Sitenizi Googlea Eklemek Ve Üst Sıralarda Çıkmak

devian
Forum Kalfası
:)

slm arkadaşlar öncelikle mcenkceylan'a konuya kattığı yorumlarından dolayı teşekkürler, çünkü bu yöntemi denemek isteyen arkadaşlara güzel bi öngürü sağladığını düşünüyorum.

Domozda sorun var diyen arkadaşa katılıyorum, aynı sorunla bende karşılaştım muhtamelen sorun var ama Domozsuzda oluyo. Ama Domoz faliyete gecince siteni ordanda kayıt etmeni öneriyorum.

devian
Forum Kalfası
Flood yapmak gibi olmasın ama...

Flood yapmak gibi olmasın ama...

arkadaşlar konu tam 1.402 defa gösterilmiş ama sadece 15 tane yorum var. Olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bekliyorum. Deneyipte başaramayanlar yada deneyipte olumlu sonuçlar alanlar bunları belirtirse yapamayanlara yardımcı oluruz, yapabilenler ise deneyecek olan arkadaşlara bu konu hakkında fikir vermiş olur. Saygılar...

- Yönetici düzenlemesi: :
jeroxi
Forum Kalfası
Çok teşekkür ederim. Baya işimi görecek. Zamanım olurda uygulaya bilirsem muhteşem olucak...

devian
Forum Kalfası
Arkadaşlar beğendiğinize çok sevindim, umarım işinize yarar. Ama kimse karma verecek kadar beğenmemiş galiba :confused:

sewecen
Çırak
ben yapmaya çalıştım ama olmadı html dosyasını aynı şekilde yaptım ftp ana dizine attım ama onaylanmadı yeşil ok. işareti çıkmadı :S

devian
Forum Kalfası
arkadaşlar konu tam olarak 2,129 defa görüntülenmiş ve cevap yazan sadece 30 kişi var. İlgilenipte yorumlarını yazan arkadaşlara teşekkür ederim.

ozdemirm
Cool Çırak
Süper bi açıklama emeğine sağlık gerçekden çok güzel bi şekilde açıklanmış
Tekrar teşekkürler....

MiralayTr
Daimi Üye
Paylaşım için teşekkürler arkadaşım... 1-2 gun once ingilizcesi üzerinde debeleniyordum ama site map olayını halledememiştim :D şimdi ona da bakacağım ama cok basit bir sorum var...

ben frontpage ile bir site hazırladım... bu meta tagları sadece index sayfasına mı yazacağım yoksa her sayfaya içeriğine göre keywords ekleyecek miyim

0nurr
Cool Çırak
Senin mantığına kalmış birşey. Keyword her sayfaya eklenebilir. Yalnız şöyle bir durum var ;

mesela x sayfaya keyword ekledin ve sayfanda programlarla alakalı. Bir baktın ki google'de en üstte yer almışsın. Sonra 2. sayfana yine keyword ekledin. Google bunu dengelemek için ilk sayfada eklediğin bazı keywordleri explorerlemeyecektir. Buna karşı da her sayfaya aynı keyword'u eklemeyin. Farklı eklediğiniz key sözcükler sizin yararınıza olacaktır..

Alakalı Olabilecek Konular