Sitenizi Googlea Eklemek Ve Üst Sıralarda Çıkmak

muzz81x
Çırak
Gerçekten çok harika bir anlatım,sayende sitemapi hazırladım,artık google'ın indexlemesini bekliyorum.
Not:Başka sitelerde farklı yöntemlerle sitemap hazırlama yolları gördüm,4-5 saatte sitemap hazırlayan siteler var ama www.xml-sitemaps 10 saniyede yaptı bunu!Acaba bi farkı var mı?Ayrıca Robots.txt mi olacak robots.txt mi?Ben ikisini de denedim ama google sitemapta robots.txt analysis'e tıkladığımda "not found" gözüküyor!

- Yönetici düzenlemesi: :
Pcopat
Daimi Üye
hepsini tek tek yapıyorum. çok gzl bir dküman. ama biraz eskimiş galiba resimdeki sayfalara göre biraz farklılaşmış google :)

djtur
Çırak
ya arkadaşlar hata 404 doğrulanamadı diye uyarı geliyor.acaba nerde yanlışlık yapıyor olabilirim.siteyi google de arattığımda çıkmıyor
yardımcı olursanız sevinirim

ozgurbiri
Cool Üye
Kardeşim eline koluna emeğine klavyene sağlık.Mükemmel bi paylaşım yapmışsın inanılmaz faydası oldu şahsıma.Sağolasın...

sssnakesss
Forum Kalfası
Google'da üst sıralara çıkmak için yapılan hareketler SEO denir. Bunun birçok yolu vardır. Başka sitelerden link almak falan filan. Ama en doğru ve kalıcı yolu söylememi isterseniz tamamen size ait farklı yazılar yazmanızdır diyebilirim. Unutmayın google farkı sever.

buffalo7
Çırak
Google'da üst sıralara çıkmak için yapılan hareketler SEO denir. Bunun birçok yolu vardır. Başka sitelerden link almak falan filan. Ama en doğru ve kalıcı yolu söylememi isterseniz tamamen size ait farklı yazılar yazmanızdır diyebilirim. Unutmayın google farkı sever.
farklı yazılar yazmak derken ? biraz açarmısın ?

Alakalı Olabilecek Konular