Root Atmam Gerek Yardım Tablet SM-T110

crazzy63
Cool Üye
Arkadaşlar Tabletime Root Atacağımda Bu alanda Uzman biri var mı bulamadım artık root yapa bilirsem ücret ödemeyi karar verdim root atmamın sebebi cihaza bir kaç uygulama atacağım ama root atmam gerek dediler :confused:

By ToNiK
Misafir Üye
Marka model belirtir misiniz?

O zaman daha rahat yardimci olabilirim.

By ToNiK
Misafir Üye
Galaxy Tab3 lite7.0 [SM-T110]
Elimdeki kaynaklar Ingilizce. Bu tarz Root islemleri genelde Recovery ile gerceklesir Odin3 programiyla CW yuklemesi yapilip Room'a gecilir.

Isterseniz kaynagi yarin cevirip buradan paylasirim sizinle.

Son olarak, sisteminizde olusacak problemlerden ben ve Wardom.Org sorumlu tutulamaz.

Root islemini isi bilmeyen kisiler tarafindan yapilmasi sisteme zarar verebilir, brick olabilir.

SerKan1923
Banned
Elimdeki kaynaklar Ingilizce. Bu tarz Root islemleri genelde Recovery ile gerceklesir Odin3 programiyla CW yuklemesi yapilip Room'a gecilir.

Son olarak, sisteminizde olusacak problemlerden ben ve Wardom.Org sorumlu tutulamaz.

Root islemini isi bilmeyen kisiler tarafindan yapilmasi sisteme zarar verebilir, brick olabilir.

This Root program communication is intended only for the use of the individual or entity to which it is addressed, Wardom and may contain information that is privileged, confidential and that may not be made public by law or agreement. If the recipient of this message is not the intended recipient or entity, you are hereby notified that any further dissemination, distribution or copying of this information is strictly prohibited. If you have received this message in error, please immediately notify the sender and delete it from your system. Child [MENTION=4493822]'тσηiк[/MENTION] and Wardom does not accept legal responsibility for the contents.

crazzy63
Cool Üye

çok iyi olur hocam biri bişi verdide olmadı virüs doldu pc ye format attım bu günde pc ye tablete hala atmadım :S