Seksten sonra erkekler niye arkasını döner

Hydr0gen
Forum Kalfası
Biçok kez benimde basıma geldi hatta ben bu durumu sadece bende var zannedip bi ara psikolojik hastalıgımvar zannediodum :))))

Bİkeresindede kız bunun yuzunden ayrıLmı$tı benden :D

Hatta size bi sır daha vereyim ben "Benim cinsel ilişkilerimde sanırım benden kaynaklanan sorundan dolayı ilk cınsel enerejımı bosalttıktan sonra 2.Enerji istegi gelmior nedense":p

yada bu enerjıyı getırcek kız cıkmadı karsıma..:rolleyes:

Makaveli
Forum Ustası
Ben Kendi Performansımdan Oldukca Emin Bir Erkeğim!.

Eğer Partnerimde Benim Performansıma Ayak Uydurursa O Zaman Organzm Sonrası Sırtımı Dönüp Uyumam!

Ama Standart İse Hiç Umurumda Olmaz Döner Yatarım Nede Olsa Alacağımı Almışım:cool:

caldion
Banned
Biçok kez benimde basıma geldi hatta ben bu durumu sadece bende var zannedip bi ara psikolojik hastalıgımvar zannediodum :))))

Bİkeresindede kız bunun yuzunden ayrıLmı$tı benden :D

Hatta size bi sır daha vereyim ben "Benim cinsel ilişkilerimde sanırım benden kaynaklanan sorundan dolayı ilk cınsel enerejımı bosalttıktan sonra 2.Enerji istegi gelmior nedense":p

yada bu enerjıyı getırcek kız cıkmadı karsıma..:rolleyes:
adamım o iş öyle olmaz :) sende problem var :p gerekirse naylon poşetle yine devam :D

alpertunga.
Forum Ustası
Biraz geniş açılı olun len artık :D

Bunları gazete sayfalarında da görebilirsiniz.

Cinsellik konuşmak ayıp değildir. Yeterki dozajını bilelim.
ikili dialog olur,otur konuş :)
burda bayanı var çocuğu var..
blackmode katılıyorum sana..
mahrem bence de,benim kendi örf ve adetlerime göre bu mahrem.
her gazete sayfasında gördüğümüzüde heryerde konuşursak yandık,bu ülkede bulvar da satılıyor ;)

bak bi örnek,osmanlı da kadın, iç çamaşırını erkeğinin görmeyeceği şekilde kuruturmuş ..böyle olmalı demiyorum,ama edebi ve saygıya sonsuz hürmet ediyorum..

sanırım biz çok istediğimiz avrupa birliğine giremicez,ama onlar bizim içimize çoktan girmişler..
:)

DeRViSh
Misafir Üye
ikili dialog olur,otur konuş :)
burda bayanı var çocuğu var..
blackmode katılıyorum sana..
mahrem bence de,benim kendi örf ve adetlerime göre bu mahrem.
her gazete sayfasında gördüğümüzüde heryerde konuşursak yandık,bu ülkede bulvar da satılıyor ;)

bak bi örnek,osmanlı da kadın, iç çamaşırını erkeğinin görmeyeceği şekilde kuruturmuş ..böyle olmalı demiyorum,ama edebi ve saygıya sonsuz hürmet ediyorum..

sanırım biz çok istediğimiz avrupa birliğine giremicez,ama onlar bizim içimize çoktan girmişler..
:)
Sevgili al3rtunga;

Bayanların da çocukların da cinselliği öğrenmesi, bilmesi ayıp değildir. Aksine her konuda olduğu gibi cinsellik konusunda da bilgilendirilmiş olmaları gerekir.

Örnek olarak ilerde baba olduğun zaman çocuğun sana baba ben dünyaya nasıl geldim diye sorarsa ona seni leylekler mi getirdi diyeceksin? Buna eskiden çocuklar inanıyordu ama şu anda inanmıyorlar.

Herşeyin başı eğitimdir. Bu konuda da eğitimli bir topluma ihtiyacımız vardır. Bu konuları konuşmak ayıp değildir.

Bu benim şahsi firkimdir.

alpertunga.
Forum Ustası
Sevgili al3rtunga;

Bayanların da çocukların da cinselliği öğrenmesi, bilmesi ayıp değildir. Aksine her konuda olduğu gibi cinsellik konusunda da bilgilendirilmiş olmaları gerekir.

Örnek olarak ilerde baba olduğun zaman çocuğun sana baba ben dünyaya nasıl geldim diye sorarsa ona seni leylekler mi getirdi diyeceksin? Buna eskiden çocuklar inanıyordu ama şu anda inanmıyorlar.

Herşeyin başı eğitimdir. Bu konuda da eğitimli bir topluma ihtiyacımız vardır. Bu konuları konuşmak ayıp değildir.

elbette eğitim şart.
ben öğrenilmesin demek istemedim..
ancak her şeyin bir yolu yordamı var..

tamam amerikada orda burda insanlar bunu ulu orta konuşarak öğrenebilirler.
ama bizim örf ve adetlerimiz bunu daha mahrem kılar.
sonuçta bu öğrenilecek..

sende şöyle düşün ozaman.
baba olmuşsun,bir kızın bir oğlun var.
evlatlarının böyle dialoglarlamı cinselliği öğrenmesini istersin.
neden forumdaki hiç bir bayan buraya yorum yazmıyor,çünkü edebleri gereği çekinir,utanırlar..

bizim hem türk olarak hemde müslüman olarak edep,haya sınırımız buna müsade etmez diye düşünüyorum.
bu benim kişisel görüşüm,yanlış anlaşılmasın lütfen :)

DarisTaN
Forum Ustası
Sevgili al3rtunga;

Görmemişin Oğlu olmuş gitmiş pipisini kesmiş
Eğitim şart diyorsunda hangi okulda eğitim veriliyor ???

lem ben kıt görüşlü değilim :D :D

DeRViSh
Misafir Üye
Görmemişin Oğlu olmuş gitmiş pipisini kesmiş
Eğitim şart diyorsunda hangi okulda eğitim veriliyor ???
Eğitim sadece okulda olmaz ;) İlk eğitim ve devam eden eğitim Anne-Baba eğitimidir.

Ayrıca ben okullarda olmasından yanayım.

Edit: Bu son mesajımdır.

- Yönetici düzenlemesi: :
DarisTaN
Forum Ustası
Eğitim sadece okulda olmaz ;) İlk eğitim ve devam eden eğitim Anne-Baba eğitimidir.

Ayrıca ben okullarda olmasından yanayım.

Edit: Bu son mesajımdır.
bende son mesajımı yazayımda :)

ozaman önce eğitmek lazım değilmi dervishciğim :)
140000 kişilik bir site madem yöneticiyiz ve bir çok üyeden yaş olarak büyüksek
eğitim verelim.

türkiyede cinsel eğitim sıfır bunuda hatırlatayım......

alpertunga.
Forum Ustası
Alpertunga yanlıs dusunuyorsun..bırakın artık su geri dusunceleri..
herkes inandığı gibi yaşar.ve öyle ölür..
belki haklısındır,ancak güzel bir şekilde izah et,mantığım alsın..haklısın diyeyim.
sadece geri düşünce diyip aradan çekilmek hoş olmaz bence..

ben kendi inandığım,kendi gördüğüm,kendi yaşam felsefesi ve inanışlarım çerçevesinde böyle düşünüyor ve yaşıyorum..

ancak bu kati gerçek değil tabi,fikirler değişir..
ama izah olmadan bişey olmaz..
değil mi ;)

7tepe
Cool Üye
orgazm sonrası erkeğin salgıladıgı bir hormon dolayısıyla rahatlama gevseme hatta uyuma hissi doguyormus işte bu yuzden..

Magenta
Forum Ustası
Sevgili al3rtunga;

milletin seks hikayelerinden cinsellik öğreneceksem öğrenmem daha iyi..;)

alpertungaya katılıyorum..söylediği her sözün altına imzamı atarım...