Ferhat
Cool Çırak
Beninle çıkar mısın hikayesini gerçekten beğendim. Ve farkettim ki herkes çok etkilenmiş. Ben de bunun gibi bir hikaye biliyorum. Bütün hikayeler acıklı olacak değil ya. Zaten onun o sevdiğim kısmı acıklı olması değil, düşündürücü olmasıydı; ilginç ve farklı olması. Bu da çok popüler bir hikayedir. Bilen bir çok kişiyi de tanıyorum. Ben bunun ÖzeT ini anlatıyorum. Bu hikaye beni gerçekten etkiledi...
MUTSUZ ADAM
Çok mutsuz bir adam bir psikiyatristle sohbet halindedir. Adamın durumu vahimdir. Hayattan zevk alamıyor ve gerçekten çok üzülüyordur. Psikiyatrist de adamın mutsuzluğunun nedenini tam bilmese bile buna çözümler aramaktadır. Psikiyatrist, adama hayatın çok güzel olduğunu, eğlenceli, hoş şeyler olduğunu söyler. Kendinden bahseder. Ve aklına geçen hafta yeni gelen sirk gelir. Psikiyatrist adama o sirke mutlaka gitmesini, oradaki çok komik palyaço ile tanışmasını söyler ve kesinlikle o palyaçoya güleceğini, hatta düzeleceğini ekler.
Adamın yanıtı da şu olur.
-O sirkteki komik palyaço ne yazık ki ben oluyorum
MUTSUZ ADAM
Çok mutsuz bir adam bir psikiyatristle sohbet halindedir. Adamın durumu vahimdir. Hayattan zevk alamıyor ve gerçekten çok üzülüyordur. Psikiyatrist de adamın mutsuzluğunun nedenini tam bilmese bile buna çözümler aramaktadır. Psikiyatrist, adama hayatın çok güzel olduğunu, eğlenceli, hoş şeyler olduğunu söyler. Kendinden bahseder. Ve aklına geçen hafta yeni gelen sirk gelir. Psikiyatrist adama o sirke mutlaka gitmesini, oradaki çok komik palyaço ile tanışmasını söyler ve kesinlikle o palyaçoya güleceğini, hatta düzeleceğini ekler.
Adamın yanıtı da şu olur.
-O sirkteki komik palyaço ne yazık ki ben oluyorum