kendinizmi kırıyorsunuz.Yoksa ana sitesinden mi indiriyorsunuz.

- Yönetici düzenlemesi: :
adalet1
Cool Çırak
tuğrul bey çok teşekkürler 1 programı denedim çok süper çalışıyor yanlız ilk açıldığında 1 kere ok diyorsunuz sonra sıralanmış olan linkleri indirmeye başlıyor şu an zor ölüm 4 ün 3 partına geçtim bile ayrıca dediğin gibi fine raideri kaldırdım hiç gerek duymuyo şifreyi kendi kırıyor keşke sana karma verebilsem emeğine sağlık.

Durum
Yanıtlara kapalı.