Siemens PLM UGS NX75 Build 75032 x86 & x64

Durum
Yanıtlara kapalı.
EhemmiyetsiZ
Daimi Üye
Crack İşlemi Anlatımı :

1.Adım : Crack Klasörlerinden Windows'unuza Uygun Olanı Bilgisayarınıza Kopyalayın. Aşağıdaki Resimdeki Gibi Ortam Değişkenleri Altında, Kullanıcı ve Sistem Değişkenlerini Ekleyin.

2.Adım : ''ugs4.lic'' Adlı Lisans Dosyasını Açarak this_host Yazan Yere Bilgisayarınızın Adını Yazın ve Kaydedin. (Bilgisayarınızın İsminde Türkçe Karakter Olmaması Gerekmektedir.)

3.Adım : Kurulum ISO su içersinden Launch.exe'yi Çalıştırın Çıkan Tablodan ''Install Lıcense Server''ı Seçin.

4.Adım : Kurulumda Sizden Crack Dosyaları Arasında Bulunan ''ugs4.lic'' Dosyasını İsteyecektir. Kopyaladığınız Yolu Gösterin ve License Server Kurulumunu Tamamlayın.

5.Adım : NX 7.5'i Kurun

6.Adım : x:\Program Files\UGS\License Server\ Yolu içersinden LMTOOLS.exe yi Çalıştırın. (Windows Vista ve 7 Kullananlar Sağ Tıklayıp ''Yönetici Olarak Çalıştır''sınlar)

7.Adım : Açılan Uygulamada Üsteki Sekmelerden ''Start/Stop/ReRead'' Sekmesini Seçin.

8.Adım : Bu Sekmede Bulunan ''Force Server Shutdown'' Kutucuğunu İşaretleyin ve ''Stop Server''a Basın.

9.Adım : Şimdi LMTOOLS.exe'yi Çalıştırdığınız Klasör İçersinde Bulunan ''UGSLMD.exe'' yi Crack Klasörü İçersinde Bulunan ''UGSLMD.exe'' İle Değiştirin.

10.Adım : LMTOOLS.exe 'yi Yeniden Çalıştırın. ''Start/Stop/ReRead'' Sekmesine Tekrar Gelin ''Start Server'' Butonuna Tıklatın Pencerenin Sol Alt Köşesinde ''Server Start Successfully'' Yazacaktır. Yukarıdaki Sekmelerden ''Config Services'' Sekmesi Altında Bulunan ''Use Services'' ve ''Start Server at Power Up'' Kutucuklarını İşretleyin.

11.Adım : Şimdi Crack Klasörü İçersinde Bulunan Kullandığınız Windows'a Göre ''nx75_32bit.rar'' Yada ''nx75_64bit.rar'' Arşivi İçersinden ''Program Files'' Klasörünü; ''c:\'' nin Altına Çıkartın. Sisteminiz Aynı Dosyalardan Olduğunu Söyleyen Bir Uyarı Gösterecektir. Kopyala ve Değiştir Seçeneklerini Çıkan Uyarı Tablosu Üzerinden Tıklatın.

12.Adım : Sisteminizi Yeniden Başlatın.

Son Adım : NX 7.5 'i Çalıştırın :)

- Yönetici düzenlemesi: :
escape90
Çırak

Dostum dediğin ayarlar hem vistada hemde windows 7de çalışmıyor sürekli o lisans hatasını veriyor az önce birşey farkettim xp kurulu bilgisayarda en sağdaki resimde olan program çalışıyor fakat diğer pc lerde bu çalışmıyor acaba bu dosyayı çalıştırmanın bir yolu varmıdır?:confused:

EhemmiyetsiZ
Daimi Üye

Dostum dediğin ayarlar hem vistada hemde windows 7de çalışmıyor sürekli o lisans hatasını veriyor az önce birşey farkettim xp kurulu bilgisayarda en sağdaki resimde olan program çalışıyor fakat diğer pc lerde bu çalışmıyor acaba bu dosyayı çalıştırmanın bir yolu varmıdır?:confused:
Bende Çalışıyor Senin Antivirüs Programın Engelliyor Olmasın. Bir de Tabi O Programın Engelini Kaldırman Lazım Güvenlik Duvarından. LMGRD Çalışmazsa Lisans Serverı başlamaz.

escape90
Çırak
Bende Çalışıyor Senin Antivirüs Programın Engelliyor Olmasın. Bir de Tabi O Programın Engelini Kaldırman Lazım Güvenlik Duvarından. LMGRD Çalışmazsa Lisans Serverı başlamaz.
Dostum tüm bilgisayarlarda Eset kurulu ve dağa öncede Eset varken çalışıodu NX. Şimdi sormak istediğim şey LMGRD yi nasil çalıştırabiliriz hem VİSTA da hemde WİN7de Çalışmıyor şu anda..

clipturn
Çırak
Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyordum Eset Antivirüs programını kaldırdım sorun düzeldi NX 7.5 çalışıyor iyi çalışmalar.

EhemmiyetsiZ
Daimi Üye
Dostum tüm bilgisayarlarda Eset kurulu ve dağa öncede Eset varken çalışıodu NX. Şimdi sormak istediğim şey LMGRD yi nasil çalıştırabiliriz hem VİSTA da hemde WİN7de Çalışmıyor şu anda..
Eset Antivirus e lmgrd yi güvenli program olarak tanıtman gerekli demek ki çalışmasını engelliyor.O Antivirüs uygulamasını kullanmadığım için nasıl yapılır bilemiyorum. Forumumuzun Güvenlik Bölümünde Böyle Bir Konu Açarsan Belki Çözüm Yolu Gösterirler.

aydemir74
Çırak
Merhaba,
32 bit' lik versiyonun 6.partını yeniden yükleyebilir misiniz? Link silinmiş durumda ve sadece 6. part bozuk.
Yardımcı olursanız çok sevineceğim. Teşekkürler...

Süvarİ
Misafir Üye
ben mi yanlış bişeyler yapıyorum bilmiyorum ama bir türlü kuramadım neredeyse format atacam sizlere de bir danışmak istedim
EhemmiyetsiZ kardeş dediklerini aynen yapıyorum lisans serveri yüklemenin sonuna doğru bu hatayı veriyor

anladığım kadarıyla eski versiyonu kaldırmazsan olmaz diyor ama eski versiyondan eser yok temp dosyalarını bile sildim ilk daha önce defalarca nx kurdum ama bu hatayla ilk defa karşılaşıyorum ve işlerimi çok aksattı

şimdiden teşekkürler

EhemmiyetsiZ
Daimi Üye
ben mi yanlış bişeyler yapıyorum bilmiyorum ama bir türlü kuramadım neredeyse format atacam sizlere de bir danışmak istedim
EhemmiyetsiZ kardeş dediklerini aynen yapıyorum lisans serveri yüklemenin sonuna doğru bu hatayı veriyor

anladığım kadarıyla eski versiyonu kaldırmazsan olmaz diyor ama eski versiyondan eser yok temp dosyalarını bile sildim ilk daha önce defalarca nx kurdum ama bu hatayla ilk defa karşılaşıyorum ve işlerimi çok aksattı

şimdiden teşekkürler
Daha önceden ug kullandıysan yada flexlm server kullanan bir başka program kullanıyorsan UGS Licensing i kurmana gerek yok dostum. x:\Program Files\UGS\NX 7.5\UGFLEXLM 'nin içersinde zaten lisans server kurulu. Sen sadece olması gerektiği gibi crackı yap, ortam değişkenlerini gir yeterli.

- Yönetici düzenlemesi: :
Süvarİ
Misafir Üye
teşekkürler kardeş gerek kalmadı dayanamayıp format attım kurulumu da eski düzen yaptım şu an herşey yolunda paylaşımların için teşekkürler dediklerinde ek bilgi olarak kalsın

EhemmiyetsiZ
Daimi Üye
teşekkürler kardeş gerek kalmadı dayanamayıp format attım kurulumu da eski düzen yaptım şu an herşey yolunda paylaşımların için teşekkürler dediklerinde ek bilgi olarak kalsın
Geç yazdığım için kusura bakma iş güçten fırsat yok keşke format atmadan yazabilseydim dostum. Neyse sağlık olsun kolay gelsin.

slcad
Cool Çırak
x32 linkleri kırık olduğundan kaldırılmış galiba.7.5.0.32 vers,yonunu crack ile beraber tekrar yükleyebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum...

yasin_35
Çırak
selam

abi sabahtan beri on kere uğaştım nerdeyse ama unigraphicsi bir türlü kuramadım

hata verip duruyor.

abi indirmek dert yüklemek dert çalıştırmak dert öğrenmeside bi dert :)

Allah rızası için bir kurulum videosu ekleyin ne olur çok istiyorum unigraphics öğrenmeyi..

saygılar.

Durum
Yanıtlara kapalı.