Evet, maruz kaldım, elime ilk geçen çöp parçasıyla tıkadım hayvanı :D :D
trigger Forum Ustası 31 Ekim 2009 #21 Evet, maruz kaldım, elime ilk geçen çöp parçasıyla tıkadım hayvanı
akay Super Moderator Site Yetkilisi 31 Ekim 2009 #22 trigger demiş ki: Evet, maruz kaldım, elime ilk geçen çöp parçasıyla tıkadım hayvanı Hepsini görmek için tıklayın... tıkadınmı nereyi
trigger demiş ki: Evet, maruz kaldım, elime ilk geçen çöp parçasıyla tıkadım hayvanı Hepsini görmek için tıklayın... tıkadınmı nereyi
N3F3R Forum Ustası 31 Ekim 2009 #23 Dünyayı istila eden bir film konusu olsa bi düşünsenize her taraf osuruk böceği ve koro kurmuşlar koro halinde osuruyorlar (Yurttan sesler korosu)
Dünyayı istila eden bir film konusu olsa bi düşünsenize her taraf osuruk böceği ve koro kurmuşlar koro halinde osuruyorlar (Yurttan sesler korosu)
wolfindark Forum Kalfası 31 Ekim 2009 #24 henüz o tecrübeyi yaşamadım yaşamakta istemiyorum yorumlara bakaraktan
3qU!Noc Forum Ustası 31 Ekim 2009 #25 buna gerek yok Oda arkadaşım o bocekle yarışacak derecede bir potansiyele sahip
trigger Forum Ustası 31 Ekim 2009 #26 @kay demiş ki: tıkadınmı nereyi Hepsini görmek için tıklayın... Burada söz edilen yeri tıkadım
djsuskun Daimi Üye 31 Ekim 2009 #29 ben bunları küçüklüğümden beri sevmezmişim gördüğüm yerde öldürürdüm köye gittiğimde hala öldürüyorum herhalde travma geçirdim... sorunun cevabı= malesef
ben bunları küçüklüğümden beri sevmezmişim gördüğüm yerde öldürürdüm köye gittiğimde hala öldürüyorum herhalde travma geçirdim... sorunun cevabı= malesef
regedit__1 Forum Kalfası 31 Ekim 2009 #30 frends demiş ki: hayır ama birçok kişinin ossuruğuna marus kaldım Hepsini görmek için tıklayın... Arkadaşım böyle yorumlar yazmayın müşteri bana faturam kayboldu napalım diyo ben kadına bakıp gülüom kadında şaşırdı durumuda anlatamadım
frends demiş ki: hayır ama birçok kişinin ossuruğuna marus kaldım Hepsini görmek için tıklayın... Arkadaşım böyle yorumlar yazmayın müşteri bana faturam kayboldu napalım diyo ben kadına bakıp gülüom kadında şaşırdı durumuda anlatamadım
necdet35 Co-Admin Site Yetkilisi 9 Temmuz 2014 #31 Bir konuda ben hortlatayım action olsun çöpten aldım geri taşıdım bölüme - Yönetici düzenlemesi: : 9 Temmuz 2014