RapidShare™ NickLi Üyenin Varmak İstedigi Nokta Nedir AnLıyamadım

Durum
Yanıtlara kapalı.
*
Banned
''RapidShare™'' NickLi Üyenin Varmak İstedigi Nokta Nedir ? AnLıyamadım ?

Evet Wardom haLkı, önceLikLe böyLesine sacma bir konuyu sizLere actıgım İçin özür diLiyorum . Ama iş benim gördügüm kadarıyLa farkLı boyutLara meğiL aLmaya basLadı...

Konunun özüne geLdigimizde RapidShare™ nickLi üyeden sürekLi sacma sapan kendisini iLgiLendiren beni asLa iLgiLendirmeyen!. pmLer aLıyorum. (asLında sadece ben pm aLdıgımı sanıyordum, ama bugün 3sra'yada bu konu hakkında pm atmış)

Nereye varmak istedigini biLmiyorum ama; Kendi KişiseL Konusunu, Forumdaki diger kuLLanıcıLara maL etmek istemesine bir anLam veremedim acıkcası.

Ben veya bir baska kuLLanıcının bu konuyLa iLgiLenme yetkisinin oLmadıgını biLe biLe neden böyLe bir davranısta buLunuyor!.

BeLkide bu konuyu actıgım için biriLeri sevinecek veya biriLeri üzüLecek ama benim burdaki amacım kimsenin aLeyhine veya Lehine birseyLer karaLamak degiL. bunuda beLirteyim...

Benim bu konuyu acmamdaki neden; bu kısır döngünün daha ne kadar sürecegi ve bunu yapan kişinin nereye varmak istedigidir!.

Ben pmLeri cevapsız bıraktıgım haLde haLa neden pm atıyorsun RapidShare™ ? sana soruyorum.ki böyLe yaparak forumdan biriLerini sogutabiLecegini, bir güvensizLik ortamı oLusturabiLecegini, buradaki uhuvvet ortamını bozabiLecegini ve biriLerini zan aLtında bırakabiLeceginin

farkında degiLmisin ?

bana geLen pmLerden bir tanesi.

3sra'ya geLen pm.

3sra'nın verdigi cevap.

3sra'ya bu cevabından doLayı gönderiLen pm.

sözü ediLen Link;

http://www.wardom.org/showpost.php?p=1677919&postcount=5

- Yönetici düzenlemesi: :
brknesta
Banned
benı kotuleme kampanyası :) m3hm3t le bırlıkte konustuk ve konuyu kapattık. dıger yonetıcı arkadaslarda bu konuda bılgılıler..Yenılen pehlıvan gurese doymazmıs yada tavsan daga kusmus dagın haberı yok mısalı..

ısteyen ıstedıgne devam etsın fakat baskalarını rahatsız etmek hıc hos degıl..;) Zaman gosterıcekkı bu kısı yuzunden daha ne olaylar cıkıcak daha ne sorunlar cıkıcak..

eskı bır mod arkadasında dedıgı gıbı ;

Bizi bilen bilir..

whimper
Forum Kalfası
enteresan gercekten.. konunun reklamını yapmak istedigi için olabilir ama pm alan kişilerin hosuna gidip gitmeyecegi konusunu düşünmeli tabiki oncelikle..

ysunshine
Forum Ustası
Yonetimin ilgi alani ozel degil,

o yuzden pek yardim edecekleri sanmiyorum.

Netekim istenmeyen pmleri engelleyebilirsin. (ignore butonu)

*
Banned
Yonetimin ilgi alani ozel degil,

o yuzden pek yardim edecekleri sanmiyorum.

Netekim istenmeyen pmleri engelleyebilirsin. (ignore butonu)
Yasin Kardesim, burda sözünü ettigimiz konu ÖzeL (hususi) degil, GeneL (umumi) bir konudur ;) ve bu pmLer sadece bana veya 3sra'ya degiL bir baska kuLLanıcıya da gönderiLebiLir (?)

Yönetimin görevLerinden birtaneside iç huzuru sağLamaktır.

Eger biriLeri forumda rahatsız sayıLabiLecek bir davranıs yaptıysa, onunLa iLgiLenmek yönetimin görevidir...

brknesta
Banned
Yasin Kardesim, burda sözünü ettigimiz konu ÖzeL (hususi) degil, GeneL (umumi) bir konudur ;) ve bu pmLer sadece bana veya 3sra'ya degiL bir baska kuLLanıcıya da gönderiLebiLir (?)

Yönetimin görevLerinden birtaneside iç huzuru sağLamaktır.

Eger biriLeri forumda rahatsız sayıLabiLecek bir davranıs yaptıysa, onunLa iLgiLenmek yönetimin görevidir...

sızden baska 2 yada 3 kısıye daha gonderıldıgnı ogrendım.

Altunizade
Forum Ustası
Tabiki bizi ilgilendirir,

Esrada canımız ciğerimizdir, cyberduckta, sizde...

Yönetimde bu konu tartışılacak, ama bazı kullanıcıların beni gerçekten şaşırttığını ve çok üzdüğünü sizimle paylaşmak isterim..

Leke
Forum Ustası
CЧßзЯDµcK

değerli kardeşim benden sana bir tavsiye Edit Ignore List eklemen kişiyi ve daha fazla pm lerine mahruz kalmaman ve canını sıkmaman.

Ayarlar & Seçenekler bölümünde ignore listesi.

Altunizade ninde dediği gibi ;)

Tabiki bizi ilgilendirir,

Esrada canımız ciğerimizdir, cyberduckta, sizde...

Yönetimde bu konu tartışılacak

SinneR!
Forum Ustası
war onun baya bi derdi muhatap olmanıza değmez güzel kardeşlerim sallayın gitsin kendi kumunda oynar o

JaS33N
Elit Üye
Şimdi bu mesaj kaç kişiye geldi aynısı bendede mevcutta zannımca bir çok kişiye gönderildi zannediyordum lakin 3-5 kişiye gönderilmiş yoksa biz seçilmiş kişimiyiz... :D :D

Art niyetin sonucu pek hayırlı olmaz...

dockhanger
Forum Ustası
CЧßзЯDµcK
eniştemiz kardeşimiz sevdihimiz biri esra da yengemiz sizi severim siz uzmeyin boşverin gitsin tartışmayın unutma sessizlik bir bıcak gibi sessiz insan devamlı bilenir sesiz kalın sizi seven dockta size derki sevgiyle kalın birbirinizi uzmeyin kırmayın sevin sevilin saygılar

megabros
Banned
Konu ne kadar ciddi olsada pek kağale alınmasını istemiyorum...Tabiki reklam amaçlı yapılıyorsa yönetim geregini yapar bildigim kadarıyla bu Wardom'da yasaktır...Fakat bu arkadaş ugurun nick'ini aldı diyede bazı arkadaşlarımızın konu hakkında kendilerine pay çıkartması yanlış....

Saygılar....

Durum
Yanıtlara kapalı.