Samsung ml-2165

bezginn
Elit Üye
Yakın zamanda demo toneri biten Samsung ml-2165 yazıcımın tonerini doldurttum. Elimde yazılımı var diye chip resetleme istemedim. Ama şimdi o yazılımı bulamıyorum. Elinde olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Samsung ml-2160 series
v1.01.01.08
spl version v5.53

bezginn
Elit Üye
Maalesef çalışmadı:(

Edit :Nasıl olduğu konusunda en ufak bir fikrim dahi yok ama çalıştı:) Ayrıca versiyonu da değişmemiş, hala v8 görüyor. Tek fark yazıcının üstündeki toner bitti ışığının sürekli yanması ve yazdır tuşuna bastığımda bilgisayarda kurulu arayüz programının toneri %0 göstermesi. Onun dışında herşey yolunda şükür:)

yardımcı olan, fikir yürüten, kafa yoran, şöyle bi bakıp çıkan tüm arkadaşlara teşekkür ederim:)

- Yönetici düzenlemesi: :
AdrenaLiN_
Forum Ustası
Maalesef çalışmadı:(

Edit :Nasıl olduğu konusunda en ufak bir fikrim dahi yok ama çalıştı:) Ayrıca versiyonu da değişmemiş, hala v8 görüyor. Tek fark yazıcının üstündeki toner bitti ışığının sürekli yanması ve yazdır tuşuna bastığımda bilgisayarda kurulu arayüz programının toneri %0 göstermesi. Onun dışında herşey yolunda şükür:)

yardımcı olan, fikir yürüten, kafa yoran, şöyle bi bakıp çıkan tüm arkadaşlara teşekkür ederim:)
çalıştığına sevindim sizim yazıcı biraz sıkıntılı :) sizinki sanırım tam reset olmamış ileride sıkıntı çıkarabilir 0.5 versiyonun fixleri var lakin 08 lerin ki nadir bulunuyor ben zamanında araştırarak almıştım brother hl-2130 çip sıkıntısı yok doldur resetle kullan :)

bezginn
Elit Üye
çalıştığına sevindim sizim yazıcı biraz sıkıntılı :) sizinki sanırım tam reset olmamış ileride sıkıntı çıkarabilir 0.5 versiyonun fixleri var lakin 08 lerin ki nadir bulunuyor ben zamanında araştırarak almıştım brother hl-2130 çip sıkıntısı yok doldur resetle kullan :)
Teknosadan kampanya zamanı hediye çekiyle almıştım, beleşe geldi gibi diyebilirim:) Cebimden para çıkmadığı için en uygunu buydu. YDS sınavı öncesinde beni yarı yolda bırakmadı. Sonrasına Allah büyük:)

kızılruh
Çırak
teşekkürler teşekkürler teşekkürler teşekkürler teşekkürler teşekkürler teşekkürler teşekkürler

pusul333
Çırak
samsung ml-2165 chip reset driver

samsung ml-2165 chip reset driver
firmware: v3.00.01.04
serial number : Z7E4B8GD4A00QNN

bellikci
Çırak
configuration report

Model Name : ML-2160 Series
Machine Serial Number : Z7DNB8GCCD01KDT

Product Information

Install Date : 2013-4-11
Memory Size : 8 Mbyte

Firmware Version

Firmware version : V1.01.01.08 05-18-2012
Engine version : V1.00.07
SPL version : V5.53 07-22-2011

Product Setting
Sleep Mode : 1 Min

Total Page Counts : 554
Toner Information
Model ID : MLT-D101S
Toner Remaining : 0%
Impression (remaining) : 555-(55%)
Serial No. : CRUM-12122372981
Supplier : SAMSUNG
Product Date : 2012.12.23
First Install Date : 2013.04.11
Last Used Date : 2014.04.28
Equivalent pages printed: 780
(Based on ISO/IEC Standart Page)
Estimated Page Remaining: 0
Average Area Coverage : 7.03%
Dot Counts (remaining) : 1124542400 (0%)
Company ID : SAMSUNG
Supply ID : PT216MEA
Capacity : 0.7K
OPC Motor on Time (Remaining) : 2244(97%)

işin uzmanı arkadaşlardan reset yazılımı bekler, selam ve sevgilerimi sunarım. bilal ellikci herseytv.net herşey çok net