J3ay_X Banned 24 Kasım 2007 #3 İlginç.. Sanırım bunu kıslar için yapmışlar eğilsinde frikik wersin diye..
Jazz Blues Forum Kalfası 24 Kasım 2007 #8 Kibrit veya çakmak yeterli oluyor ... teşekkür ediyorum paylaşım için ... saygılarımı sunuyorum ...
>torukojin< Banned 24 Kasım 2007 #10 baktımki bununla normal sigara yakılabiliniyor peki pro yu nasıl yakacağız?
VaTaNSeVeR Forum Ustası 24 Kasım 2007 #12 Bay_X___ demiş ki: İlginç.. Sanırım bunu kıslar için yapmışlar eğilsinde frikik wersin diye.. Hepsini görmek için tıklayın... bakış açına hayran kaldım ama egilip kızlar frikik verirse erkekler için yapılmıs olmaz mı
Bay_X___ demiş ki: İlginç.. Sanırım bunu kıslar için yapmışlar eğilsinde frikik wersin diye.. Hepsini görmek için tıklayın... bakış açına hayran kaldım ama egilip kızlar frikik verirse erkekler için yapılmıs olmaz mı
Cra$heR Cool Üye 24 Kasım 2007 #14 Bay_X___ demiş ki: İlginç.. Sanırım bunu kıslar için yapmışlar eğilsinde frikik wersin diye.. Hepsini görmek için tıklayın... Aklın ii çalışıo
Bay_X___ demiş ki: İlginç.. Sanırım bunu kıslar için yapmışlar eğilsinde frikik wersin diye.. Hepsini görmek için tıklayın... Aklın ii çalışıo
* Banned 24 Kasım 2007 #16 alpi_09 demiş ki: Burunu uzun biri için yakması sorun olabilir... Hepsini görmek için tıklayın... Alem adamsın ya ne güldüm bir bilsen zuhahamuhaha
alpi_09 demiş ki: Burunu uzun biri için yakması sorun olabilir... Hepsini görmek için tıklayın... Alem adamsın ya ne güldüm bir bilsen zuhahamuhaha
зSЯa Forum Ustası 25 Kasım 2007 #18 [ B]Canim sen sigaradan pek hoslanmazdin bu ne simdi tafran banami? [/B]
* Banned 25 Kasım 2007 #19 3sra demiş ki: [ B]Canim sen sigaradan pek hoslanmazdin bu ne simdi tafran banami? [/b] Hepsini görmek için tıklayın... Evet tafram sana bıraq o sigarayı valla evlenmem ŞAKA LEMM seni seviyorum :flowers: ama en kısa zamanda bırakmanı isterim
3sra demiş ki: [ B]Canim sen sigaradan pek hoslanmazdin bu ne simdi tafran banami? [/b] Hepsini görmek için tıklayın... Evet tafram sana bıraq o sigarayı valla evlenmem ŞAKA LEMM seni seviyorum :flowers: ama en kısa zamanda bırakmanı isterim
Yuris Daimi Üye 25 Kasım 2007 #20 hani derlerya bi kere içsen bi şey olmaz işte sigaraya yönlendirme denemek lazım nasıl oluyoo duvardan sigara yakıp içmek
hani derlerya bi kere içsen bi şey olmaz işte sigaraya yönlendirme denemek lazım nasıl oluyoo duvardan sigara yakıp içmek