Sistem ve ağ uzmanlığı network

revees
Forum Kalfası
Arkadaşlar bu konuda öneri ve görüşlerinizi bekliyorum..Kursa giderekmi daha iyi öğrenilir yoksa evde internetten ve diğer kaynaklardan çalışarak daha etkili öğrenilir?

Yıldıray27
Forum Ustası
Kardeşim sağlam bir sertifikalı kursa gitsen 750 - 1000 liraya kapatırsın güzel bir eğitimi sana tavsiyem biridea yada akademidea ya gitmen:)

revees
Forum Kalfası
Kardeşim sağlam bir sertifikalı kursa gitsen 750 - 1000 liraya kapatırsın güzel bir eğitimi sana tavsiyem biridea yada akademidea ya gitmen:)
bilge adam ve bilişim akedemiyle görüştüm dediğin fiyatın 7-8 katı bu kursların farkını anlayamadım... verilen eğitim farkedermi bu kadar diğer kurslara oranla?

Yıldıray27
Forum Ustası
Bilge adam bana mancester city gibi geliyo yani marka değeri olan bir kurum :D valla o kadar fiyat farkının okadar eğitim farkı yaşatacağını düşünmüyorum maks %20 verim düşebilir buda şartlardan kaynaklanır yani bence git bu işi direk uygulayarak çalışarak öğren ve 5 6 ay pek para talep etme sonra işi kapınca pastadan payını alırsın:)

revees
Forum Kalfası
dediğn gibi reklam yönü ve kariyer planlaması ve kurs bitince vaad ettiklerine bakarsan bu kursların parayla oynarsın gibi bir izlenim yaratıyolar o yüzden kararsız kaldım.. bu işin uzmanı olan arkadaşlara yada gitmiş olan arkadaşlar yorum yapsa biraz daha fikir sahibi olacam çünkü 6 ay gibi kısa bir sürede 4000 dolar maaştan bahsediyolar :)

Mainliner
Forum Ustası
Herşeyin hazırı daha çabuk olur :) kendin çabalarsan da bir şekilde öğrenirsin ama zaman alır niyetliysen git adam akıllı bir kursa hazır bilgiyi kap ;)

siyah_01
Forum Kalfası
Bence bilgisayar programcılığına gidecektim bilge adamı tavsiye ettiler gidecektim ama fiyatları el yakıyor

myfr5
Hızlı Çırak
forumda var bilge adamda öğrettiği şeyler .benim arkadaş gidiyordu 80 saatti sanırım .parasını haketmiyor çünkü türkiyede bu işi yapan az firma olduğu için insanların seçeneği yok .kısaca gitmek saçmalık .ama senin sistem mühendisliği mi yoksa sistem uzmanlığı mı hangisi dediğini anlayamadım açıkçası.

revees
Forum Kalfası
forumda var bilge adamda öğrettiği şeyler .benim arkadaş gidiyordu 80 saatti sanırım .parasını haketmiyor çünkü türkiyede bu işi yapan az firma olduğu için insanların seçeneği yok .kısaca gitmek saçmalık .ama senin sistem mühendisliği mi yoksa sistem uzmanlığı mı hangisi dediğini anlayamadım açıkçası.
sistem uzmanlığı