Silahını bırakmayan Şehit - Ölümsüz Kahramanlar

MuRaTTK
Co-Admin
Site Yetkilisi
Ölümsüz Kahramanlar / Şehit Oktay Türüt

- Yönetici düzenlemesi: :
sidar2000
Forum Ustası
ya beyler bırakalım bu samanyolu;( feytullahcıların yorumlarını) yanlış anlamayın bende turk oglu turkum ama samanyolunun bu askeri yorumlarını tasnif etmıyorum. allaha sukur müslümanız ama samanyoluda cok abartıp herseyi allaha baglıyor.esas önemli olan turk askerinin içindeki asil ruhtur. çünkü türk askeri dünyanın hiçbir ordusunda olmayan bir ruha sahiptir.canakkele savasınıda kazandiran bu asil ruhtur. dostum ölme, yok seni kurtarcam bunlar amerikanın filmleri gibi, yok geri cekilin (izlediğim bazı bölümler). türk ordusu asla geri cekilmez hemde asla.bakın canakkele savaslarında 20 ocak 1915 dünya savaş tarihini degiştiren olayı türk askeri yapmıstır.kursunu biten turk askeri geri cekilmemiş süngü takıp düşmana saldırmıstır 57. Alay'ın 6. Bölüğü bilebile ölüme gitmiştir. sırf bu aziZ vatanımız için ...........................

ne mutlu türküm diyene MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

yasba
Forum Ustası
Bu tür videoların hazırlandığı kadar terörü bitirmeye çalışsalar bu kadar senelerde bu kadar şehit vermezdik , şimdide varsa yoksa türban , benim ülkemin asıl sorunu terör kardeşim önce onu bitirin .

CHEETAH RAPÇI
Hızlı Çırak
ewt yaa bu film cok güzel hep boyle oluyor ya izine gelceğinde operasyona cıkarlar orda sehit düşer
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ ELİNİZE SAĞLIK

turkhacking
Forum Kalfası
ya beyler bırakalım bu samanyolu;( feytullahcıların yorumlarını) yanlış anlamayın bende turk oglu turkum ama samanyolunun bu askeri yorumlarını tasnif etmıyorum. allaha sukur müslümanız ama samanyoluda cok abartıp herseyi allaha baglıyor.esas önemli olan turk askerinin içindeki asil ruhtur. çünkü türk askeri dünyanın hiçbir ordusunda olmayan bir ruha sahiptir.canakkele savasınıda kazandiran bu asil ruhtur. dostum ölme, yok seni kurtarcam bunlar amerikanın filmleri gibi, yok geri cekilin (izlediğim bazı bölümler). türk ordusu asla geri cekilmez hemde asla.bakın canakkele savaslarında 20 ocak 1915 dünya savaş tarihini degiştiren olayı türk askeri yapmıstır.kursunu biten turk askeri geri cekilmemiş süngü takıp düşmana saldırmıstır 57. Alay'ın 6. Bölüğü bilebile ölüme gitmiştir. sırf bu aziZ vatanımız için ...........................

ne mutlu türküm diyene MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Dikkatini çekerim o savaşta yüce Türk Ordusu şehit atalarımız o savaşı ne şekilde kazandı sanıyorsun? Allahu Ekber nidalarıyla bu vatan kazanıldı.
Ayrıca bu kainatta Allah'a bağlanmayacak tek bir unsur varmıdır sizce? Lütfen sitem ederken doğru edin siteminizi.
Ayrıca geri çekilmez dediğimiz Türk ordusu çanakkalede hepsi şehit oldu.
Artık Türk Ordusu karşısında PKK militanlarını gördüğü halde Ankaradan emir gelmediği için ateş edemez hale gelmiş biraz gerçekçi olalım dostum. Şimdi PKK yüzünden şehit olan binlerce vatandaşımız askerimiz emir gelmediği için pisi pisine şehit olmuştur.
Doğuda askerlik yapanlar bu işi iyi bilir daha fazla söylenecek söz yok.