H
hayırlı olsun.........ha evet. var böle bişey. ben basvuruyorum mesela bu sene sınavsız üniversiteye.
ön lisans ilahiyat ya da lisans sosyoloji.. bu ikisinin arasında seçim yapmaya calısıyroum![]()
Sakın ilahiyata girmeha evet. var böle bişey. ben basvuruyorum mesela bu sene sınavsız üniversiteye.
ön lisans ilahiyat ya da lisans sosyoloji.. bu ikisinin arasında seçim yapmaya calısıyroum![]()
yıllar geçmiş bu mesajı yazalı.ha evet. var böle bişey. ben basvuruyorum mesela bu sene sınavsız üniversiteye.
İlahiyat sana şartyıllar geçmiş bu mesajı yazalı.sosolojiye başvurup diplomamı alalı iki sene oluyor
hatta ondan sonra sosyal hizmetlere de başvurup başladım. ikinci sene sıkılıp bıraktım. bu yıl umarım ilahiyat'a başvuracağım sonunda![]()
. bu yıl umarım ilahiyat'a başvuracağım sonunda![]()
Bu nasıl bir işsizliktiryıllar geçmiş bu mesajı yazalı.sosolojiye başvurup diplomamı alalı iki sene oluyor
hatta ondan sonra sosyal hizmetlere de başvurup başladım. ikinci sene sıkılıp bıraktım. bu yıl umarım ilahiyat'a başvuracağım sonunda![]()
yok, hiç de öyle çok fazla zamana ihtiyaç yok.Bu nasıl bir işsizliktirBu kadar geniş ve keyifli bir zaman dilimine sahip olmanın değeri çok ayrı..
İmrendim! Kıskandım!
Bolca vardırateist imam......![]()
o sene başvuramadım ama geçen sene başvurdum. 2. sınıfa geçtim şimdi ilahiyatta.. alttan dersim yok, üstten de arapçaları verdim. bi kaza olmazsa önümüzdeki haziran mezunum.İlahiyat sana şart![]()