Samsung Galaxy Mega 2 SM-G7508Q

belkide
Misafir Üye
selam bilenler
cinden samsung bir telefon aldim cift kartli diye
fakat isletim sistemi malesef google servici barindirmiyor, bildiginiz gibi cin devleti google nin hicbir servicine izin vermiyor
telefonda google service sistemi olmadigi icin play store da bulunmamaktadir
telefonu root ettigim zaman google service ve play store kullanabiliyorum
fakat bazen, unfortunetely google service has stopped, messaji alip duruyorum buda belli bir noktadan sonra cekilmez oluyor
odin kullanarak hong kong firmware yuklemeye calistigim zaman ise hata mesaji aliyorum
volume size is too big odin invalid ext4 image
bu mesajdan yola cikarak dosya boyutu daha kucuk olan cin firmware yuklemeyi denedim ve basarili oldu
velhasil kelam aranizda bu buyuk boyutlu firmwareleri yuklemenin yolunu bilen varmi ?
yada turkiyede bu telefon kullaniliyor ise turkiye firmware linki varmi
yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

MoRpHeUs**
Forum Kalfası
eğer telefon buradaki telefonla bire bir aynı özelliklere sahipse root yapıp cwm kurarak sd kart üzerinden sıkıntısız şekilde Türkiye romunu kurabilirsiniz diye düşünüyorum

belkide
Misafir Üye
eğer telefon buradaki telefonla bire bir aynı özelliklere sahipse root yapıp cwm kurarak sd kart üzerinden sıkıntısız şekilde Türkiye romunu kurabilirsiniz diye düşünüyorum
root yaptigimda sm-g7508q kayitli degil o yuzden cwm yada ywrp ise yaramiyor
turkiye rom u 1.5 gb den dusuk ise odin ile flash yapabilirim
ama sm-g7508q nun turkiye rom u varmi onuda bilmiyorum
benim google service i calistirabilen sammobile de buldugum 3 firmware de hong kong dan ve hepsi 1.8 Gb
o yuzden hata veriyor zaten
bildigin turkiye rom u varsa numarasini soylersen arayip bulmaya calisirim yada direk linki varsa daha makbule gecer :)