Seksten sonra erkekler niye arkasını döner

*
Banned
Sevişme bittikten sonra erkek, kadından daha mı az duygusal olur? Her kadının aklından geçen soru..

İşte her kadının hayatında mutlaka bir kez yataktayken aklından geçen cümle!

'Ay ne duygusuz adam, döndü sırtını nasıl da yatıyor' diye iç geçirenler ve bunun nedenini bir türlü çözemeyenlere işte bir uzman yanıtı:

Çünkü erkek sevişirken kadından daha çok fiziksel enerji harcar ve orgazmı da çok yoğun ve şiddetli olarak yaşar. Bu nedenle dinlenmesi için zamana ihtiyacı vardır. Bu yüzden seks bitince ya hemen uyur ya da duygusuzlaşıp Tv karşısına geçer.

yasba
Forum Ustası
Fakat kadınlar bu durumdan hiç memnun olmazlar ve çoğu zaman kendilerini kullanılmış hissederler , çünkü onlar konuşmak , paylaşmak isterler ( Vay be uzman gibi konuştum :) )

brknesta
Banned
gercekten uzun zaman sonra gordugum en guzel ve yararlı konu..

bıcok kez benımde basıma gelmıstır acık konusayım.. fakat bayanlar asla anlamaz bır erkek ıle bayanın bole durumlardakı farklarını..

erkekler kaybettıklerı enerjıden dolayı ısteksız halsız gorunmelerı normaldır..

fakat bayanlarımız kullanılma hısseder?.. cunku bunu dusunmekte haklılar bırazcık arastırma herseyı cozer.. ;)

P0lat
Forum Kalfası
BEndende
Performansektülekasyonik??????????
Nedir Bu :D :D Küfür Mü ediyon :D
Bencede Ne yatması Yak bi Sıgara :)

taxim
Daimi Üye
YA bu bence genetik bir kimya meselesi erkeklerin hamurunda war o anda kariya sarilsan canm falan desen kari uste cikmaya kalkacak agliycak sizliycak yok beni kullandin falan kacis bunlar :p

Flagellum Dei
Forum Ustası
Oturum açın
Web Grafikler Gruplar Dizin diğer »

Gelişmiş Arama
Tercihler
Ara: Web Türkçe sayfalar Türkiye'den sayfalar

Web

İpucu: "Ara" düğmesine tıklamak yerine Return tuşuna basarak zamandan kazanın.

Aradığınız - Performansektülekasyonik - terimlerini içeren herhangi bir belge bulunamadı.

Öneriler:
Tüm sözcükleri doğru yazdığınızdan emin olun.
Başka anahtar kelimeler deneyin.
Daha genel anahtar kelimeler deneyin.

--------------------------------------------------------------------------------
Google Anasayfa - Reklam Programlarımız - Google Hakkında

©2007 Google' da bile bu terimi bulamadım:D :D

Magenta
Forum Ustası
Oturum açın
Web Grafikler Gruplar Dizin diğer »

Gelişmiş Arama
Tercihler
Ara: Web Türkçe sayfalar Türkiye'den sayfalar

Web

İpucu: "Ara" düğmesine tıklamak yerine Return tuşuna basarak zamandan kazanın.

Aradığınız - Performansektülekasyonik - terimlerini içeren herhangi bir belge bulunamadı.

Öneriler:
Tüm sözcükleri doğru yazdığınızdan emin olun.
Başka anahtar kelimeler deneyin.
Daha genel anahtar kelimeler deneyin.

--------------------------------------------------------------------------------
Google Anasayfa - Reklam Programlarımız - Google Hakkında

©2007 Google' da bile bu terimi bulamadım:D :D
benim bildiğim ejekülasyon diye bişey var onu arttır mutlaka çıkar..ne bilim belki onu demek istemişsindir..performanstan ayrı olarak tabi:D:D:D

_gokhan's
Forum Ustası
bende dönmem :D o bayanın enerjisini (+) bitene kadar bırakmam la ben daha geçen hafta 6 saatlik uzun bi gece ne yoruldum ama bi bilseniz :D:D:D:D:D:D

infiniti
Forum Ustası
görev tamamlandıkdan sonra görev aşkıyla devamını isterler
yanından uzaklaşmak bi sigara yakmak en iyisi
o anda duygusal olan varmıdır?