fearof Forum Ustası 31 Mart 2018 #3 Tarun demiş ki: bu gidişle kıyamet erken kopacak... Hepsini görmek için tıklayın... Kıyamet asıl bu resimdekilerden dolayı kopacak.
Tarun demiş ki: bu gidişle kıyamet erken kopacak... Hepsini görmek için tıklayın... Kıyamet asıl bu resimdekilerden dolayı kopacak.
Tarun Ehli Keyf Wuser 31 Mart 2018 #4 fearof demiş ki: Kıyamet asıl bu resimdekilerden dolayı kopacak. Hepsini görmek için tıklayın... ben de onu diyom işte bunlar yüzünden başımıza taş yaaacak taş, töbe töbee ...(hepsi de taş gibi ama ) Son düzenleme: 31 Mart 2018
fearof demiş ki: Kıyamet asıl bu resimdekilerden dolayı kopacak. Hepsini görmek için tıklayın... ben de onu diyom işte bunlar yüzünden başımıza taş yaaacak taş, töbe töbee ...(hepsi de taş gibi ama )
fearof Forum Ustası 31 Mart 2018 #6 Tarun demiş ki: ben de onu diyom işte bunlar yüzünden başımıza taş yaaacak taş, töbe töbee ...(hepsi de taş gibi ama ) Hepsini görmek için tıklayın... Kıyamet asıl cübbeli tayfası yüzünden kopacak diyorum.
Tarun demiş ki: ben de onu diyom işte bunlar yüzünden başımıza taş yaaacak taş, töbe töbee ...(hepsi de taş gibi ama ) Hepsini görmek için tıklayın... Kıyamet asıl cübbeli tayfası yüzünden kopacak diyorum.
Tarun Ehli Keyf Wuser 1 Nisan 2018 #7 fearof demiş ki: Kıyamet asıl cübbeli tayfası yüzünden kopacak diyorum. Hepsini görmek için tıklayın... yemişim cübbeliyi konu dikkatimi dağıttığı için jeton geç düştü..
fearof demiş ki: Kıyamet asıl cübbeli tayfası yüzünden kopacak diyorum. Hepsini görmek için tıklayın... yemişim cübbeliyi konu dikkatimi dağıttığı için jeton geç düştü..