Ronaldinho Fenere gelirse şaşırmayın

uygarozdemir
Forum Ustası

Ali Şen'den çarpıcı açıklama: "Henry ya da Ronaldinho gelirse şaşırmam."

Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen, son yıllarda takıma kazandırdığı dünya çapındaki yıldızlarla sarı lacivertlileri sevindiren başkan Aziz Yıldırım için, "Aziz Yıldırım bizi o kadar yıldız transferlere alıştırdı ki, bana Henry ya da Ronaldinho geliyor derse şaşırmam. Ancak başkanın en son biri işi kaldı, çok iyi bir santrforu kadroya katması gerekiyor. Onu canı gönülden kutluyorum" diyerek övdü. Fenerbahçe’nin ligin ilk 10 haftasında 30 puan çıkaracağını iddia eden Şen, "Ondan son kimse F.Bahçe’yi tutamaz ve bu sene Şampiyonlar Ligi’ni alabilir. Yıldırım Demirören, Ertuğrul Sağlam’ın arkasında durursa Beşiktaş, F.Bahçe’nin en büyük rakibi olur" dedi.

Hürriyet

eftelya34
Cool Üye
ali şen spor dünyasında söz sahibi biri o aziz yaıldırım hakkında bu şekilde konuştuğuna göre aziz yıldırımdan her zaman birşeyler beklemek gerekir

Am€LE
Misafir Üye
Bu tabikide imkansız bişey degil ama ilk once fenerbahcenin daha buyuk basarılara imza atıp adını daha cok duyurması lazım diye dusunuyorum.Bakalım 19.07.2007 yani bugun ku supriz santrofor kim olacak...

Am€LE
Misafir Üye
Bugün bi transfer olmıcağını resmi site yazdı.. Ama fenerbahçe nin resmi sitesine pek güvenilmiyor biliyorsunuz :)
Gormemiştim ama dedigin gibi fazla guvenilmiyor.Belkide bi gercekten buyuk bi supriz yapıp tum ilgiyi uzerine cekmek istiyor baskan.İyi bi transfer yapılsa cok ii olur ama bence Semihe biraz sans vermeli Zico.Buyuk bi transfer olursa imzana eklermisin bizde haberdar oluruz :)

Iskelet
Forum Ustası
Ne gelmesi yahuu Aziz yıldırımdan herşey beklenir herşeyi yapabilecek bir kabiliyette demek istemiş ama Şampiyonlar ligini alırız falan biraz abartılı