Sarı Zeybek - Atatürkün Son 300 Günü Linkler Yenilendi

_anaconda_
Forum Kalfası
arakadaşım bunun part 1'i indirilemiyor resim çıkıyor bi tane havai fişekli bişey nasıl olacak bu anlatsana bi zahmet?

GallonsOfRubbingAlcohol
Forum Ustası
part I saglam baktım valla hakkaten cıkıyo ama bende anlayamadım anaconda bikere daha dene ikincisinde cıkıyo yaa bu rapidin free kullanıcıları bıktırmak icin masus yaptıgı bisey

- Yönetici düzenlemesi: :
librarian
Forum Ustası
gall bana sarı zeybek belgeselinin müziği lazım bulabilirisen ydaa elinde kayıtlı filmi varsa müziği kaydetip paylaşabilirmisin...

bu arada muraktt sende yardımcı olursan sevinirim..

MuRaTTK
Co-Admin
Site Yetkilisi
devilfd demiş ki:
gall bana sarı zeybek belgeselinin müziği lazım bulabilirisen ydaa elinde kayıtlı filmi varsa müziği kaydetip paylaşabilirmisin...

bu arada muraktt sende yardımcı olursan sevinirim..
tamam bakarım.

MuRaTTK
Co-Admin
Site Yetkilisi
devilfd demiş ki:
murattk bunlar sarı zeybek şarkılarımı yani bana o belgeselin müziği lazım söz yada şarkı değil

kusura bakma indirip bakamıyorum limitim doldu başkasına indirtecem
devilfd bunlar belgeselin fahir atakoğlunun sözsüz(yani sadece müzikleri)aradıkların.fazla bir boyutu yok zaten biri 3.5 biri 1.5 mb.Yani bildiğimiz sarı zeybek türküleri değil.

security33
Cool Üye
dostum çok teşekkür ederim. mesajlar çok az bence başka bi konu olsa bunun 10 katı teşekkür olur.

birşey sormak istiyorum. sarı zeybeğin başka türleri varmı yani bu son 300 günü ya. daha değişik bölümleri de varmı?