Redyellowun Kervanı 1230 08042015 Biraz zor ama hayırlı olsun

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Bir Gila kuyuya taş atar

Kırk moderatör çıkartamaz dedikleri bu olsa gerek :p

mavera55
Forum Kalfası
Bir Gila kuyuya taş atar

Kırk moderatör çıkartamaz dedikleri bu olsa gerek :p
Bu pirinçte öyle taş varki tüm yönetim gelse ayıklayamaz,
senin taş kum tanesi be Gila..
Sen onu bunu boşverde,
şu Fatih Erbakan ın cennet vaadi ile ilgili,
video mu habermi neyse bi atsana şuraya görelim merak ettim :rolleyes:

redyellow
Forum Ustası
Bir gün olsun çıkıp de ki; Evet öyle bir şerefsizlik yapmıştır. Oy verene Sırat'tan geçme vaad etmiştir.

Diyemiyorsun.

Sonra haktan hukuktan ahlaktan bahsediyorsun.

Günde beş vakit namaz kaçırmamak için bütün gün abdestli dolaşıyorsun

Ama bu din bezirganlarının yaptıkları şerefsizliklere ( evet yaptı namussuzlar ) diyemiyorsun.

Kim bilir; Belki de gerçekten CENNET vereceklerini düşünüyorsun :D

Limonun yanında sarımsak ta ezeyim ki; Kokmasın o pırlanta beyincikleriniz :D
Hakaret nerde, bana onu göster...

Evet.. Hakareti göster bana.
Şimdi ben chpyi, mhpyi eleştirmek için bir yazı yazsam.

Eleştiri adı altında chpye, mhpye vs. hitap ederken NAMUSSUZLUK...desem!

ŞEREFSİZLİK desem.

Bu hakaret olur mu olmaz mı?

Daha önce yazdım tekrar edeyim:

ELEŞTİR!

Ama hakaret etme!

Eleştiri ayrıdır, hakaret ayrıdır.

Şimdi ben bu adama ( çirkef senin babandır ) dersem banlanır mıyım?

Bu çirkefliği daha önce de yaptın.

Yazılan yazılara fikir ve düşünce ile cevap veremeyince, yazdığın hataları yüzüne vurunca hemen aileyi karıştırıyorsun.

- Yönetici düzenlemesi: :
redyellow
Forum Ustası
ZyLiB'in mesajını ortaya koyup ciyak ciyak bağıran hacı redyellow.

Ya bana kullandığın çirkef lafını editle, özür mözür de istemez

Veya çirkef senin neyindir, bunu yazmaktan zerrece çekinmem.
Sen BENİM SEVDİĞİMİ BİLDİĞİN insanlara BİLE BİLE, KASITLI OLARAK SIRF BENİ KIZDIRMAK İÇİN ŞEREFSİZLİK; NAMUSSUZLUK diyorsun!

Ve benden (ÇİRKEF=İĞRENÇ) lafım için edit bekliyorsun öyle mi?

Ve yine sen BENİM AİLEMİ KARIŞTIRIYORSUN!

Ama ben edit yapacağım öyle mi?

Yöneticilikten ayrıldıktan sonra senin dengen iyice bozuldu gila.

Ben seni bir İNSAN olarak uyarıyorum hakaret yapmaman konusunda.

Tercih senindir!

Bile bile, kasıtlı olarak sırf beni tahrik etmek için benim değer verdiğim insanlara, kişilere, vs.vs. hakaret etmeye devam edersen seni engellerim, yazdıklarını görmem, KEM SÖZ SAHİBİNE AİTTİR der geçerim!

HARBİKIZ
Misafir Üye
Milletvekili olmak için KPSS den 90 puan alma şartı konulsun, meclise girince maaşları asgari ücret olsun....

morko58
Forum Ustası

Koskoca türkiye cumhuriyetinin neredeyse tümünde elekrikler kesiliyor. Saatlerce üretim duruyor, metrolar duruyor, bilgisayarlar duruyor, adeta hayat felç oluyor.

Ama bu kesintinin sebebi bulunamıyor, makul bir açıklama yapılamıyor.

NE SAKLANIYOR ACABA?

Yöneticiler millete neden makul ve mantıklı bir açıklama yapmak yerine kem küm edip duruyorlar_?
Burada ortalık karışmış. Ama bu haberle ilgili olarak MHP milletvekili Oktay Vural ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldıza bir sorusu olmuştu onu izlemiştim.

Soru açık ve net ne yaptınızda elektirikler geri geldi.

Adam bir cevap bile veremiyor. Koskoca bakan.

Videoyu izlemiştim ama şimdi bulamadım. Bulursam mutlak koyarım buraya.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Aile karıştırma konusuna gelince..

ÇİRKEF demek bir lütufsa, o lütufa en çok sen ve sevdiklerin layıktır.

Yok bu bir küfürse, yönetim gereğini yerine getirsin...

redyellow
Forum Ustası
KEM SÖZ SAHİBİNE AİTTİR!

Fikri ve düşüncesi olmayanlar, fikirlerine ve düşüncelerine güvenemeyenler,
yazılanlara verecek cevabı olmayanlar HAKARET ederler,
HAKARET ederek kendilerini tatmin ederler.

Bunlar zavallı, aciz kişilerdir.

Milletvekili olmak için KPSS den 90 puan alma şartı konulsun, meclise girince maaşları asgari ücret olsun....
:)

O zaman bi tane vekil adayı çıkmaz bu ülkede:)

Burada ortalık karışmış. Ama bu haberle ilgili olarak MHP milletvekili Oktay Vural ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldıza bir sorusu olmuştu onu izlemiştim.

Soru açık ve net ne yaptınızda elektirikler geri geldi.

Adam bir cevap bile veremiyor. Koskoca bakan.

Videoyu izlemiştim ama şimdi bulamadım. Bulursam mutlak koyarım buraya.
Elektrik kesintisi olayı ve sonrasındaki durum tam anlamıyla bir skandal.

Koskoca bir ülkenin neredeyse tamamının elektriği kesiliyor ama yöneticiler buna makul bir sebep açıklayamıyorlar.

Vah ülkeme vah!

redyellow
Forum Ustası
Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Yönetimi uyarıyorum..

redyellow konuda kendisine hakaret ettiğimi öne sürerek şahsıma ÇİRKEF diyerek küfür etmiştir.

Kanıt istediğimiz zaman kafasına göre takılmıştır.

Bu sitede küfür etmek serbest mi; Yoksa sadece Gila'ya edildiğinde serbest mi?

Bugün bu küfür editlenmezse, küfür sayılmayan bu kelimeyi bir yönetici arkadaşıma kura ile hediye edeceğim.

All4One
Forum Ustası
Abi 18 lik ergenler gibisiniz :) Adam akıllı tartışsanız konuşsanız biz gençler de bilgi birikimlerinizden yararlansak ;) 2 zıt görüşün fikirlerini tartışmalarını okumak fikir çatışmasına tanık olmak güzel oluyor ama bu şekilde değil

redyellow
Forum Ustası
Abi 18 lik ergenler gibisiniz :) Adam akıllı tartışsanız konuşsanız biz gençler de bilgi birikimlerinizden yararlansak ;) 2 zıt görüşün fikirlerini tartışmalarını okumak fikir çatışmasına tanık olmak güzel oluyor ama bu şekilde değil
Neden çoğul yazıyorsun anlamıyorum.

Yazışmalarımızı takip et. Ergenler gibi davranan ben miyim başkası mı?

Şimdi sen gelsen bana "Ben şu siyasi düşüncedeyim, şu siyasi fikri, düşünceyi, kişiyi seviyorum" desen.

Ben senin bu fikrini bile bile ikide bir senin sevdiğini belirttiğin siyasi düşünceye küfür etsem, hakaret etsem. (BAKIN HAKARET, KÜFÜR diyorum, ELEŞTİRİ değil) burda 18 lik ergen gibi davranan sen mi olursun yoksa ben mi?

Ben eleştir diyorum, elbette eleştirecek, ama bu kişi sürekli olarak hakaret ediyor, küfür ediyor.

Hatta sıkışınca aileyi de karıştırıyor.

Lütfen çoğul yazmayın, ben onun bu ısrarlı hakaretlerine, küfürlerine onun uslubuyla cevap bile vermiyorum çünkü, hatta yazılarını görmemek için engelledim, yazılarını görmüyorum artık. Ha sen de hakaret ettin dersen hakaret ettiğim yazımı gösterebilmelisin sevgili arkadaşım.

Bu arkadaş yönetici konumundan ayrıldıktan sonra tamamen dengesini kaybetti, yönetici iken engelleyemiyordum, şimdi normal üye olunca engelleme imkanım oldu, kurtuldum:)

Sen haklı olarak "adam akıllı tartışsanız" demişsin, ben her türlü konuda, her şeyde tartışmaya varım ama hakarete yokum.

Tartışma adı altında, kelime oyunu yaparak küfür edenle, hakaret edenle, aileyi karıştıranla muhatap bile olmam.

Kolay gelsin.

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Yönetimi uyarıyorum..

redyellow konuda kendisine hakaret ettiğimi öne sürerek şahsıma ÇİRKEF diyerek küfür etmiştir.

Kanıt istediğimiz zaman kafasına göre takılmıştır.

Bu sitede küfür etmek serbest mi; Yoksa sadece Gila'ya edildiğinde serbest mi?

Bugün bu küfür editlenmezse, küfür sayılmayan bu kelimeyi bir yönetici arkadaşıma kura ile hediye edeceğim.
Zaman zaman insanların tıbbi destek almasında fayda var :) Kendini çok bozdun sevgili Gila hepimizin sıkıntıları dertleri borçları , harçları , aşkları , meşkleri var ama kimseye bulaşmadan içimizde tutuyoruz en azından Wardom'u kullanmıyoruz ;)

Pe55iMySTiC
Forum Kalfası
Emusnica sağol yardımcı olduğun için . Arkadaşlarımız çok gergin normaldir.

Bu arada cep telefonundan ne güzelmiş wardom'a bağlanmak yeni keşfettum.

Redyellowum kimseye direk bi mesajım değildi o geneldi ılımlı ve espriliydi. Bu münakaşa sadece senin ve gilanın moralini bozmadı çok kişinin kalbi kırıldı. Ortam boşu boşuna gerildi.