SevgiLinizin Sigara İçmesi, AyrıLık Nedeni OLabiLirmi

SevgiLinizin Sigara İçmesi, AyrıLık Nedeni OLabiLirmi ?

• evet, benim için ayrıLık nedenidir!.

Votes: 15 40.5%
  • hayır, kesinLikLe ayrıLık nedeni oLamaz!.

Votes: 13 35.1%
  • kendimde kuLLanıyorum, umursamıyorum

Votes: 7 18.9%
  • diger.. (Lütfen beLirtiniz!.)

Votes: 2 5.4%

• Toplam oy
    37
*
Banned
Evet bu seferde Neredeyse, Tüm Dünya'yı etkisi aLtına aLmayı başarmış.. BagLıLık yapabiLecek PisLik bir Nesneden bahsediyorum..

Anket Sorusu Gayet Basit ve AnLasıLır...

SevgiLinizin Sigara İçmesi, AyrıLık Nedeni OLabiLirmi ?

Buyrun, tartışaLım ve sonuca uLaşmaya çaLışaLım..

not; kimse sigaranın iyi birşey oLdugunu ifade edecek yazıLar kuLLanmasın Lütfen.. ;)

Amele - 3
Banned
hayır benim için değil..kendimde kullanıyorum..kişinin kendisiyle alakalı bir konu...içme se daha iyi olur, içmesem daha iyi olur, amma içiyorum yanii..

sigara yasaklarınada karşıyım..her sokağa park , her mahalleye spor kompleksi yapmayanlar çıkıpda sigaranın zararlarından bahsetmesin..camı açınca içeri hava die aldığımız şey, toz ve egsoz dumnalarından başka bişey değil...verin bana çocukluğumun istanbul unu, hemen şimdi bırrakayım sigarayıı..

JaS33N
Elit Üye
Eğer kullanmaya devam etseydim sorun olmazdı ama şimdi sorun olur ayrılırım gözüm görmez...

Derlerye bekara karı boşamak kolaydır diye... :D :D :D

janjanligirl
Forum Kalfası
evet ben bu yüzden kaç kere ayrılıp barıştım ayrılırım sigara onun için daha önemliyse :Distemiyorum içmesini içemez artık isterse içsin:D

megabros
Banned
Bir insan karşısındakini çok seviyorsa bu sigara değil başka maddeler olsa bile ayrılır nedeni olamaz...

Bana gelince sigara kullanıyorum yani karşımdaki kullansada umursamam sonuçta sevgilim olsada kendi hayatıdır benim ona müdahele etmem yanlış olur..Uyarırım fakat yinede illağaki içeceğim diyosa ayrılmam iç derim o kadar..

Saygılar...

BrieR
Banned
sözde bir ilişkiyi bitirme bahanesi olabilir belki ama ortada aşk varken insan nelere katlanıyor sigara içmiş çok mu.

Arise
Forum Ustası
Yok canım niye olsun :) Hatta iyide olur arada ondan otlanırım :D
Ayrılmak için bin birtürlü sebep varken bu biraz saçma olur yani :)