bu linkteki konuda türkçe eğitimleri var kardeşEyvallah hocam birde eğitim videosu olsa olmazmı gari![]()
http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=348996&highlight=%FC%E7gen
bu hata crack ile ilgili değil program ile çakışan bir başka program var yada bilgisayarınızın bileşenleri bu uygulamayı kaldırabilecek düzeyde değil. Yada kurulum esnasında antivirus programları bazı dosyaların yüklenmesini engelleyebiliyor kurulum sonrasında eksik dosya olabilir.![]()
öncelikle program paylaşımı için tesekkürler.crack anlatımındaki sırayı izleyerek işlemleri yaptım.bilgisayarı yeniden baslatıp programa tıkladıktan sonra bu hatayı veriyor. ne yapmam gerekirilgilenirseniz memnun olurum
![]()
ugraf.exe programı yuklemiş oldugum uzantıda görebiliyorum.güvenlik duvarı ve kaspersky ı kaldrıp denediğimde tekrar aynı hatayla karşılastım.programı silip kaspersky ı iptal edip mi yuklemem gerekir acaba?..dediğiniz gbi bnde bikaç çizim programı daha var onları mı kaldrmalıyım?bu hata crack ile ilgili değil program ile çakışan bir başka program var yada bilgisayarınızın bileşenleri bu uygulamayı kaldırabilecek düzeyde değil. Yada kurulum esnasında antivirus programları bazı dosyaların yüklenmesini engelleyebiliyor kurulum sonrasında eksik dosya olabilir.
KASPERSKY ı devre dışı bırakıp güvenlik duvarınızı da kapatınız bir de öyle deneyiniz. yine olmazsa diğer çizim programlarıyla çakışmış olabilir.ugraf.exe programı yuklemiş oldugum uzantıda görebiliyorum.güvenlik duvarı ve kaspersky ı kaldrıp denediğimde tekrar aynı hatayla karşılastım.programı silip kaspersky ı iptal edip mi yuklemem gerekir acaba?..dediğiniz gbi bnde bikaç çizim programı daha var onları mı kaldrmalıyım?
this_host u silip yerine kendi pc adınızı doğru olarak yazıyorsunuz.sadece ugs4.lic dosyasındaki isim değişikliğini anlatan bir screenshot verebilirmisiniz. çünkü ne denediysem lisans hatasından kurtulamadım.
this_host İD= kısmından sonra mı bilgisayar ismi yazcam.Şöyle denedim this_host ID=aly bu doğru bi yazım şeklimidir.
aynı hatayı bende alıyorum birisi yardımcı olabilirse sevinirim.. teşekkürler..Merhaba, herşeyi eksiksiz yaptığımı düşünüyorum ve yaklaşık 20 kez silip tekrar yükledim. "NX requires a server_id feature in the license file." şeklinde hata alıyorum, yardımcı olursanız sevinirim
Saygılar..
lic dosyasına bilgisayar isminizi ya yazmadınız yada yanlış yazdınız. Yoksa böyle bir hata vermesi imkansız.aynı hatayı bende alıyorum birisi yardımcı olabilirse sevinirim.. teşekkürler..