Samsung galaxy s3 telefon

kamuran.
Forum Kalfası
arkadaşlar Samsung galaxy s3 telefon çalındı dün telefonun imei numarasini biliyoruz bu telefonu bulmamızın bir yolu varmı polise gittik pek aydınlatıcı konuşmadılar mobeselere falan bakacaz dediler bu android telefonu bulmanın kolay olabileceğini tahmin ediyorum. teşekkür ederim

SerKan1923
Banned
arkadaşlar Samsung galaxy s3 telefon çalındı dün telefonun imei numarasini biliyoruz bu telefonu bulmamızın bir yolu varmı polise gittik pek aydınlatıcı konuşmadılar mobeselere falan bakacaz dediler bu android telefonu bulmanın kolay olabileceğini tahmin ediyorum. teşekkür ederim

Geçmiş Olsun, Dropbox Hesabınız Açık mıydı?

Nerede Nasıl Şekilde Çalındı?

Emin Olun Telefonunuz Bulunur.

Fakat Yanlış Yere Gitmişsiniz.

Yarın Sabah Kutu ve Faturayı Yanınıza Alıp Bulunduğunuz İlin Cumhuriyet Başsavcılığına Giderek Dilekçe Yazın. Size 10 Gün İçerisinde Cevap Vermek Zorundalar.

- Yönetici düzenlemesi: :
By ToNiK
Misafir Üye
Eger IMEI numarasini calan kisi sifirlarsa bir ise yaramaz. MAC adresiyle basvuru yapmaniz gerekiyor. Ama IMEI'yi de ne olur ne olmaz yazin. Belki sifirlamayi bilmiyordur calan kisi.

Ayriyetten Serkan abinin soyledigi gibi DropBox hesabiniz var miydi?

kamuran.
Forum Kalfası
arkadaşlar çok teşekkür ediyorum ilglendiğiniz için bir telefoncuya satmaya çalışırken yakalanmış aldım telefonu cok saolun