Siyaset bölümüne Moderatör adayıyım

carlito08
En Agresif Üye
Fazla söze gerek yok...
Haziran 2006'dan beri wardom'dayım ve beni tanıyanlar; bu forumda siyaset bölümünün açılabilmesi için ne kadar uğraştığımı bilir.
ben üstüste 3 ban yedikten sonra , bu bölüm metatron'un ısrarları sayesinde açıldı ve ben de isteğime ulaşmış oldum.
Şimdi ise; bu ekibin içinde olmak istiyorum...
Yetki verilirse ; sorumluluklarımı yerime getireceğimden kuşkunuz olmasın ...

bölümün 2 moderatörü var ; murattk ve metatron.
3. moderatör olmak için adayım...
Saygılar...

- Yönetici düzenlemesi: :
carlito08
En Agresif Üye
yukarıda da belirttiğim gibi ; yetki isteyen , yetkinin getirdiği sorumlulukları kabullenmiş demektir.
nesnel ve objektif olacağımdan şüpheniz olmasın.
saygılar...

Peker
Forum ustası
Benim sıkça ziyaret ettiğim bir bölüm siyaset.
Bu kelimeyi daha önce hiç kullanmamıştım ama maalesef senin uygun vasıflara haiz olduğunu düşünmüyorum.
Desteklemek isterdim ama arkadaşların belirttiği gibi kışkırtıcı ve rencide edici yorumların var.
Başkalarına saygı göstermesini tam anlamıyla beceremeyen bir insan nasıl en sert tartışmalarda objektifliğini,sağduyusunu ve tarafsızlığını koruyup yönetici olabilecek ki?
Zaten kendi deyiminle 3 defa ban yemişşin,kaldı ki bu bölümde lazım olursa ki şu an ihtiyaç yoktur yardımcı olmayı hakeden çok kaliteli ve seviyeli arkadaşlarımız varken senin çıkmanı da devamlı bu bölümde aktif olan ve bu insanları tanıyan birisine yani sana yakıştıramadım.
Herhangi bir bölümde görev yapmak için belirli şartların oluşması ve uygun zeminin hazır olması gerekir.
Aday olunmaz aday olarak kişiler tarafından tavsiye edilirsin veyahut kişiliğin,olgunluğun ve yorumların baz alınarak o bölümdeki insanların güvenini,sevgi ve saygısını kazanıp saygın bir konumda olabilmek icap eder herşeyden önce.
Katiyen eleştirmiyorum adaylık talebini,en demokratik hakkınıdır bence ama keşke bu şartların oluşmasını bekleseydin.
Üzgünüm uygun bulmuyorum,bulamıyorum seni.
Saygılarımla.

Joker
Forum Ustası
ben wardom'da beklenenin aksine siyaset bolumu kadar duzenli ve kontrollu bir bolum gormedim. o bolumun 10 tane yetkisiz moderatoru var. bolumle ilgili cogu kisi ortamin gerilmemesi icin mesajlar yaziyor , duzeni saglamak icin calisiyor.

bu yuzden siyaset bolumune su anda bana gore moderator gerekli degil. olacaksa da Peker'den baskasini dusunemem...

saygilar.

DarisTaN
Forum Ustası
ben wardom'da beklenenin aksine siyaset bolumu kadar duzenli ve kontrollu bir bolum gormedim. o bolumun 10 tane yetkisiz moderatoru var. bolumle ilgili cogu kisi ortamin gerilmemesi icin mesajlar yaziyor , duzeni saglamak icin calisiyor.

bu yuzden siyaset bolumune su anda bana gore moderator gerekli degil. olacaksa da Peker'den baskasini dusunemem...

saygilar.

gerçi ben siyasette yorum yapmıyorum ama takip ediyorum

Jokerin dediği gibi en uygun kişiyi Peker olarak görüyorum

Saygılar

trigger
Forum Ustası
Benim sıkça ziyaret ettiğim bir bölüm siyaset.
Bu kelimeyi daha önce hiç kullanmamıştım ama maalesef senin uygun vasıflara haiz olduğunu düşünmüyorum.
Desteklemek isterdim ama arkadaşların belirttiği gibi kışkırtıcı ve rencide edici yorumların var.
Başkalarına saygı göstermesini tam anlamıyla beceremeyen bir insan nasıl en sert tartışmalarda objektifliğini,sağduyusunu ve tarafsızlığını koruyup yönetici olabilecek ki?
Zaten kendi deyiminle 3 defa ban yemişşin,kaldı ki bu bölümde lazım olursa ki şu an ihtiyaç yoktur yardımcı olmayı hakeden çok kaliteli ve seviyeli arkadaşlarımız varken senin çıkmanı da devamlı bu bölümde aktif olan ve bu insanları tanıyan birisine yani sana yakıştıramadım.
Herhangi bir bölümde görev yapmak için belirli şartların oluşması ve uygun zeminin hazır olması gerekir.
Aday olunmaz aday olarak kişiler tarafından tavsiye edilirsin veyahut kişiliğin,olgunluğun ve yorumların baz alınarak o bölümdeki insanların güvenini,sevgi ve saygısını kazanıp saygın bir konumda olabilmek icap eder herşeyden önce.
Katiyen eleştirmiyorum adaylık talebini,en demokratik hakkınıdır bence ama keşke bu şartların oluşmasını bekleseydin.
Üzgünüm uygun bulmuyorum,bulamıyorum seni.
Saygılarımla.
benzer bir yaklaşımla ben de uygun bulmuyorum.

m@rduk
Banned
bence metatron yetiyor.tarafsız ,objektif. daha fazla mod daha çok karışıklığa sebep olur.o yüzden şahsi kanaatim yeni moda gerek yok.

Bor@n
Forum Kalfası
Pekeri bende destekliyorum. Kendisini yakından tanırım. Kayınpederide Belediye başkanı zaten..Ailece siyasetin içinde olan insanlar ve en önemlisi belli bir olgunluğa sahip kişiliği var....

gokhan32
Forum Kalfası
aslında bende biraz taraflı yorumlar yaptığını görüyorum o yüzden bende karşıyım
ama tabi peker abimiz aday olursa o başka

k3l3b3k
Daimi Üye
bence pekerin aday olması gerekmiyor eğer siyaset bölümüne mod alınacaksa peker alınsın derim.kendisi wardomun çok sık online üyelerindendir,yani forumu iyi takip ediyor bu görevi severek kabul edeceğini ve layıkıyla yerine getireceğinden eminim....

HukukSever
Forum Kalfası
Siyaset bölümünde yetkili birisi olmak için,seviyeli,dürüst,objektif,tahammül gösterebilen,ama kurallara tam manasıyla uyabilen,gerekli müdaheleyi bir yanlışlık gördüğü an yapabilen,disiplinli biri lazım;
metatron'nun diğer bölümlerdeki modluğunu da düşünürsek işini kolaylaştıracak ve en uygun isim olarak Peker abiyi layık görüyorum.
Saygılar...

m@rduk
Banned
Siyaset bölümünde yetkili birisi olmak için,seviyeli,dürüst,objektif,tahammül gösterebilen,ama kurallara tam manasıyla uyabilen,gerekli müdaheleyi bir yanlışlık gördüğü an yapabilen,disiplinli biri lazım;
metatron'nun diğer bölümlerdeki modluğunu da düşünürsek işini kolaylaştıracak ve en uygun isim olarak Peker abiyi layık görüyorum.
Saygılar...
meta siyaset bölümünü gayet iyi yönetiyor
illaki metanın işini kolaylaştırmak lazımsa diğer bölümlerdeki görevlerini hafifletmek lazım.

HukukSever
Forum Kalfası
meta siyaset bölümünü gayet iyi yönetiyor
illaki metanın işini kolaylaştırmak lazımsa diğer bölümlerdeki görevlerini hafifletmek lazım.
ben metanın kötü yönettiğini söylemedim,tartışmaya gerek yok!
Şu an Siyaset Bölümüyle ilgili konuşuyoruz,aç başka konu söyleyeyim benim için kimin uygun olduğunu,konuyu saptırmayalım...

canin cehenneme
Forum Kalfası
konulara nesnel yaklaşabilirim diyorsan, ne ala ol derim :)
bence metatron yetiyor.tarafsız ,objektif. daha fazla mod daha çok karışıklığa sebep olur.o yüzden şahsi kanaatim yeni moda gerek yok.
şu an siyaset bölümünde sahip olduğumuz moderatörlerden murattk pek yorum yapmıyor sanırım :) metatron ise tarafsız kalamıyor..

eğer arkadaşın moderatör olmasını bu sebepten istemiyorsanız kendinize başka bir sebep bulmanız gerek!!!

BrieR
Banned
bence metatron bu işi hiç aksatmadan layıkıyla yapıyor , sanırım yardıma ihtiyacıda yok doğrudur güneyin bu bölümün açılmasında katkısı da olmuştur ve dikkatinizi çekerim arkadaşlar bu carlito08'in adaylık konusu olumlu yada olumsuz onun adaylığı konusundaki görüşlerimizi yazalım ve arkadaşımızı bu masumane isteğini bizimle paylaştığına pişman etmeyelim.

EnVeR
Forum Ustası
1)Denildiği gibi kışkırtıcı ve rencide edici yorumların var.Anormal bir olayda dumu nasıl toparlayacağını kimse tahmin edemiyor..

2)Forum kurallarına uymadığından 3 kere ban yediğini kendin söylemişsin zaten.

Bu yüzden desteklemiyorum seni...