redyellow
Forum Ustası

Eskiden mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır diye bir söz vardı.
Mevsimler mi değişti ne oldu bilemiyorum ama bu söz artık nisan ayı için geçerli olacak herhalde.
NİSAN KAR'I hemen her tarafda.
İnşallah fazla soğuk olmaz da meyveleri, sebzeleri vurmaz.

Cemaati terör örgütü ilan eden iddianame kabul edilmiş.
FETÖ olarak geçecekmiş, yani FETHULLAHCI TERÖR ÖRGÜTÜ!
Komik olmuş!
pKAKA elebaşlarından cemil bayık denilen yılan "barış ve istikrarı isteyen mhpliler oylarını hdpye vermelidir" demiş!
Bu iyice kafayı bulmuş anlaşılan! Bonzaiyi fazla kaçırmış!
Aslında bu hainlerin konuşmalarını, sözlerini HABER YAPANLAR da bence yanlış yapıyorlar, medya bu konuda çok yanlış yapıyor.
CEMAAT TERÖR ÖRGÜTÜ oldu bu ülkede, ELİ SİLAHLI HAİNLERİN SÖZLERİ İSE ÇARŞAF ÇARŞAF GAZETELERDE YAYINLANIYOR!
Vah ki vah!

Diyanet işleri başkanı mehmet görmez diyor ki:
"BİRLEŞMİŞ MİLLETLER HİÇ BİR ZAMAN İYİLİKTE VE ADALETTE BİRLEŞEMEDİ"
Harika ötesi bir tespit.
Yüzde yüz katılıyorum sayın başkana.

CİVALI AMPULLER zehir saçıyormuş.
Milli gazete bu konuda uyarıyor.
AKP'nin AMPULU gibi civalı ampuller de zararlıymış demek ki!
AMPULLERDEN UZAK DURMAK LAZIM YANİ!

İtalyada Milano adliyesindeki silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı dörde yükselmiş.
Terör illeti her yerde...
Batı çok zaman bana dokunmayan yılan bin yaşasın tavrında, hatta bazen bazı terör örgütlerini destekler durumdalar.. Buyrun yılan gelmiş sizi de sokmuş!

Gelecek seçimlerde aday olamayan mevcut milletvekillerinden 100'e yakınının davası varmış, dokunulmazlık kalkınca mahkemeye çıkacaklarmış.
BAZILARI mahkemeye çıkar ama Egemen bağış gibi böyyyüklerin çıkacaklarını sanmıyorum, çıksalar da mahkemeden bir şey çıkmaz! Akp bi şekilde çözer olayı.

Başbakan ahmet davutoğlu "cumhurbaşkanı tarafsızdır" demiş.
Doğrudur, CUMHURBAŞKANI tarafsızdır. Öyle olması lazım.
Peki ERDOĞAN tarafsız mı? Cevap verilmesi gereken budur.

Saadet Büyük Birlik ittifakı hedeflerinin en az yüzde 15 olduğunu açıklamış.
Bu ittifakın yüzde 5'in üzerinde alacağı her oy başarıdır bence. Hele ki barajı aşmaları müthiş bir başarı olur.
Hayırlı olsun.

C.başkanı erdoğan başkanlık sistemi için 400 vekil verin diyordu, şimdi bu sayıda indirim yapmış, 335 yeterli diyor.
335 yani referandum.
Başkanlık sistemi için gidilecek referandumdan evet çıkacağını sanmıyorum, millet bir kişinin keyfi için oy kullanmaz, dolaysıyla 335 yetmez bence.

BBP'nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlunun damadının AK Parti'den aday gösterilmesine ilişkin haberlere Yazıcıoğlu ailesi bir açıklama yapmış.
Açıklamada "Bir siyasi partiden milletvekili adayı olmuş kişi ile hiçbir ilgimiz olmayıp, desteğimiz de söz konusu değildir" ifadeleri kullanılmış.

C.Başkanı erdoğanın oğlu bilalin 140 metrelik gemisinin görüntüleri yayınlanmış.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu, kardeşi ve eniştesinin ortak olduğu BMZ Group Denizcilik Şirketi'ne yeni inşa edilen geminin, Erdoğanlar'ın şirketine 18 milyon dolara (46 milyon 800 bin TL) mal olduğu kaydedildi.
Erdoğanların filosuna katılan 4.gemi olmuş bu minik gemiCİK!
140 metreCİK.
Bir gemiCİK.
46 MİLYON tlCİK!
Hay maşallah
Kurban olduğum VERDİKCE VERİYOR!
CİK CİK CİK!
Su sesi!
Para sesi!
GemiCİK sesi!
Ne güzel değil mi CİK CİK CİK!

Çek Cumhuriyeti'nde bir hemşirenin dört yıl boyunca 6 hastasını iş yükünü azaltmak için bilerek öldürdüğü ortaya çıkmış.
İş yükünü azaltmak için insan öldürmek!
Bu nasıl bir vahşet, nasıl bir vicdansızlık yahu?
İşten bıktıysan defol git, zorla mı çalıştırıyorlar seni?

Anayasa hukuk profesörü Kaboğlu; "AKP ,CHP ve MHP devletten 531 milyon lira seçim yardımı alıyor. Bu nedenle diğer partiler yarışa çok geriden başlıyor. Eşitsiz durum Anayasa'nın 10 ve 67'nci maddelerine de aykırı..." demiş.
Doğru söylüyor... Bu çok adaletsiz bir sistem.
Türkiyede herkes EŞİT ama bazıları DAHA EŞİT!
Daha önce de yazmıştım: PARTİLERE HAZİNE YARDIMI TÜMDEN İPTAL EDİLMELİDİR!
Hiç bir partiye tek kuruş yardım yapılmamalıdır.
Devletin hazinede parası çoksa, çalışana, emekliye, memura versin!

Milletvekili emeklilerine tek seferde aylık 740 TL ZAM yapılmasının ortaya çıkmasına tepkiler devam ediyor.
Emekliler açlık sınırının altında kaldık diyorlar.
Gerçekten de bu ülkede hala 1000 TLnin çok altında maaş alan emekliler var.
Ve bu ülkede vekil emeklilerinin maaşlarına 740 TL ZAM yapıyor akp!
Ama bu tepkileri akp duymaz, körleri sağırları oynar akp!

Hayırlı cumalar.
Cumanız kutlu olsun.
Cenabı hak hayırlara vesile kılsın inşaallah.