Sitenizi Googlea Eklemek Ve Üst Sıralarda Çıkmak

devian
Forum Kalfası
Sitenizi Google ' a Eklemek Ve Üst Sıralarda Çıkmak

Slam arkadaşlar bu konu 11,853 defa okunmuş, ama gördüğüm kadarıyla emeğe pek saygı yok :) bi süre editliycem konuyu. 3 ay sonra görüşürüz, iyi forumlar...

- Yönetici düzenlemesi: :
devian
Forum Kalfası
web sitesi yapanlar en çok bu konuyu takip ediyo diye burak, ama yardımcı olucak imajları yüklemayi unutmuşum konuyu tekrar düzenlemem gerek linklere fotoları koymam gerek nasıl yaparım. ?

estranged1
Çırak
bilader bunlarin hepsi fasarya madem 10 sayfa cikarmis yukari, madem ilk sayfada gorunuo koysun adresinide bizde gorelim olemiymis.. arama motorlari hic bi zaman statik algoritma kullanmazlar, ve kullandiklari algoritmalari anlamak oyle kolay bi is degildir.. devamli analiz gerektirir.. ve bugun ilk sirada olan sayfaniz belki bir saat belki bir gun sonra mutlaka arka siralara dusecektir.. bide ustte solenen `puf noktalari` kullanalim derken ban yemeyin sakin ;)

fasaryaaaa..

devian
Forum Kalfası
:)

bilader bunlarin hepsi fasarya madem 10 sayfa cikarmis yukari, madem ilk sayfada gorunuo koysun adresinide bizde gorelim olemiymis.. arama motorlari hic bi zaman statik algoritma kullanmazlar, ve kullandiklari algoritmalari anlamak oyle kolay bi is degildir.. devamli analiz gerektirir.. ve bugun ilk sirada olan sayfaniz belki bir saat belki bir gun sonra mutlaka arka siralara dusecektir.. bide ustte solenen `puf noktalari` kullanalim derken ban yemeyin sakin ;)

fasaryaaaa..
Madem bunlara fasarya diyebiliyosun :) , yaptığın bi siteyi daha etkili bi şekilde googleye kaydetmeyi de biliyosundur. O zaman SEN anlat seni dinleyelim.

FreeHAXOR
Daimi Üye
Teşekkürler kardeşim. Emeklerine sağlık. Polemiğe gerenk yok. Burda paylaşım var alıntı olmasın önemli değil

birhakan
Çırak
güzel eline saglık

bu konular biraz profosyonel işi
yani bu iş acemi degil . örnek site olsa iyi olutrdu herhalde

devian
Forum Kalfası
:)

bu konular biraz profosyonel işi
yani bu iş acemi degil . örnek site olsa iyi olutrdu herhalde
iyi de acemi olduğumu nerden çkarttın, kullanıcı ismimin üzerindeki yıldızlar seni yanıltmasın sakın. Ayrıca konu bi aceminin bile bu işi yapabileceği kadar basite indirgenerek resimlerle açıklanmış. Bence yorumları takip et sen, deneyenler illa ki sonuçları burayada yazar :)

delikurtefe
Hızlı Çırak
helal arkadaşım harika bişey çok işimi göreek valla sağolasın allah raı olsun emeğe saygı paylaşılmayan bilgi bilgi değildir...............................saygılar wardom.org

mcenkceylan
Daimi Üye
selamlar bende buna benzer resimli bir döküman hazırlamıştım. google da "adım adım sitemap" yazarak bulabilirsiniz DeacoN.FRoST nickim. şimdi gelelim fasarya diyen arkadaşa örnek istemişsin. bu yöntemler www.cikmaci.com için daha önce tarafımdan kullanılan yöntemlerdir. yani link değişimi, meta tag ve title uygulaması, sitemap oluşturma ve ekleme. Örnek için Google da çıkmacı, çıkma parça, 2 el parça, yedek parça vs. gibi http://extremetracking.com/open;ref2?login=cikmacii adresindeki All Keywords başlığı altından tüm kelimeleri görebilirsin. İnsanların emeğini harcamadan önce denesen sitenin 2-3 saat sonra google nasıl yerinin değiştiğini görür ve bunları söylediğine mahçup olurdun. ama işine gelen bas çamuru gitsin eğer sende bu optimizasyonu bu kadar veriye rağmen yapacak yetenek yoksa veya tembelsen senin sorunun. sitemap den sonra www.google.com.tr gir site:www.cikmaci.com yaz kaç sayfa indexlendiğini göreceksin daha önce indexlenen sayfa sayısı 13 dü. sanırım yeterli örnek yetmezse daha bir çok sitem var reklam diye algılamayın sadece emeğe saygıyı korumak için site adı verdim. Saygılar iyi forumlar.

Not: bahsettiğim dökümanım bu sitede yayınlanmış linki http://www.wardom.org/google-sitemap-nasil-yapilir-kaydedilir-resimli-anlatim-t66207.html?t=66207&highlight=sitemap budur saygılar.

- Yönetici düzenlemesi: :

Alakalı Olabilecek Konular