belkide
Misafir Üye
selam bilenler
cinden samsung bir telefon aldim cift kartli diye
fakat isletim sistemi malesef google servici barindirmiyor, bildiginiz gibi cin devleti google nin hicbir servicine izin vermiyor
telefonda google service sistemi olmadigi icin play store da bulunmamaktadir
telefonu root ettigim zaman google service ve play store kullanabiliyorum
fakat bazen, unfortunetely google service has stopped, messaji alip duruyorum buda belli bir noktadan sonra cekilmez oluyor
odin kullanarak hong kong firmware yuklemeye calistigim zaman ise hata mesaji aliyorum
volume size is too big odin invalid ext4 image
bu mesajdan yola cikarak dosya boyutu daha kucuk olan cin firmware yuklemeyi denedim ve basarili oldu
velhasil kelam aranizda bu buyuk boyutlu firmwareleri yuklemenin yolunu bilen varmi ?
yada turkiyede bu telefon kullaniliyor ise turkiye firmware linki varmi
yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
cinden samsung bir telefon aldim cift kartli diye
fakat isletim sistemi malesef google servici barindirmiyor, bildiginiz gibi cin devleti google nin hicbir servicine izin vermiyor
telefonda google service sistemi olmadigi icin play store da bulunmamaktadir
telefonu root ettigim zaman google service ve play store kullanabiliyorum
fakat bazen, unfortunetely google service has stopped, messaji alip duruyorum buda belli bir noktadan sonra cekilmez oluyor
odin kullanarak hong kong firmware yuklemeye calistigim zaman ise hata mesaji aliyorum
volume size is too big odin invalid ext4 image
bu mesajdan yola cikarak dosya boyutu daha kucuk olan cin firmware yuklemeyi denedim ve basarili oldu
velhasil kelam aranizda bu buyuk boyutlu firmwareleri yuklemenin yolunu bilen varmi ?
yada turkiyede bu telefon kullaniliyor ise turkiye firmware linki varmi
yardimlariniz icin simdiden tesekkurler