Satılık Adsense Hesapları Pinli, Pinsiz

BLade58
Forum Kalfası
Adsense hesabı satmak forumda serbest sanırım, konu acanların konusunun kilitlendiğini görmedim. Eğer yasaklandıysa kilitlenebilir.

HESAP 1 SATILMIŞTIR. Bundan sonraki tekliflerinizi kalan 2 hesaba göre verebilirsiniz.

HESAP 2 SATILMIŞTIR. Bundan sonraki tekliflerinizi kalan hesaba göre verebilirsiniz.

HESAP 3 :
Adsense hesabında bulunan miktar: 0,00 $
Adsense hesabı için istenen fiyat: 30 TL
Adsense hesabı açılış tarihi: 2010
Adsense Hesabı Pinlimi? Pinsiz
Ödeme yolları: Şans Oyunları
Hesap Hakkında kısa bir bilgi veriniz: 2010 yılında açıldığı için fiyat 30 TL' dir.

Eğer gerçek alıcıysanız zaten aklınızda bir fiyat vardır. Yukarıdaki fiyatlara yakın bir fiyat söylerseniz anlaşabiliriz

- Yönetici düzenlemesi: :
Jiqlypuf
Daimi Üye
sacmalık aşırı ucuk fiatlar gerci kimse adsense para vermez.

artık adsense genellik olarak youtube üzeirnden kullanılıyor.:)

4 saatte onay.

BLade58
Forum Kalfası
Pm cevaplandı. Konuyu editlemedim ama sanırım pinli hesaba talipsiniz malesef 1-2 gün önce sattım pinli hesabımı. Ben yinede adresinizi ekledim dilerseniz yazarsınız pinsiz hesaplar icin görüsürüz.

sacmalık aşırı ucuk fiatlar gerci kimse adsense para vermez.

artık adsense genellik olarak youtube üzeirnden kullanılıyor.:)

4 saatte onay.
Evet evet öyledir tabi. İnternet aleminde zaten bu kadar insan laf olsun diye ağlıyor adsense kabul etmiyor diye.

Pinli hesaplar satıldı, pinsizlerde eski tarihli hesaplar olduğu için fiyatlar böyle sen işine bak.

Alıcısı zaten bir fiyat söyler anlasırız.

UmutTekin58
Forum Kalfası
Pm cevaplandı. Konuyu editlemedim ama sanırım pinli hesaba talipsiniz malesef 1-2 gün önce sattım pinli hesabımı. Ben yinede adresinizi ekledim dilerseniz yazarsınız pinsiz hesaplar icin görüsürüz.

Evet evet öyledir tabi. İnternet aleminde zaten bu kadar insan laf olsun diye ağlıyor adsense kabul etmiyor diye.

Pinli hesaplar satıldı, pinsizlerde eski tarihli hesaplar olduğu için fiyatlar böyle sen işine bak.

Alıcısı zaten bir fiyat söyler anlasırız.
Haklısın kabul edilmeyen çok insan var birde üstüne pinli hesap yani. Çabuk satılırlar :)

BLade58
Forum Kalfası
Pinsiz olsa da zaten sorun olmuyor 1 ay içinde gönderiyorlar. Sadece hesaba 6 ay içinde pin almassan para kazanamıyorsn vb şeyler duydum o sorun olabilir o kadar.
Pin istemeninin bir limiti var 3 ve ya 4 tü sanırım. Adsense panelinde pin isterken zaten yazıyor, haklar bitince kimlik fotokopisiyle acıyorlarmıs ben pinli hesabımda hic fotokopiye felan gerek kalmadan hallettim.

Bilgiler eksiksiz ve doğru olursa zaten sorun olmuyor. Gelen faturalardaki bilgileri yazmak en mantıklısıymıs, ben o kadar detaya girmedim ama sağolsun yolladılar :)

6 Ay içinde pin girmeme olaylarını duymadım ben kardesim simdiye kadar, pin girmeyince ödeme alınamadığı doğru ama.