sizce bunlar melek değil de ne

Technogirl
En Romantik Üye
Melek Bunlar ay yerim ben sizi..anneme diorum anne bana bi bebek bul sevicem dio bekle sabah doğurucam bi tane:DBide Şubat Ne aLaka Betül Ablamında dediği gibi kedilerde mart sende Şubat mı?

Sölediğim sözden dolayı kızabilirsin..çünkü seninle pek bi muhabbetimiz yok ama espiri anlamında şeetiim;)

blu3
Forum Ustası
mutlaka birçoğunuz bebek sevmişsinizdir.fakat o bebeğin kendi bebeğinizin olması çok başka oluyor.ben bu duyguyu iki kez yaşadım.herkese de nasip olur inşallah.
Amin Abi İnşallah :)

Cyber duygularını bu Kadar açık Şekilde İfade Etmen Çok Güzel :) Adaşım Çok Şanslı:) Böyle Sevgi dolu Şevkat dolu bi Erkekten Çok İyi Baba Olur :)

İlerde İnşallah Bizede Nasip Olur Bebek :)

ayyash07
Forum Ustası
Önce okulu bitiricem, sonra askerlik, sonra iş bulucam, sonra kız bulup evlenecem de çocuğum olacak sonrasında. Ölme eşşeğim ölme...

Uzaktan sevmek en iyisi :)

*
Banned
Melek Bunlar ay yerim ben sizi..anneme diorum anne bana bi bebek bul sevicem dio bekle sabah doğurucam bi tane:DBide Şubat Ne aLaka Betül Ablamında dediği gibi kedilerde mart sende Şubat mı?

Sölediğim sözden dolayı kızabilirsin..çünkü seninle pek bi muhabbetimiz yok ama espiri anlamında şeetiim;)
ehehe niye kızacakmışım ki :) bizimkisi şubata tekabüL ediyor da ondan :) 14 şubat hesabı benim zaten bir tane bebegim var :rolleyes: 3sra'cım yani :D:D

зSЯa
Forum Ustası
ehehe niye kızacakmışım ki :) bizimkisi şubata tekabüL ediyor da ondan :) 14 şubat hesabı benim zaten bir tane bebegim var :rolleyes: 3sra'cım yani :D:D
Bizim bir tane cocugumuz olsa Ahmet beni onun kadar sevmez simdilik onun bebegi ben olmak istiyorum o da benim bebegim onu cok seviyorum ve Allah kismet ederse ona bir cocuk vermek en cok istedigim sey. :)

Technogirl
En Romantik Üye
Bizim bir tane cocugumuz olsa Ahmet beni onun kadar sevmez simdilik onun bebegi ben olmak istiyorum o da benim bebegim onu cok seviyorum ve Allah kismet ederse ona bir cocuk vermek en cok istedigim sey. :)

Aşka Bak Be:)Kıskandım:(Sevgilimden Yeni Ayrılmışken Ah Ah..:(Allah mutluluğunuzu hep Artırsın İnş.:)