Merhaba arkadaşlar seo'da bir web sitesi nasıl düşürülür yani Örn: 1. sıradan 4'e 5'e vb.
ademmeda6161 Çırak 8 Mayıs 2013 #1 Merhaba arkadaşlar seo'da bir web sitesi nasıl düşürülür yani Örn: 1. sıradan 4'e 5'e vb.
Kokoin Daimi Üye 8 Mayıs 2013 #4 *orno sitelerde backlink gibi çalışmalar yap... yorumların arasına vs karıştır. iyi çalışırsan 10 günde hoşçakal partisi verdirebilirsin.
*orno sitelerde backlink gibi çalışmalar yap... yorumların arasına vs karıştır. iyi çalışırsan 10 günde hoşçakal partisi verdirebilirsin.
mortal53 Cool Çırak 8 Mayıs 2013 #6 insanların hakkına girerek başarı elde edilmez.Adam çalışıp hakkını vermiş sende öyle yap.Öyle yapmazsan ben ddoslarım siteni.
insanların hakkına girerek başarı elde edilmez.Adam çalışıp hakkını vermiş sende öyle yap.Öyle yapmazsan ben ddoslarım siteni.
mortal53 Cool Çırak 10 Mayıs 2013 #8 birader site adresini pm at.Hem siteni alırım keyif için ddos atarım birde domain hack attımmı görürsün ozaman 39 mesajı 40 mesajı.Hadi erkeksen at pm site adresini birader.
birader site adresini pm at.Hem siteni alırım keyif için ddos atarım birde domain hack attımmı görürsün ozaman 39 mesajı 40 mesajı.Hadi erkeksen at pm site adresini birader.
mortal53 Cool Çırak 26 Ağustos 2013 #10 magloz demiş ki: mesaj sayısına göre mi belli oluyo bilgi onu anlamadım şimdi :S ? Hepsini görmek için tıklayın... saçmalıyorlar işte birader.Kendileri forumlarda gezinip mesaj kasıp abilik taslıyorlar milllete amaicraata geldimi dalga peşindeler.
magloz demiş ki: mesaj sayısına göre mi belli oluyo bilgi onu anlamadım şimdi :S ? Hepsini görmek için tıklayın... saçmalıyorlar işte birader.Kendileri forumlarda gezinip mesaj kasıp abilik taslıyorlar milllete amaicraata geldimi dalga peşindeler.
Rjtmjx Forum Ustası 26 Ağustos 2013 #11 pusulugece demiş ki: mortal53 39 mesajlı bir üye mi ddos yapacak Hepsini görmek için tıklayın... farklı bi bakış açısı
pusulugece demiş ki: mortal53 39 mesajlı bir üye mi ddos yapacak Hepsini görmek için tıklayın... farklı bi bakış açısı