Bir daha olursa direk bana pm atarsan ilgilenirimBildirdik mesaj attık şikayet ettik BANLANDIK..
Uzatmayacağım zaten uzatsakta bi cacık olmaz,
apolet herzaman haklıdır....:donatello:
Bu pirinçte öyle taş varki tüm yönetim gelse ayıklayamaz,Bir Gila kuyuya taş atar
Kırk moderatör çıkartamaz dedikleri bu olsa gerek![]()
Bir gün olsun çıkıp de ki; Evet öyle bir şerefsizlik yapmıştır. Oy verene Sırat'tan geçme vaad etmiştir.
Diyemiyorsun.
Sonra haktan hukuktan ahlaktan bahsediyorsun.
Günde beş vakit namaz kaçırmamak için bütün gün abdestli dolaşıyorsun
Ama bu din bezirganlarının yaptıkları şerefsizliklere ( evet yaptı namussuzlar ) diyemiyorsun.
Kim bilir; Belki de gerçekten CENNET vereceklerini düşünüyorsun
Limonun yanında sarımsak ta ezeyim ki; Kokmasın o pırlanta beyincikleriniz![]()
Şimdi ben chpyi, mhpyi eleştirmek için bir yazı yazsam.Hakaret nerde, bana onu göster...
Evet.. Hakareti göster bana.
Şimdi ben bu adama ( çirkef senin babandır ) dersem banlanır mıyım?
Sen BENİM SEVDİĞİMİ BİLDİĞİN insanlara BİLE BİLE, KASITLI OLARAK SIRF BENİ KIZDIRMAK İÇİN ŞEREFSİZLİK; NAMUSSUZLUK diyorsun!ZyLiB'in mesajını ortaya koyup ciyak ciyak bağıran hacı redyellow.
Ya bana kullandığın çirkef lafını editle, özür mözür de istemez
Veya çirkef senin neyindir, bunu yazmaktan zerrece çekinmem.
Burada ortalık karışmış. Ama bu haberle ilgili olarak MHP milletvekili Oktay Vural ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldıza bir sorusu olmuştu onu izlemiştim.
Koskoca türkiye cumhuriyetinin neredeyse tümünde elekrikler kesiliyor. Saatlerce üretim duruyor, metrolar duruyor, bilgisayarlar duruyor, adeta hayat felç oluyor.
Ama bu kesintinin sebebi bulunamıyor, makul bir açıklama yapılamıyor.
NE SAKLANIYOR ACABA?
Yöneticiler millete neden makul ve mantıklı bir açıklama yapmak yerine kem küm edip duruyorlar_?
Milletvekili olmak için KPSS den 90 puan alma şartı konulsun, meclise girince maaşları asgari ücret olsun....
Elektrik kesintisi olayı ve sonrasındaki durum tam anlamıyla bir skandal.Burada ortalık karışmış. Ama bu haberle ilgili olarak MHP milletvekili Oktay Vural ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldıza bir sorusu olmuştu onu izlemiştim.
Soru açık ve net ne yaptınızda elektirikler geri geldi.
Adam bir cevap bile veremiyor. Koskoca bakan.
Videoyu izlemiştim ama şimdi bulamadım. Bulursam mutlak koyarım buraya.
Hakaretlerinin, kusmalarının şu "." kadar kıymeti yoktur.
Neden çoğul yazıyorsun anlamıyorum.Abi 18 lik ergenler gibisinizAdam akıllı tartışsanız konuşsanız biz gençler de bilgi birikimlerinizden yararlansak
2 zıt görüşün fikirlerini tartışmalarını okumak fikir çatışmasına tanık olmak güzel oluyor ama bu şekilde değil
Zaman zaman insanların tıbbi destek almasında fayda varYönetimi uyarıyorum..
redyellow konuda kendisine hakaret ettiğimi öne sürerek şahsıma ÇİRKEF diyerek küfür etmiştir.
Kanıt istediğimiz zaman kafasına göre takılmıştır.
Bu sitede küfür etmek serbest mi; Yoksa sadece Gila'ya edildiğinde serbest mi?
Bugün bu küfür editlenmezse, küfür sayılmayan bu kelimeyi bir yönetici arkadaşıma kura ile hediye edeceğim.
"Adam olun lan" diye kime yazdınız? "bu nickle..." derken ne demek istediniz doğrusu anlayamadım.Adam olun lan bu nickle bunları yazdırıyonuz bana...
nicki kötümser anlamına geliyor ve fazlasıyla iyimser bir mesaj yazmış onu kastediyor."Adam olun lan" diye kime yazdınız? "bu nickle..." derken ne demek istediniz doğrusu anlayamadım.
İyimser hali buysa kötümser halini hiç düşünemiyorumnicki kötümser anlamına geliyor ve fazlasıyla iyimser bir mesaj yazmış onu kastediyor.